Kreeta kokemuksia kypsää naista homo

Vai ei osannut Jeesus sanoa, mitä tarkoitti, vaan sinun täytyy tulkita. Että vähän eriä tarkoitti kuin sanoi. Aika onnetonta, ettei kyennyt itseään ilmaisemaan, mutta mistä sinä sitten olet saanut käsityksen siitä, mitä hän oikeasti tarkoitti? Onnistuitko peräti ajatukset lukemaan?

Sitä on siis ollut jo tuhansia vuosia ja jatkuu edelleen , vai? Fundiksia ei voi saada hyväksymään homoutta, koska se raamatussa kielletään. Sen sijaan muiden keskuudessa suvaitsevaisuus on suuressa määrin lisääntynyt. Jo monessa maassa on laillistettu homoparin aviokin. Kyllä se tulee Suomeenkin. Aikaa myöten homojen syrjiminen otetaan entistä todemmasta ja siitä ruvetaan rankaisemaankin.

Olemme menossa vapaamieliseen suuntaan, miellytti se tai ei. Ja mitenkäs Suomessa homoja syrjitäänkään? Vaikka homoille myönnettäisiin ryhmähomoliittoja ei se homostelun iljettävyyttä ja syntiä miksikään muuta. Tässähän jo kuvataan sitä miten homot ovat ottaneet vallan jenkilässä ja homostelu pakkohyväksytetään.

Kristitythän ovat jo tästä varoittaneet Suomessakin. Sellaista tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia hintit haluaa. Setan homoagenda toimii ja etenee Mitä siellä jenkkilässä sitten tapahtuu?

Äläkä linkitä massachuhetts-videota, vaan kerro itse niistä kauheuksista. Ai niinkuin myös väärien jumalten palvominen on pakkohyväksyttyä? Eikö se olekin kamalaa kun et voi hakata ja tappaa laillisesti vääräuskoisia? Hän tarkoittaa että laki on ulkopuolellamme mutta se ei auttanut meitä. Nyt armon avulla me voitamme. Armo on meille Jumalan voima ja apu. Nyt Jumalan armo tulee sisällemme ja muuttaa meidät ja alamme luonnostamme palvella ja miellyttää Jumalaa.

Vain ne, joita Jumalan henki kuljettaa, ovat Jumalan lapsia. Paavali sanoo niin Room. Sitä tarkoittaa "olla kristuksessa". Tarkoittaako tuo halua pitää orjia ja elää moniavioisuudessa? Tutkimus on paljastanut että homoksi ei synnytä. Se ei myöskään ole valinta. Laitatko linkin että muutkin sen näkee. Eikä mistään uskovaisten julkaisusta. Mikäs vika uskovaisten linkeissä on?

Ei kai tiede siitä miskikään muutu jos uskovat sitä siteeraavat? Tiede ei muutu, mutta tulokset muuttuvat. Mikäli tutkimukset on tehty neutraalilta kannalta tai asiaan neutraalisti suhtautuvan rahoittajan toimesta niin voidaan olettaa myös totuudenmukaisempia tuloksia. On sitä ennenkin nähty kuinka tulokset vaihtelevat samoja asioita tutkittaessa, kun rahoittaja tai tutkijakunta on alustavasti asian suhteen jotain tiettyä mieltä.

Minähän kirjoitin tutkimusten siteeraamisesta enkä tutkimisten tekemisestä, ymmärrätkö? Leikitään hetki, että homous onkin valinta. Kai ihminen saa olla homo ja vaikka sitten syntinen, jos niin tahtoo? Onhan BI-seksuaaleja, heillä on vapaus valita kumpaa sukupuolta haluavat.

Nythän on kyse siitä, mitä Jumala sanoo homoudesta. Mitä muka Jumala on sanonut homoudesta? Raamattu ainakin ottaa kantaa vain tiettyihin homoseksin muotoihin. Jumala ei ole ainakaan Raamatussa sanonut itse homoudesta mitään. Entäs ne jotka sekaantuu eläimiin, onko heilläkin "järkevä" syy jatkaa menettelyään?

Mihin tämä maailma on menossa, mikä on ihmisten sekoittaneet, hullujen huoneelle joitaisi! Eläimiin sekaantumisen suhteen ongelmallista on pääasiassa eläimen suostumuksellisuus ja tietystikin myös hygieniaseikat. Eli eläin ei voi sinänsä antamaan suostumusta kyseisiin puuhiin kuin ihminen voisi, ja lisäksi on selvää että eläimen kanssa puuhastelu on varsin epähygieenistä. Kahden samaa sukupuolta olevan täysi-ikäisen ihmisen puuhasteluun kyseistä kahta merkittävää ongelmaa ei liity.

Sanooko raamattu mitään sado-maso sessioita? Raamattu kertoo, että Jumala loi miehen ja naisen toisilleen, sitä pitää kunnioittaa. Kertoohan sen jo ihmisen biologiakin miten on tarkoitus seksiä harrastaa. Ei peräprutkuun tuuppaaminen tai kahden lätyn vastakkain hankaaminen ole mitään sukupuoliyhteyttä. Voi kuule raukka, seksin harjoittaminen ja yhdyntä harjoittaminen ovat hieman eri asioita.

Seksiä voidaan harjoittaa myös ilman minkäänlaista yhdyntää ja tämä sopii täysin ihmisen biologiaan. Yhdyntä on lähinnä tarpeen vain silloin tarkoituksena on lisääntyä, johon kuitenkaan monet heteroparit eivät biologisesti kykene mutta silti biologiansa vastaisesti sukupuoliyhteyttä harjoittavat.

Ehkä näin Raamattu kertoo mutta mitä se käytännössä tarkoittaa asialla onkin kokonaan eri asiansa. Raamattu että on hyvä miehen olla koskematta naiseen, eli että ihminen ei koskaan avioidu tai ole muuten suhteessa vastakkaisen sukupuolen kanssa. Joten on selvää ettei vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa yhteenliittyminen ole mikään käsky.

Täten ei ole pohjaa sille miksi rakkauteen perustuva ihmissuhde olisi myöskään ristiriidassa sen kanssa että Jumala loi miehen ja naisen toisilleen, varsinkin kun koko kyseisen konseptin ydin on miehen ja naisen yhdeksi lihaksi tuleminen lisääntymisen kautta, joka tietystikään ei toteudu homosuhteissa jonka takia miehen ja naisen toisilleen luomisesta ei voida päätellä mitään homosuhteiden asemasta Jumala suunnitelmassa.

Missä se tiede tuossa oli. Tiedemiehissäkin on iso liuta homoja ja lesboja. Tutkimukset on yksimielisesti todenneet, että homouden ja lesbouden pääsyy on etäinen isä ja äiti suhde lapsuuden ensimmäisillä elinvuosilla, ikäkausina 3 - Nyt joku kysyy taas mitkä tutkimukset, jätän ne kertomatta, koska niitä ollaan ensimmäisenä kumoamassa kaiken maailman selityksillä.

Niin on ja ovat kuumeisesti etsineet ja jopa jo ehtineet väittää löytäneensä homogeenin mutta ei vain löydy koska olematonta ei voi löytää. Nämä "uskonpuolesta" blogit voi jättää vahvasti asenteellisina aivan omaan arvoonsa.

Esitä ne tutkimukset, jos sellaisia on. Missään tapauksessa tulokset eivät voi olla yksimielisiä, koska useat tutkimukset ovat tulleet siihen tulokseen, että homoseksuaalisuus kehittyy jo kohdussa. Blogisi vetoaa luvun tutkimuksiin ja silloinkin pyrkii vain asettamaan tuloksia kyseenalaisiksi. Blogisi ei todellakaan vaikuta. Se on tieteellisesti samaa tasoa kuin kressujen sivustot.

Lopuksi sitten mennänkin siihen, ettei biologinen syykään ole riittävä eettisen kannan muodostamiseksi. Eettisesti homoseksuaalisuuden vainoaminen on täysin kestämätöntä, kuten jokainen aidoksi ihmiseksi kasvanut aikuinen tietää. Niin pajon muutakin arvellaan ja riippuu arvelijasta. Ettekös te ateisti aina vaadi aukottomia todisteita. Miksi siiis nyt tyydyt arveleuihin? Esitähän muutama tälläinen tutkimus. Ihan ajankohtainen on edeleen kansainvälisen lehdenkin artikkeli. Ei ole mikään muuttunu ja tilalle tullut.

Eikö ole harmi kun uskovat vetoavat tieteeseen ja ateistit tunteeseen? Valehtelet ja jätät vielä kertomatta, mitkä tutkimukset. Luuletko, että kukaan uskoo tuollaista sontaa. Ei vain ole homogeeniä vaikka miten jankkaat ja syyttelet. Siinä katsotaan asioita uskonnon näkökulmasta. Luulisin että et tunne yhtään homoa lapsesta asti. Noin varmoja mielipiteitä esittää vain sellainen jolla ei ole asiasta kokemusperäistä tietoa. Jos homoudesta on joku parantunut, hän ei olekaan ollut, homo vaan BI-seksuaali.

Tunnen parikymmentä homoa ja lesboa. Tunnet siten paljon enemmän heitä kuin minä. Sinua voi nyt pitää alan asiantuntijana. Miksi Sinua niin kovasti kiinnostaa ihmisen seksuaalisuus? Se on tietysti uskonnollisille "suurinta elämässä" ja luultavaa on, ettei tämä palsta ole seksuaali tietotoimisto.

Mene asianmukaiselle palstalle jos tietoa haluat. Oletko tullut vilkasseeksi keskustelun otksikkoa? Itse olet nyt eksynyt väärään keskusteluun.

Tiedän missä ollaan mutta myös sinun pitää tiedostaa se tosiasia, etteivät täällä olevat palstalla ateistit muodosta minkäänlaista konklaavia antaakseen yhteisen lausunnon. Olet itsekeskeinen, itselläsi on asiat "omasta mielestäsi" OK. Mihin olet kadottanut lähimmäisen rakkauden, joka on meille jokaiselle sisäänrakennettu?? Niin tuo on vain sinun mielipiteesi. Kun kirjoitin pari riviä niin sinä ryhdyit heti "profetoimaan" tekstiäni. On todella kummallista että pysyt kirjoitukseni perusteella tekemään luonneanalyysin.

Ihan koko maailmassa ja maailman kaikkeudessa ja senkin ulkopuolella. Raamatun Jumala ja missä hyvänsä missä Raamattu avataan ja tulkitaan oikein, etenkin tähän viestiketjun aloitukseen viitaten. Kuka tulkitsee Raamattua oiken? Onko se juutalaisten Jahve? Vai onko joku toinen vielä universaalimpi? Uskovaiseksi ei synnytä, se vaatii joko vuosien manipulaatiota lapsuuden aikana, jolloin ollaan vaikutuksille alttiita, tai traumaattisen kokemuksen, joka laukaisee jumalaksi koetun selviytymismekanismin koska ihminen ei koe muuten pääsevänsä eteenpäin.

Minä ainakin tulin uskoon ihan hetkessä kun Pyhä Henki minulle avasi kirjotukset mutta tämähän ei nyt ollut aiheena. H o m o t ovat kieroutuneet seksuaalisuuden tulosta eikä sellaisiksi luotuja.

Pyhä henki toimii juuri tuolla tavalla, jotka uskovat Raamatun sanaan, saavat sen kokea saman tien ja jotkut viikkojen päästä. Se ei vaadi muuta kuin suuntaa katseensa Jumalan suuntaan, että siinäkin Raamatun sana pitää paikkansa. Totta, ei jumala mitään homoja luonutkaan, niin kuin ei mitään muutakaan. Olematon ei voi luoda tai tehdä mitään. Tämä on sinun oma fantasiasi, totuus on se jonka löydät sinäkin Raamatusta, tahdoit tai et.

Se on fakta jonka toivottavasti sinäkin joskus hyväksyt. Ai luoja ei luonut shemale. Missä muka niin kerrotaan, että o l i s i luonut? Tässä 15 eri tutkimuksen, erään tutkimus ryhmän vetäjän lausunto, mistä homoseksuaalisus johtuu. Muut 14 tutkimus ryhmää ovat samoilla linjoilla.

Tämä lausunto koskee vain miten miehestä tulee homo: Eräs seksuaalista suuntautumista ohjaava tekijä on pojan tunne miehisyydestä ja tytön tunne naisellisuudesta. Jos poika imee itseensä naisellisuutta, silloin kun hän kaipaisi miehisyyttä.

Poika kokee hylkäämistä, hän haluaa yhä suhdetta, mutta hän luopuu sen hakemisesta. Se on puolustautuva irtautuminen. Silti hän sisimmässään kaipaa isän rakkautta. Noin 5 vuoden iässä hänen on usein vaikea tuntea yhteenkuuluvuutta muihin poikiin. Hän saattaa viihtyä enemmän tyttöjen kanssa, koska se tutumpaa. Hän ei ole varma itsestään poikien seurassa. Jos hän on omaksunut naisellisia tapoja, pojat voivat hyljeksiä häntä. Poika haluaa tulla muiden poikien hyväksymäksi. Haluaa luoda siteen poikiin mutta ei pysty.

Hän imee lisää naisellisuutta noina tärkeinä vuosina. Puberteetti-iässä tytöt eivät kiinnosta poikaa romanttisessa mielessä. Hän tuntee jo tytöt, mutta pojat tuntuvat mysteerisiltä ja ainutlaatuisilta. Miehisen rakkauden kaipuu ja emotionaalinen tarve muuttuvat seksuaaliseksi tarpeeksi. Monet teinit kokevat syvää toivottomuutta. He uskovat, ettei homoudelle ja lesboudelle voi tehdä mitään. He pitävät sen salassa. Se ei ole synnynnäistä, he voivat muuttua. Sukupuoli-identiteetti kehittyy yleensä vuoden iässä.

Lapsi alkaa vähitellen irrottautua ykseydestä ja kiintymyssuhteesta, jotka hänellä on äitiin ja kiinnittyä isään. Viettämällä aikaa pojan kanssa ja kehumalla poikaa, isä vähitellen antaa pojalle miehisyyden tunnetta. Monet pojat ovat yksinhuoltajaäidin kasvattamia. Ei heistä tule homoja. Riittää, kun joku on isähahmo, josta voi ottaa mallia ja johon kokee yhteyttä. Käsitykset ovat kaikki kaikessa. Tärkeintä ei ole mitä tapahtuu vaan mitä käsitämme tapahtuvan. Tunnen monia rakastavia vanhempia, jotka rakastavat lastaan, mutta lapsi ei mieltänyt rakkautta.

Yleensä he ovat herkempiä, älykkäitä, terävänäköisiä ja jokseenkin analyyttisiä. He kiinnittävät huomiota tarkasti kaikkeen, mitä tapahtuu. Joskus he näkevät sellaista, mitä ei lainkaan tarkoitettu.

Heillä saattaa olla käsitys, ettei isä ole läsnä, turvallinen ja lämmin. Sillä ei välttämättä ole todellisuuspohjaa. Tunnen rakastavia isiä, jotka suuttuessaan huusivat. He eivät tarkoittaneet sillä pahaa. Kaksivuotiaasta herkästä pojasta huutava mies voi olla hyvin pelottava. On helpompi pysyä äidissä kuin irtautua hänestä ja sitten kiinnittyä isään, jos isä tuntuu pelottavalta, kylmältä ja turvattomalta.

Isä saattaa torjua pojan tietämättään. Hän saattaa yrittää kasvattaa pojasta miestä sanomalla: Ennen kuin voi tuntea vetoa vastakkaiseen sukupuoleen, täytyy ensin ymmärtää omaa sukupuoltaan ja olla sinut sen kanssa.

Pojan täytyy tuntea side poikiin, ennen kuin hän voi tuntea vetoa tyttöihin. Hän katselee muita poikia ja kysyy kuka hän on miespuolisena. Hyvinkin totta ainakin minun kohdallani. Tässä erään tutkijaryhmän erään jäsenen eräs lausunto tuosta tekstistä: Homot kylvää siemeniä paskaan, sikäli totta puhut. Missä kyseinen tutkimus on julkaistu?

Ymmärrän kyllä, että homofobiasi ja uskonnollinen vakaumuksesi ahdistaa sinua, mutta jos tuo on tutkimusryhmän vetäjän tekstiä, olen minä Kiinan keisari. Jos sinun pitää välttämättä valehdella, niin älä tee sitä noin tökerösti. Lainaamasi teksti muistuttaa enemmän peruskoululaisen ainekirjoitusta kuin tutkijan kirjoittamaa tutkimusartikkelin referaattia.

Ottaako totuus noin koville, ota opiksi äläkä haistattele kuin pikku poika. Vaikka kulttuurimme viestii, että homous on synnynnäistä ja etteivät homot voi muuttua, se ei ole totta.

Viehtymysten kansa kamppaileville täytyy antaa tuo mahdollisuus ja toivo. Homogeeniä ei kumminkaan löydetty. Homojen aivojen väitetään olevan erilaisia kuin heterojen aivot. Aivotutkimukset eivät kerro syytä sillä aivot muuttuvat eri kokemuksen myötä. Amerikan psykologiliitto myönsi v. Tutkijoiden mukaan jotkut voivat muuttaa seksuaalista suuntautumistaan. Muutosaste on erilainen eri ihmisillä. Ihmiset menevät terapiaan itse tuhoisina.

Viehtymysten kanssa kamppaileville täytyy antaa tuo mahdollisuus ja toivo. Selityksiä pisaa joka päivälle samat ja jotain aina uusiakin. Miksi tiede ei ole todistanut että homoksi synnyttäisiin? Miksi monet tuhannet ovat jättäneet taakseen entisen homoelämän, jos se oli synnynäistä? Se ei olisi mitenkään mahdollista siinä tapauksessa. Teikäläisten tieteilijät ovat tietenkin todistaneet päinvastaista Se mitä kirjoitin tutkimusryhmän lausunnosta, se oli tiivistelmä.

Niitten takana on kymmeniä lääkäreitä, terapeutteja jne. Mene itseesi ja tee itsestäsi mies!!!!!!!!!!! Anatomia todistaa millaista seksuaaliyhteyttä varten Luoja meidät loi. Lisäksi Hän antaa siitä kirjallisen todistuksen Raamatun lehdillä. Raamatussa Jumala opettaa, että seksiä saa harrastaa vain koko elämän kestävässä yhden miehen ja yhden naisen avioliitossa. Kaikki poikkeamat siitä tuomitaan yhdenmukaisesti. Olihan eräällä raamatun kuninkaalla satoja vaimoja, moniavioisuus oli sallittua, orjattaret tekivät lapsia miehelle jos vaimo oli hedelmätön.

Ottakaa raamatusta kaikki kohdat, vanhasta testamentistakin poimitaan kohdat jotka sattuvat sopimaan omaan vakaumukseen. Jos sinusta anatomia todistaa millaista seksuaaliyhteyttä ihmisen tulisi harjoittaa, silloin sinusta seksi tarkoittaa selvästikin vain pelkkää yhdyntää. Mutta sitten yhtäkkiä kaikki seksuaalinen toiminta on varattu vain miehen ja naisen välisen avioliiton sisällä tapahtuvaksi.

Ja tietysti viisaampi ihminen huomaa kyllä kuinka Mooseksen laki mitä selvimmin kieltää miestä vain yhtymästä miehen kanssa. Ja nimenomaan vain miehiä, naisia kun ei tarvitse kieltää toisiinsa yhtymästä koska eivät voi yhtyä toisiinsa. On myös käytännössä varsin selvää kun Paavalin sanoja tutkitaan oikeasti, ettei tämäkään puhunut esim. Roomalaiskirjeessä homoista vaan pelkästään miehistä jotka harjoittivat yhdyntää keskenään. Se että kyseinen kirje mainitsisi lesbot on ristiriidassa sen kanssa että Raamatun kontekstissa seksi tarkoittaa käytännössä aina yhdynnän tapahtumista eikä yksinkertaisesti nainen voi yhtyä naisen kanssa.

Mooseksen lakikin kieltää selvästi naista nimenomaan tarjoutumasta parittekumppaniksi eläimelle, joka selvästikin tarkoittaa yhdyntää tukien vahvasti Raamatun yhdyntäkeskeistä seksikäsitystä.

Jos mies ei harjoita yhdyntää miehen kanssa, ei kyseinen suhde ole kristillisesti mikään ongelma. Ja osoita minulle se kohta Raamatussa joka kieltää miestä pitämästä useampia vaimoja. Mikä Raamatun kohta sen tuomitsee? Ja tietystikin jos Kinseyn asteikkoa on uskominen, ihminen saattaa hyvinkin olla synnynnäisesti biseksuaalinen joten sinänsä heteroseksuaalisuus olisi yhtä poikkeavaa kuin homoseksuaalisuuskin.

Esitä minulle tutkimus jonka mukaan heterous olisi synnynnäistä. Kaikki ne tutkimukset joissa ei homogeeniä ole löydetty ovat todisteita siitä, että ihminen syntyy heteroksi. Löydät siis näitä tutkimuksia varmaan ihan missä vain asiaa on tutkittu jos olet kiinnostunut.

Raamatussa puhutaan aina miehestä ja vaimosta. Ei miehistä ja vaimosta. Missään Raamatun kohdassa ei Jumala tuohon kehoittanut eikä sitä hyväksynyt. Kuvailet siis asioita joita ihmiset tekivät Jumalan tahdon vastaisesti ja saivat niistä rangaistuksensa.

Olkoon ne meillekin varoituksesksi. Esitä yksikin hyvä perustelu sille miksi olettaisimme homogeenin puute tarkoittaisi sitä että ihmiset olisivat geneetisesti heteroita eikä heitä luontaisesti kiinnostaisi myös oma sukupuoli seksuaalisesti. Mitäs jos homous on sinänsä ilmiönä suorareaktio siihen kuinka väkipakolla luonnonvastaisesti ihmistä on vuosisatoja yritetty saada harjoittamaan vain ja ainoastaan heteroseksiä?

Ei ihminen ole pelkästään genominsa sanelema olio. Kohdun aikaiset tapahtumat saattavat vaikuttaa voimakkaasti kehittyvään sikiöön. Lisäksi geneettistä taipumusta on löydetty, vaikka geenien vaikutus onkin melko vähäinen. Kyseisiä tutkimuksia ei ole kyetty kumoamaan. Sitä "tiivistelmää" ei varmasti ole kukaan tutkija kirjoittanut.

On se kieliasultaan sen verran naiivi. Jos se on tutkijoiden kirjoittama, voit varmaan antaa linkin kyseiseen tutkimukseen. Taitaisi linkki mennä uskonnollisen julkaisun sivustolle eikä tieteelliseen julkaisuun. Ja sen sinä tiedät ihan hyvin itsekin. Yksittäisten ihmisten mielipiteistä vedetty yhteenveto ei ole tutkimusta.

Raamatussa ei hyväksytä saati kehoiteta moniavioisuuteen kuten väitit. Kai itse tiedät mitä olet väittänyt Jos homogeeniä ei ole niin sitä ei ole. Ihminen on itse vastussa kehityksestään homoksi. Ihminen ei todellakaan ole itse vastuussa homoudestaan. Väitteesi on uskiksen kirjoittamaksikin harvinaisen pöljä. Mikään tutkimus ei tue tuollaista väitettä. Missä kohtaa se muka kielletään? Kehoituksen tai erillisen hyväksynnän antamisen puute ei ole sama kuin asian tuomitseminen.

Eihän Jumala myöskään anna Raamatussa hyväksyntää eikä kehoitusta vaikkapa autolla ajamiseen tai lentokoneella lentämiseen. Tai tämänkaltaiselle internetpalstalle luonnottomasti kirjoittelulle. Enkä väittänyt että Raamatussa kehoitettaisiin tai esitettäisiin hyväksyntä moniavioisuudelle, sanoin vain ettei sitä tietääkseni missään myöskään kielletä. Oleellista avioliiton kannalta on ylipäänsäkin selvästikin vain se että yhdeksi lihaksi tulleet ihmiset eivät hylkää toisiaan, Mikään ei viittaa siihen että useamman vaimon omaaminen olisi aviorikos.

Salomon toimi Jumalan sanaa vastaa, kun hänellä oli vaimoa. Raamatussa kerrotaan monista eri synneistä joita mm. Kun lapsi saa kasvaa sellaisessa ympäristössä, että hänellä on miehen ja naisen malli elämänsä ensimmäisten ikävuoden aikana. Homoja ja lesboja ei tule. Siihen riittää siis vanhemmat tai isä tai äitipuoli. Ne joilla miehisyyden tunne ei elämän aikana poikennut mitenkään keskiverrosta heteromiehestä?

Samoin myös on olemassa heteroita joiden olemukseen kuuluu hyvinkin paljon naisellisia piirteitä. Suhteeni isääni on ollut aina hyvä. Olen aina nauttinut miehisyydestäni. Hän imee lisää naisellisuutta noina tärkeinä vuosina" Ei pitänyt minun kohdalla paikkaansa. Mutta kyllä ne olivat enemmänkin siinä iässä ne tytöt "mysteerisiä ja ainutlaatuisia", se oli pojat minulle jotka olivat tunnettuja. Eikä ylipäänsäkään minun kohdalla miehisestä rakkaudesta ole ollut puutetta, olen aina tuntenut tulleeni miehisten tahojen hyväksymäksi miessukupuolen edustajana.

Kyse on ylipäänsäkin ollut siitä että vain se mikä on jo pienestä asti silmääni ihmisessä miellyttänyt, muuttui puberteetti-iässä seksuaaliseksi. Varmasti moni heteropoikakin tykkää pienestä pitäen joistain tädeistä enemmän kuin kestään muusta ulkonäön perusteella. Kuinka helposti ihminen voi muuttaa vaikkapa musiikkimakuaan tai vaikka parhaan kaverinsa? Jos rakastuu toiseen ihmiseen, mitä voi tehdä sille ettet enää rakastaisi häntä? Olen jopa ottanut isäni mukaan fiktiivisen hahmon muodossa harrastuksenani kehittämässäni käsikirjoituksessa.

Suhteeni isääni on siis selvästi hyvä kun kerta päädyn kehittämään hahmon tarinaani häneen perustuen. Hän on ollut aina tukenani ja olen sen aina tiennyt. Ylipäänsäkin aika huteraa väittää seksuaalista suuntautumista sukupuoli-identiteettiin liittyväksi ongelmaksi.

Kaikki ovat vastuussa miten seksuaalisuuttaan toteuttavat ja mihin suuntaan sitä ruokkivat. Äläkä taas käy henkilöön jos sinun kanssasi ei olla samaa mieltä. Traumaattinen äitisuhde aiheuttaa homoutta siinä kuin isäsuhdekin. Miten voisit yhtyä vallanhimoiseen, alistavaan ja manipuloivaan narsistiin, joka sulauttaa avuttoman pojan hauraan minuuden osaksi itseään ja kietoo kuristavat lonkeronsa kaulan ympärille. Tätähän kaikki naiset sinulle pohjmmiltaan edustavat, omaa äitiä.

Minun isäni oli alkoholisti enkä voinut koskaan luoda häneen luottamuksellista ja läheistä suhdetta. Siksi hain hellyyttä ja turvaa naisista. Onneksi olen siitä vapautunut kahdenkymmenen vuoden jälkeen. Parantumiseen tarvitaan AINA omaa halua. Se ei tule kuin manulle illallinen. Vahvaa omaa tahtoa ja siinä pysyminen, niin vähitellen homouden vietti alkaa helpottaa ja pääsee kokonaan eroon.

Kaikista vääristä tavoista pääsee eroon samalla periaatteella, kuten tupakastakin. Se mitä sanoit miten lesbous syntyy ja miten se ilmenee. Tuhannet naiset maailmassa on kanssasi samaa mieltä. Itseasiassa äitini on tehnyt kaikkensa minun eteeni ja monelta osin olemme olleet hyvin läheisiä. Isä on ollut se tukijalka johon on voinut tukeutua kun tarvitsee järjen ääntä, äiti se johon on voinut tukeutua enemmän tunneasioissa. Ja lisäksi vaikka suhteeni äitiin olisi ollut osaltaan traumaattinen, toisaalta suhteeni hänen äitiinsä on ollut hyvin positiivinen tarjoten viimeistään tätä kautta varmasti hyvän äitihahmon elämääni.

En etsi kumppanissa isähahmoa tai äitihahmoa, vaan henkisiä ja fyysisiä piirteitä joista pidän. Naisellisuus, niin henkisesti kuin fyysisesti ei minua yksinkertaisesti houkuttele samalla tavalla kuin miehiset piirteet.

Ei tarvitse kuin olla miehellä parta niin jo se vetää minua puoleensa. Ja rehellisyyden nimessä on myönnettävä että jos naisella on parta, se houkuttelisi minua aivan samalla tavalla kuin miehenkin parta.

Homoudessani ei siis ole kyse oikeastaan sukupuolesta vaan tiettyjen piirteiden puoleensavetävyydestä kohdallani. Karvainen miehen rinta aiheuttaa minussa aivan eri reaktion kuin naisen rinnat, reaktion joka vastaa heteronaisen reagointia miehen rintaan.

On aika järjetöntä olettaa että jonkinlainen traumaattinen toiseen sukupuolen kanssa olisi saanut minut välttelemään romanttisia tunteita kyseistä sukupuolta kohtaan. Ylipäänsäkin romanttiset tunteet ja seksuaaliset tunteet ovat kaksi eri asiaa ja aika hassu on väite että isähahmon puute saisi haluamaan seksiä isähahmon kanssa.

Kyse on virheelliseksi todetusta freudilaisesta psykologiasta, monet heterot ovat kärsineet aivan samoista traumoista kuin kaikkien homojen väitätte kärsivän ja ovat silti heteroita. Mutta sehän selvää että esittämänne tutkimukset ovat keskittyneet vain homojen traumoihin ja tietysti pieninkin koettelemus pitää homon kohdalla luokitella homouden aiheuttajaksi ilman minkäänlaista todellista yhdenmukaisuutta. Luepas vanha testamentti tarkemmin, moniavioisuus on sallittua samoin kuin seksiorjat, eikä edes minimi-ikää ole kerrottu.

Jumala oli aivan hiljaa kun Mooses sanoi sotureilleen että säästäkää neitsyet itsellenne, eikä käyttötarkoitusta tarvitse arvailla. Monet lait jumala on hyvin tarkkaan määrännyt, aina viitan tupsuja myöten mutta jostain kumman syystä unohtanut kieltää useampien vaimojen ottamisen tai seksiorjien.

Moniavioisuus sekä seksiorjat olivat aivan normaalia Vt: Sinulla on varmaankin osoittaa kohta raamatusta jossa jumala kieltää moniavioisuuden? Missäs sellaisia ympäristöjä on missä lapsi ei näe koskaan vastakkaista sukupuolta? Yksinhuoltajien lapsista tulee aivan yhtälailla heteroita tai homoja kuin kahden eri sukupuolta olevan lapsista, lesbo- ja homoparienkin lapsista tulee aivan yhtälailla heteroita kuin muidenkin.

Miksi äitisi on tehnyt kaikkensa sinun eteesi? Millainen suhde hänellä on ollut omaan mieheensä? Yleensä, jos joku tekee kaikkensa jonkun eteen, on tarve hallita toista ihmistä. Tervettä se ei ole. Mutta turha näistä on vängätä, koska ihminen tarvitsee defenssinsä, jos ei ole niistä valmis luopumaan. Kyse on kuule ollut sinänsä ihan normaalista lapsesta huolehtimisesta sekä kasvattamisesta parhaansa mukaan, sitä vain helposti sattuu ylilyöntejä, varsinkin ensimmäisen lapsen kohdalla.

Ja oleellisintahan on se ettei selvästikään äitini ole jättänyt minulle minkäänlaista naisiin kohdistuvaa traumaa. Naiset ovat hienoja olentoja ja usein jopa miellytämpää seuraa kuin monet miehet, mutta eivät yksinkertaisesti kohdallani tee romanttisesti tai seksuaalisesti mitään, aivan kuten varmasti sinun kohdalla oma sukupuoli ei herätä romanttista tai seksuaalista reaktioita.

Huomautan myöskin etten ole väittänyt ettei traumaattiset kokemuksen voisi johtaa homoseksuaalisuuteen, pointtini on se ettei homoseksuaalisuutta on myös ilman kyseisiä traumaattisia kokemuksia toisaalta monella heterolla täysin samat "homouden aiheuttavat" traumaattiset kokemukset. Ja kyllä se olet sinä joka tässä on se jolla on defenssit päällä, sinun on pakko pitää mielessäsi kaikkia homoja traumojen rikkomina yksilöinä kun et pysty hyväksymään sitä mahdollisuutta että homous voisi olla täysin luonnollinen ilmiö.

Jopa nimenomaan Jumalan luoma asia. Ateisti homot ne vaatii vain puoltavia tutkimuksia, että saisivat pontta omalle käytökselleen, vaikka teidän pitäisi alkaa tutkimaan sisintänne mitä te ihan oikeasti olette. Se on fakta, Luojamme on miehen ja naisen luonnut. Vanha on kadonnut, uusi on sijaan tullut. Olette pyhitetty, asetettu jumalan eteen pyhinä, pesty. Jumala haluaa ennen kaikkea sinut. Lakkaa yrittämästä muuttua heteroksi. Pyri Jeesuksen kaltaisuuteen pyhyydessä, puhtaudessa, ajatuksissa, sanoissa ja elämässä.

Selvittäkäämme, miten asia on. Vaikka syntinne ovat veriruskeat, teistä tulee lumivalkeita. On kyseessä sitten ateisti homo tai teisti hetero, niin tutkimus on tutkimusta. Tutkijan oman käsityksen ei pidä vaikuttaa lopputulokseen.

Et ole vieläkään vastannut, kuka on luonut intersukupuolisina syntyvät vauvat. Ei heitä kukaan ole luonut mutta kaikenlaisia kehityshäirioitä tulee syntiselle ja rappeutuneelle ihmiselle. Väitätkö, että homot ja lesbot ovat kaksineuvoisia?

Ne kehityshäiriöt ovat aivan luonnollisia. Niitä on ihmisillä ja muilla kin eläimillä ollut aina. Teknisesti koska Jumala loi ihmisen ylipäänsäkin kykeneväiseksi rappeutumaan synnin vaikutuksesta, Jumala on myös vastuussa kyseisistä "kehityshäiriöistä" ja on käytännössä sama kuin Jumala olisi se joka nuo "kehityshäiriöt" myös loi.

Tämän kiistäminen on vain semantiikkaa koska todellisuudessa Jumala joutui määrittämään miten kyseinen rappeutumisprosessi toimii koska Jumala on kaikki luonnonlait määritellyt, myös sen miten synti vaikuttaa maailmankaikkeuteen ja millä tavoin syntiset luodut rappeutuvat. Miksi tuhannet homot ja lesbot ovat muuttuneet heteroiksi, siksi koska ymmärrys kasvaa vanhetessa. Homot ja lesbot puhuvat samaa kieltä tutkijoitten kanssa, syistä, jotka aiheuttavat kieroutumisen ensimmäisten elinvuosien aikana.

Eivät sata prosenttisia homoja tai lesboja, rakastuvat enemmän ihmiseen kuin sukupuoleen. Rakkauden kohde voi olla mies naiselle mutta sitten voikin rakastua naiseen.

Nytkin äskettäin on pari tunnettua näyttelijätärtä muuttanut asumaan naisen kanssa heteroavioliitosta. Monesti on myös kulissiavioliittoja kun ei haluta homouden tulevan yleiseen tietoon. Kyllä ihminen ihan itse saa kantaa vastuun kun hylkäsi Jumalan käskyt. Ihan turha ihmisen omista päätöksistä on Jumalaa syyttää koska ihmisellä on vapaa tahto.

Nyt vaan ihmiskunnan pitää kantaa vastuu päätöksistään. Onneksemme Jumala on myös varannut ulospääsyn synnin vallasta kaikille niille jotka olisivat päättäneet toisin, Poikansa Jeesuksen. Eihän mätäpaise parane laittamalla laastaria sen päälle. Paise on puhkaistava ja puhdistettava sitten voi paraneminen alkaa.

Mitähän tuokin vertaus tahtoi sanoa? Ihan kunnon ihmisiä on homoissa ja lesboissa. Eivät hekään tule kyselemään mitä Höhh touhuaa makuuhuoneessaan. Kumma kuinka varsinkin uskovaiset pitävät oikeutenaan puuttua muiden ihmisten elämään. Homous ei ole rikos suomen lain mukaan, jos he viettelevät ala-ikäisiä tai syyllistyvät rikokseen heidät on tuomittava ihan kuin muutkin seksirikolliset. Mutta kahden aikuisen suhde ei anna aihetta minkäänlaiseen tuomioon. Jumalan voitte jättää pois laskuista, ei kaikki usko samoin, uskontoja on monia, pysykööt omissa piireissään kiusaamatta muita.

Jos minä annan jonkun ihmisen valita vapaasti, ensimmäinen ovi johtaa vapauteen kun taas toinen ovi johtaa huoneeseen joka tappaa ihmisen myrkkykaasulla. Jos kyseinen ihminen valitsee myrkkykaasuhuoneen, en ole mitenkään vastuussa kyseisen henkilön kuolemasta vaan hän teki itsemurhan?

Tarkennukseksi huomauta että kyseinen ihminen tiesi täysin mihin ovet johtavat. Eli tarjoan kyseiselle ihmiselle vapauden lopettaa elämänsä täysin vapaasta tahdostaan Väitätkö tosissasi etten olisi vastuussa mitenkään siitä että kyseinen ihminen kuolee myrkkykaasuhuoneessa? Toisaalta kun ilman minua kyseinen ihminen ei olisi saattanut tehdä itsemurhaa ellen olisi niin helppoa tapaa siihen tarjonnut.

Ja toisaalta Jumalan kohdalla puhumme tahosta jolla jopa kyky estää itsemurhien teko ja määritellä kaasuhuone ainoaksi mahdolliseksi itsemurhatavaksi, täten Jumala olisi kyseisessä tilanteessa moninkertaisesti enemmän vastuussa kuin minä, rajallinen ihminen. Kukahan sen myrkkykaasuhuoneen olisi rakentanut ja mitä tarkoitusta varten? Tuskin Jumala joten älä Häntä syytä vaan huonen rakentajaa ja hänen motiiveitaan. Sinulla taitaa olla pahoja vaikeuksia luetun ymmärtämisen kanssa, tosin se ei ihmetytä kun on kyse kaltaisistasi.

Jumala sen alkuperäisen myrkkykaasuhuoneen rakensi, eli oven joka johtaa syntiinlankeamiseen. Lisäksihän minä vertasin suoraa sitä että minä toimin kyseisen huoneen rakentajana ja sitä että Jumala kyseisen huoneen rakensi.

Minä voin huoneen rakentaja vastuussa korkeintaan kyseisen huoneen kautta tehdyistä itsemurhista kun taas Jumala on huoneen toteuttamien itsemurhien lisäksi vastuussa kaikista millään tavalla tehdyistä itsemurhista koska kykenisi estämään itsemurhan tekemisen kaikilla muilla tavoilla. Ja itsemurhahan on ylipäänsäkin mahdollista jos Jumala tahtoo sen olevan mahdollista, itsemurha ei ollut lähtökohtaisesti mahdollista Jumala sen joutui päättämään omasta vapaasta tahdostaan mahdolliseksi ihmiselle.

Jumala on pohjimmiltaan vastuussa kaikista itsemurhista koska omaa kyvyn estää jokaikisen itsemurhan ja joka ylipäänsäkin alunperiin loi kyseisen konseptin. Mielenkiintoinen Raamatun kohta, joka puhuu vahvasti sen puolesta, että Raamattu ei pidä paikkaansa. Toki voihan se olla niinkin, että uskovaisia ei vain ole. Noita uusia luomuksia kun ei todellisuudessa tahdo havaita; päinvastoin kristittyjen käytös on usein hyvin rumaa.

Raamatun mukaan kristityt tunnistaa mm. Ympäristön kova painostus pakottaa kaappiin ja kulissiavioliittoon.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Sinusta varmaan myös autismi on ihmisen oma valinta; että ihminen vaan yks kaks päättää olevansa neurologisesti poikkeava Kas kun autisteille on yleistä olla ateisteja, kun eivät yleensä koe uskonnollisuuteen kummoista tarvetta, niin miksi ihmeessä jumala semmoisia loisi muuten kuin silkkaa kusipäisyyttään..?

Toki siinä on sitten se kysymys, että miten ihminen voi omaan neurologiaansa vaikuttaa..? Vain Herran luvalla ja valvovan silmän alla. Vaikka lesboista jotkut, etenkin miesten satuttamiksi tulleet, sanovat valinneensa lesbouden, homoseksuaaleista valtaosa ei valitse viehtymystä samaan sukupuoleen.

Sellaiset viehtymykset syntyvät kokemusten, kehitysympäristön, persoonallisuuden, temperamentin ja maailmankuvan monisyisestä kudelmasta. Seksuaaliset kokemukset ja niiden vahvistava mielihyvä monimutkaistavat asiaa entisestään.

Kun nuori tulee kyllin vanhaksi vastaamaan teoistaan, ymmärtää hyvin miksi asiat voivat pahentua ennen kuin ne parantuvat. Mutta missä on Sami-a? Naispuolisissa on kehitys monimutkaisempi. Yksi polku on samankaltainen kuin miespuolisissa: Tyttö luo siteen isään eikä äitiin. Hän luo siteen poikiin ja saa miehistä vaikutusta elämäänsä, mutta kaipaa elämäänsä naisellisuutta ja yhteyttä naiseuteen.

Yksi syy on se, että tyttö on joutunut eroon äidistään varhain. Ehkä äiti kärsi synnytyksen jälkeisestä masennuksesta tai masennuksesta muuten eikä kyennyt luomaan sidettä. Ehkä äiti tai vauva joutuivat sairaalaan ja siten eroon toisistaan. Vaikka suhde syntyy myöhemmin, katko kiintymyksessä jättää tyhjiön ja tyttö alkaa etsimään äidinrakkautta. Jotkut tytöt etsivät identiteettiä.

He saattavat sanoa, että biseksuaalisuus on heille kokeilu. Kokeilut voivat kasvattaa haluja, joista voi tulla elinikäinen tapa. Yksi tekijä naisissa on emotionaalinen riippuvuus. Miespuolinen on saattanut loukata tai pettää häntä. Nainen saattaa yrittää täyttää myös muita tyhjiöitä. Hän ystävystyy naisen kanssa ja suhde alkaa kieroutua. Hän alkaa odottaa, että ystävä täyttää kaikki hänen tarpeensa.

Ahaa, eli heteronainen ei ole onnistunut luomaan sidettä isään vaan äitiin. Hän kaipaa siis elämäänsä miehisyyttä ja yhteyttä mieheyteen. Tyhjiön täyttämistä joka tapauksessa. En rehellisesti sanottuna tiedä mistä homous, tai mikään muukaan spesifin tyyppinen seksuaalisuus tarkalleen saattaa johtua, joten en mene sanomaan varmaksi että se on synnynnäistä, mutta se ei loppujen lopuksi ole asian kannalta edes mitenkään olennaista. Sen sijaan olennaista on se, etteivät homoseksuaalit voi taipumukseensa vaikuttaa ja kun se taipumus ei heitä itseään tai muita ihmisiä mitenkään havaittavasti vahingoita, niin miksi siihen edes pitäisi yrittää vaikuttaa?

Homoseksuaaleja ihmisiä on kaiketi ollut aika lailla yhtä kauan, mitä olemme lajina olleet olemassa, ottaen huomioon että polveudumme varhaisemmista kädellisistä ja homoseksuaalisuutta on havaittavissa niin monilla eri tyyppisillä eläinlajeilla, että sitä tuskin voi pitää minään luonnossa hiljattain ilmenneenä satunnaisilmiönä.

Mitä tuohon jälkimmäiseen kysymykseesi tulee, niin luepa se ajatuksen kanssa ja vastaa sitten, että mitä luulisit? Kuka sinut itsesi on opettanut seksuaalisesti sellaiseksi millainen nyt sitten sillä elämäsi sektorilla satutkaan olemaan? Minua henkilökohtaisesti ei ainakaan ole opettanut seksuaalisiin intresseihini kukaan, vaan ne ovat jotain mikä on valottunut minulle pikku hiljaa sitä mukaa, kun olen tarkkaillut ympäristöäni sekä itseäni ja havainnut mitkä kaikki erillaiset asiat minua muissa ihmisissä viehättävät sillä tavoin.

Mitä Jumala sanoo homoudesta, siitä on vain siitä kyse. Jokainen tekee tahtonsa mukaan, minä tuon vain valaistusta asiaan, jotka eivät ymmärrä omaa tilaansa ja menneisyyttään. Muutos on mahdollista, siihen tarvitaan ihmisen omaa tahtoa ja tosissaan yrittämistä. Seksuaaliset kokemukset ja niiden vahvistava mielihyvä tekevät yrittämisestä vaikean, ei mikään muu.

Ote hellittää muutamassa kk kun yrittää tosissaan. Ei ole kokemusta, mutta tuhannet jotka ovat kampailleet tämän asian johdosta myönsivät, että aikaisemmin opitut himot olivat suurin este yrittämisessä. Samoin tuhannet myönsivät sen että ongelma ei ollut synnynnäinen, että se oli naurettavaa laittaa sen syyksi Tässä pieni pätkä yhdestä esimerkki: Kun isä löi minua, ajattelin itsekseni: Että se oli joku muu.

Tuttavapiirissämme oli eräs Marilyn Monroelta näyttävä nainen. Hän oli uhkea, kaunis ja vaalea. Hän tapasi kiusoitella minua tytöistä.

Tulin kaniin ja uhkean Marilyn-tyypin nöyryyttämäksi. Minuun alkoi juurtua pelko siitä, että tulisin seksuaalisesti kypsän naisen nöyryyttämäksi.

Isä ei koskaan sanonut: En muista hänen halanneen. Koin, ettei minua rakastettu lainkaan. Aloin tarkkailla menestyviä miespuolisia koulussa. Yritin keksiä, mikä heistä tekee niin menestyviä? Miksi he olivat suosittuja? Yritin matkia heidän pukeutumistaan, hiustyyliään, kävelytyyliään ja puhetapaansa. Se muuttui pian kateudeksi, koska ennen pitkään sitä huomaa, ettei itse koskaan tule olemaan kuin joku urheilullinen pelinrakentaja.

Viaton etsintä ja matkiminen muuttuu monissa tapauksissa kateudeksi, sillä heillä on jotakin, mitä et tule ikinä saamaan. Tuntee vetoa muita poikia kohtaan, kun yrittää täydentää identiteettiään. Se on helppo erehtyä luulemaan seksuaaliseksi vedoksi. Halusin, että vanhempi mies halaa ja kehuu minua. Imin sitä kuin sieni. Näin baaritiskillä vanhoja homomiehiä. Kukaan ei halunnut heitä, koska heistä oli tullut vanhoja ja rumia. Nyt he tajuavat, ettei kukaan heitä rakastanut.

Jollei kumpikaan noista, niin millä perustein väität puhuvasi jumalan suulla? Äläkä suotta haaskaa tekstiriviäsi vetoamalla raamattuun, koska sen kirjan "moraaliset kannanotot" ovat rikkinäisen puhelimen kautta kulkeutunutta kolmannen käden tietoa olemassaololtaan erittäin kyseenalaisen jumalhahmon väitetyistä mielipiteistä. Toki tunne-elämämme ja sen myötä seksuaalisuutemme käy läpi muutoksia halki elämänä ja jossain määrin voimme itse jäsennellä prosessia, mutta ei siten että yks kaks lakkaat tuntemasta ihastelemaasi ihmiseen vetoa vain koska toivot sitä.

Tuossa alemmassa viestissä, väität tietäväsi "tuhansia" joiden todistukset tukevat väittämiäsi, muttet tarjoa kuin yhden henkilön lausunnon, jonka luotettavuudesta meillä ei ole muuta taetta kuin sinun sanasi ja joka lähtökohtaisesti on tahallisen negatiivisesti väritetty karikatyyrikuvaus homoseksuaalisuudesta.

Tätä ilkeää stereotypiaa alleviivaa tuon kertomuksen lopetus, joka antaa ikään kuin ymmärtää, että rakkauttakokemattomaksi, alkoholisoituneeksi, elämässään eksyneeksi vanhukseksi päätyminen olisi muka homoseksuaalisuuden syytä, vaikka kyseinen surullinen skenaario ei ole sen todennäköisempi homoille kuin heteroillekaan. Väitteesi ei siis ole itsessään järin uskottava ja perustelusi ontuu.

Sitäpaitsi, vaikka olisitkin oikeassa ja homous olisi pelkkä valinta mitä se ei todistetusti ole , mitä pahaa siinä on kun se ei itsessään aiheuta vahinkoa ihmiselle itselleen tai muille? Jumala todistaa sinulle jollain tapaa, että olen puhunut totta, jätän asian sen varaan. Vai tuhannet oikein myönsivät. Rakkaus siis kumpuaa kateudesta ja pyrkimyksestä etsiä toisesta sitä, mitä itse ei ole?

Olen pahoillani, että rakkaus on sinulle tuollainen asia. Heterous ei siis sinulla ole synnynnäistä, vaan olet kehittynyt heteroksi kateuden myötä. Mitä väliä sillä on? Miksi homous on niin lähellä kristityn sydäntä?

Miksi kristitty miettii homoutta ympäri vuorokauden? Synnistä parannuksen tekeminen on lähellä sydäntämme koska haluamme, että ihmiset eivät joutuis kadotukseen. Emme mietinhomouttanenepää kuin muitakaan syntejä. Oikein sanoit, se menee juuri noin. Eipä näe uskovaisia tekemässä parannusta ahneudestaan. Lisää vain ostavat ja haalivat. Eipä herätä ahneus keskusteluakaan eikä siitä saarnata niin kovin huolissaan pelastuksesta.

Ja se on sentään synti, josta Jeesuksenne puhui. Homoudesta hänellä ei ollut mitään sanottavaa. Väite, että ihan silkkaa hyvyyttänne homoudesta puhuisitte, saattaa saada teille itsellenne kivan ja hurskaan olon, mutta ei tuo muille mene läpi. Näkeehän sen jokainen, miten piehtaroitte omissa synneissänne ja silti koette olevanne jotenkin päteviä homoja polkemaan muka synnin varjolla.

Tässä toinen esimerkki naisen näkökulmasta katsottuna. Tarkistin asian joka aamu. Hän toi kotiin asioita, jotka eivät olisi sopineet silmilleni. Vakavampaa oli se, että hän piti äitiä ja muita naisia seksiobjekteina. Aina kun tuli merkkejä naiseudesta, piilotin ja tukahdutin ne. En odottanut olevani lesbo. Se ei ollut päätös. Tunne ikään kuin hiipi minuun. En saanut erästä naista mielestäni.

Muistan laskeneeni käteni tytön olkapäälle. Katselin kättäni hänen olkapäällään ja ajattelin hiljaa mielessäni, että näen sieluni lähtevän minusta ja menevän häneen. Kun olin lapsi, en kyennyt luomaan sidettä äitiini. Meiltä puuttui yhteys, joka olisi ruokkinut identiteettiäni. Äiti tai omaa sukupuolta oleva vanhempi auttaa luomaan tunteen omasta identiteetistä. Jos en pysty luomaan yhteyttä äitiin, tuo tunne puuttuu heti alussa. Kun tyttö tulee puberteetti-ikään, isän tehtävä on kutsua hänet ulos naiseksi ja sanoa mitä on olla päinvastainen kuin hän, mitä on olla kaunis kukkanen, jota miehet pitävät aarteenaan.

Tyttöystävääni koulussa henkilöityi paljolti sitä, mitä ihailin ihmisessä. Kun minua käytettiin hyväksi, ajattelin, että saanpa edes jotakin huomiota Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät. Ja Jumala siunasi heidät, ja Jumala sanoi heille: Kuolettakaa siis maalliset jäsenenne: Vaan jokaista kiusaa hänen oma himonsa, joka häntä vetää ja houkuttelee; kun sitten himo on tullut raskaaksi, synnyttää se synnin, mutta kun synti on täytetty Jaak.

Minä otan tänä päivänä taivaan ja maan todistajiksi teitä vastaan, että minä olen pannut sinun eteesi elämän ja kuoleman, siunauksen ja kirouksen. Niin valitse siis elämä, että sinä ja sinun jälkeläisesi eläisitte. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; Jos sinun veljesi tekee syntiä, niin nuhtele häntä, ja jos hän katuu, anna hänelle anteeksi. On hienoa, että mulle on nykyjään ihan sama, jos uskovaisilla päätä pakottaa.

On hienoa huomata ettei se ole mun murhe, miten uskovaiset asiansa ratkaisee. Raamatussa ei toden totta ole missään kohdin eritelty "valittua" ja "synnynnäistä" homoutta. Raamattu ei välitä lainkaan siitä, onko synnin tekijä "rietas hetero" vai "aito homo". Homoseksuaalisuuden toteuttaminen on syntiä aina, täysin riippumatta siitä, mitkä ovat homouden syyt! Homoseksuaalisuuden syiden miettiminen onkin hengelliseltä kannalta täysin epäolennaista, sillä onhan kaikkivaltias ja kaikkitietävä Jumala ilmoittanut selvästi tahtonsa Raamatussa.

Ei Raamatussa sanota, että homouden toteuttaminen on väärin, paitsi jos se on synnynnäistä. Jos homous olisi synnynnäistä, mitä se ei ole, eivät homot suurestikaan eroaisi muista ihmisistä.

Mehän olemme kaikki syntyneet syntisiksi. Vai olemmeko lakanneet uskomasta perisyntiin? Vaikka syntisyys olisi kuinka myötä suuntaista tahansa, se ei oikeuta ketään elämään sen mukaisesti. Ei, siitä on tehtävä parannus, tunnustettava se Jeesukselle ja elettävä kieltäymyksessä ja uskossa.

Homoille ei ole olemassa mitään "ekstrajunaa" Jumalan luo. Eivät he saa toteuttaa elämässään syntisiä taipumuksia sen enempää kuin muutkaan ihmiset. Parannus on sitä, että kääntyy pois siitä väärästä, mitä tekee, siihen, mitä Jeesus on tehnyt ja mitä hän on.

On niitäkin jotka ovat aseksuaaleja, heitä ei seksi kiinnosta ollenkaan vaan etsivät samasta sukupuolesta kumppania puhtaasti romanttisista syistä.

Eikä Raamattu tuomitse missään kohtaa kahden saman sukupuolisen välisiä romanttisia tunteita, itseasiassa jotkut ovat sitä mieltä että Raamatusta jopa löytyy muutamia esimerkkejä samansukupuolisten romanttisista suhteista. Joten on hyvin yliampuvaa sanoa että homoseksuaalisuuden toteuttaminen olisi aina syntiä.

Ja tietystikin kannattaa muistaa ettei homoseksin harjoittaminen vaadi homoseksuaalisuutta, on olemassa heteroita jotka haluavat homoseksiä omaamatta kuitenkaan minkäänlaista romanttista tai seksuaalista kiinnostusta itse miehiin. Se oma peräreikä omaa potentiaalin suureen nautintoon ja vain toisella miehellä on luonnollinen väline jonka kautta sitä nautintoa voi hakea.

Ongelma ei ole missään kohtaan kiintymys omaan sukupuoleen vaan hyvin selväsanaisesti nimenomaan seksi. Ja senkin suhteen Raamattu jättää todellisuudessa paljon tulkinnan varaan. Meillä on täysi oikeus vaatia turvallisempaa ruokaa. Tämmöinen ruokavalio ja luetteloiden kanssa puljaaminen on kohtuuttoman vaikeaa eikä kaikille onnistu ollenkaan. Henkilökohtaisten kärsimysten ja rahanmenon lisäksi yhteiskuntakin pulittaa vero- euroistamme ison summan näiden vaivojen tutkimiseen ja hoitoon.

Ja se, missä kaikissa vaivoissa homogenoitu maito on osallisena on vielä hämärän peitossa. Kirjoitin sinulle ensimmäistä kertaa noin vuosi sitten, jolloin tutustuin ensimmäistä kertaa filosofiaasi maidosta. Olen ollut vuoden maidottomalla dieetillä ja kuinka ollakaan, kaikki vanhat vaivat vatsakipu, ilmavaivat, hiustenlähtö, ihottuma jne.

Alkuun maidottoman dieetin noudattaminen tuntui hankalalta, jollei mahdottomalta. Nyt en näe asiassa mitään ongelmaa, ainoastaan ravintolassa syöminen on välillä hieman ongelmallista jos listalla ei ole maidottomia vaihtoehtoja.

Ajattelin myös alussa, että joudun luopumaan suuresta osasta ennen nauttimiani ruokia. Tämäkään ei pidä paikkaansa, vaikkakin aika monia ruokalajeja valmistammekin kotona hieman soveltaen. Ehkä me suomalaiset olemme liian jumittuneita maitopohjaiseen ruokavalioomme.

Miten sitten voin olla niin varma asiasta? No, jos nyt söisin esim. Tästä päivä, pari eteenpäin ja huomaisin, että hiukset alkavat taas lähteä ja olkapäillä ja kyynärpäissä on ihottumaa. Kerran kokeilin tavallista suklaata: Melko kauhistuttava tunne pimeässä leffateatterissa, en suosittele kokeilemaan.

En ole vielä uskaltautunut kokeilemaan luomu- tai muita homogenoimattomia tuotteita, mutta kaikki aikanaan. Onneksi olen melkein koko ajan pystynyt syömään mm. Ja huomio kaikki kesällä kärvistelevät jäätelön syöjät!

Valiolta ja Ingmannilta löytyy tavalliselta maitojäätelöltä maistuvia soijajäätelöitä, suosittelen kokeilemaan. Näillä luulisi olevan helppoa saada lapsetkin maidottomalle dieetille jos perheessä on maitovaivoja.

Nyt vuoden jälkeen voin todella paljon, paljon paremmin. Enää ei tule maailmanloppua jos syön vahingossa jotain maitoa sisältävää vatsa kestää siis jo jotakin ja aiempi herkkyyteni mm. Tänä kesänä en myöskään ole kärsinyt juuri lainkaan aiemmista heinäallergioista. Kun olen puhunut tästä aiheesta ystävilleni, ovat hekin tuumanneet että tässä jutussa on oltava perää.

Eräs ystäväni kommentoi, että hänen Ruotsissa asuvat sukulaisensa syövät Arlan tuotteita huoletta, mutta että Valion vastaavista menee maha sekaisin. Toinen ystäväni taas sanoi, että hänen puolisonsa käy työnsä puolesta usein ulkomailla ja on siellä oireeton, mutta Suomeen palattuaan maidon takia huonovointinen.

Eivätkä nämä tarinat suinkaan ole ainoita, jotka olen vuoden aikana kuullut lähipiirissäni. Toivottavasti näitä kokemuksia lukevat myös ne henkilöt jotka päättävät maidontuotannosta ja tuotantoprosesseista. Luulisi että näin monen ihmisen todistuksilla olisi jo jotain tieteellistä painoarvoa. Onpa upeta saada tämmöistä palautetta! Olen todella iloinen, että vaivasi ovat parantuneet - ne eivät ole olleet mitään pikkuvaivoja.

Hyvin moni muukin on kertonut, että Suomessa maito-ongelmat ovat hankalat, mutta muualla pärjää. Kyllähän muuallakin homogenoidaan, mutta meidän menetelmissämme täytyy olla jotain extraa. Ja Suomessa ruokakulttuuri on nykyään sellaista, että maidon aineosia työnnetään vähän joka paikkaan ja piilomaitoa homogenoitua saa tietämättäänkin.

Kun ruuansulatuskanava on kunnossa, näyttävät esimerkiksi heinänuha ja eläinallergiakin helpottuvan. Ja hankalammin sulavien ruokien mm. Niille, jotka vielä miettivät tätä, kerron omat kokemukseni: En ole ollut koskaan laktoosikokeessa, koska reaktiot oli erittäin helppo myös itse havaita. Pieni suklaanpala aiheutti turvotusta.

Nyt kokeilin rasvatonta luomumaitoa! Tuntuu uskomattomalta juoda maitoa, sitäpaitsi se rasvaton luomumaito maistui todella hyvälle. Kiitos, että olet nostanut asian esille. Asia tuli taas kerran todistettua. Koskahan vastuussa olevat tahot ryhtyvät toimenpiteisiin?

En sanoin pysty kuvaamaan sitä helpotuksen määrää jonka olen saanut saatuani televisio-ohjelman avulla itselleni diagnoosin jota lääkärit eivät ole löytäneet. Pienin paha on ollut se että olen käyttänyt kaikki vähäiset varani tutkimuksiin.

Olen vuotias mielestäni en turhan valittaja vaan ennemminkin semmonen jörtikkä suomalainen mies joka kärsii hiljaa vaivansa mutta tauti jota nyt jo uskallan nimittää maitotaudiksi on imenyt vuosia voimiani monilla oireillaan joista hapensaantivaikeudet ovat olleet ehkä kiusallisemmat.

Olen nyt parin kuukauden ajan pyrkinyt toteuttamaan homogenoimatonta ruokavaliota mutta en vielä ole oikein oppinut täysin välttämään kaikkea sopimatonta. Minulle on helppo luopua mistä tahansa kunhan vain saan oireet pois mutta käytännössä tuntuu että saa varoa vähän kaikkea mitä suuhunsa pistää. Haluan kuitenkin kertoa sinulle ja muille jotta matkoilla ollessani Espanjassa en kokenut oireita ollenkaan vaikka söin monipuolisesti kaikkea tarjolla olevaa.

Olisiko niin että homogenointia ei kaikissa maissa suoriteta vai?! Eipä taida vielä olla tietoa missä maissa on minkäkinlainen käytäntö? Sydämestäni haluan kiittää sinua tekemästäsi työstä ja toivotan sinulle voimia viedä asiaa eteenpäin.! Olenpa todella iloinen, että olet saanut vaivoihisi helpotusta! Tahtoisitko kuvailla oireitasi tarkemmin - moni muukin voisi saada siitä apua. Palstalle tulee vain etunimesi tai nimimerkki, jos niin haluat.

Uskon, että suomalaisessa homogenoinnissa on jotain ekstraa, kun niin moni sanoo sietävänsä maitotuotteita ulkomailla. Kaikkein herkimmät eivät siedä sielläkään. Dieetti on alussa vaikea, mutta kyllä siihen oppii. Hyvä olo palkitsee vaivannäön. Näillä sivuillani on paljon tuoteluetteloita, ja valmistajiltahan voi aina kysyä. Valmistajille voisit muutenkin soitella, ennenkaikkea meijereille. Monilla niistä on ilmaisia kuluttajapalvelunumeroita.

Ole tarkkana esimerkiksi leipomotuotteiden kanssa! Itse saan oireita joistakin Fazerin maidottomiksi ilmoitetuista valmisteita sama tuotantolinja! Jatka vain samaan tahtiin. Keliakia sekä laktoosi-intoleranssi ovat sairauksia joista kenenkään ei pitäisi enää vaieta. Syyt sairauksiin on syytä selvittää. Uskon todella Sinun asiaasi, ja toivon, etten olisi ainoa samanmielinen kanssasi,.

Saamani palaute on lukemattomia kertoja todistanut, että asiassa on perää. Toivottavasti joskus saadaan tieteellinenkin näyttö, ja voidaan lopettaa koko homogenointi. Ikävä kyllä tämmmöiset muutokset vievät liian paljon aikaa, ja hyvin moni kärsii ihan turhaan.

Löysin sivusi vahingossa noin kuukausi sitten. Vauvasta asti olen kärsinyt erilaisista ihottumista ja huonosta ihosta. Varsinkin käteni ovat olleet pientä rakkulamaista ihottumaa täynnä jo useita vuosia. Lääkäreiltä olen saanut erilaisia kortisonivoiteita aina vain vahvempia. Vauvasta saakka minua on rasvattu päästä varpaisiin kaikennäköisillä lääkerasvoilla.

Äitini on kertonut, että myös pulauttelin vauvana valtavasti. Sivujasi selailtuani päätin kokeilla homogenoimattomia tuotteita eipä siitä kai mitään haittaakaan olisi, tuumasin. Nyt noin kuukautta myöhemmin lähes kaikki ihottumani on hävinnyt. Suurin muutos on käsissäni, ne ovat huomattavasti aikaisempaa sileämmät ja kaikki rakkulat ovat hävinneet.

Jos tämä on pysyvää, olen siitä sydämestäni ikuisesti sinulle kiitollinen. En uskonut tämän olevan edes mahdollista. Sivujesi lukemista kannattaisi suositella kaikille ihotautilääkäreille: Olenpa todella iloinen puolestasi! Maitotauti vaivasi minua vain seitsemän vuotta, mutta oli siinä vaivaa kylläkseen! Tiedän, mitä on elää pitkäaikaisen sairauden kanssa.

Jatka vain sitkeästi dieettiä ja ole tarkkana! Hyvin pienetkin määrät homogenoitua maitoa aiheuttavat oireita! On tämä auttanut muidenkn ihottumiin lue esimerkiksi artikkeliluettelostani mitä Maitotyttö maalta kirjoittaa. Soittele meijereille ja muille ruuanvalmistajille! Ihopotilaiden lehti ei ollut kiinnostunut - olin sinne yhteydessä parikin kertaa.

Olen lukenut paljon tämän palstan juttuja ja kiinnostus asiaan nousi kun itsellä alkoi erinäisiä oireita. Olen kärsinyt nyt runsaat 1,5 vuotta oireista. Aluksi oikean käden nimettömään tuli ihan yllättävää ihottumaa. Pieniä vesikelloja, jotka rikkoutuessaan alkoivat kutista mielettömästi.

Pikku hiljaa ihottuma on levinnyt muihinkin sormiin pahemmin pikkurilliin ja keskisormeen. Viime kuukausina on vesikelloja ilmestynyt myös toiseen käteen, josta ne kuitenkin menevät ohi melko huomaamattomasti.

Varsinkin iltaisin ja öisin kutina on ollut sietämätöntä. Vasta Ataraksin avulla pystyin viikon nukkumaan kunnolla. Jätin noin kaksi viikkoa sitten maidon vallan pois enkä nyt aluksi ole edes käyttänyt homogenoimattomia tuotteita. Kävin hiiva testissä joka oli nyt miinusta mutta leukosyytit olivat nyt rajusti lisääntyneet eli jokin tulehdus emättimessä on. Sain siihen paikallis antipiootin.

Kutinaa on edelleen mutta olen huomannut että ei enää niin rajuna kuin ennne ja käden ihottuma on tällä hetkellä kohta kahteen vuoteen parhaan näköinen. Sit kysyisin onko kellään kokemusta Lidl kauppaketjun tuomasta Saksalaisesta maidosta ja muista maitotuotteista? Kuulin että niitä ei homogenoida eikä niihin lisätä mitään keinotekoisia lisäaineita. Ja maku on ihan toista luokkaa kuin suomalaisissa maitotuotteissa. Olisi hauska kuulla mielipiteitä niistäkin.

Laitetaanpa palautteesi palstalle; ehkä joku tietää noista Lidlin tuotteista. Itselläni ei ole niistä kokemusta. Voisit myös liittyä postituslistalle ilmainen ; sielläkin tieto leviää nopeasti. Palstalle nämä jutut tulevat jonkinlaisella viiveellä. Ja runsas hiiva myös: Varsin usein jäljet johtavat vatsavaivoihin ja maito-ongelmiin Tarkalla dieetillä ihottuma näyttää tapansa muutamassa viikossa, mutta kunnollinen paraneminen ja puutostilojen korjaaminen vie tietenkin kauemmin.

Minulla on jo monia vuosia ollut outoa väsymystä, anemiaa ja kesäisin käsi-ihottumaa. Viime vuoden keväällä ihottumat levisivät joka puolelle, kasvot turposivat ja olo oli hirveä. Opiskelin puutarha-alaa ja olin työharjoittelussa kasvihuoneella. Juoksin ihotautilääkäreillä ja sain ensin antibiootti- sekä kortisoonikuurin ja -voidetta. Ihottumat hävisivätkin vaikkakin olo oli niin heikko, että en oikein jaksanut edes kävellä.

Kun lääkkeet loppuivat,iho tuli vielä pahemmaksi kuin aikaisemmin. Sain sitten pelkän kortisoonikuurin, joka auttoi osittain. Seuraavalla kerralla en huolinut kesäkuussa enää kortisoonia koska maha oli turvonnut ja tiesin, että tulen sen jälkeen vielä sairaammaksi.

Lääkäri ei hyväksynyt sitä, että en ottaisi mitään, vaan minulle annettiin kortisoonipiikki. Olo muuttui hirveäksi, sydän hakkasi koko ajan, jalat tulivat kylmiksi, niitä nyki ja kädet vapisivat koko ajan. Välillä oli kuuma tai kylmä. Iho oli palanut auringossa, vaikka en ollut ulkona juuri ollutkaan.

Juhannusaamuna olin niin huonossa kunnossa, että menin terveyskeskukseen ja sieltä sairaalan ensiapuun. Sydänfilmeistä näkyi jokin häiriö. Olin sen päivän tarkkailtavana, mitään vikaa ei löydetty.

Syksyllä olo oli vähän parempi kun pääsin allergiatesteihin. Löytyi mykerökukka-, nikkeli- ja hevosallergia. Olin sitten työttömänä peruspäivärahalla ja kävin lyhyitä atk- kursseja talvella. Käsissä oli koko ajan ihottumaa. Myös jalkojen iho meni huonoksi ja välillä kasvoissakin.

En sietänyt mitään kuumaa, en voinut käydä saunassa, suihkussa kävin käsineet kädessä ja viileällä vedellä pesten. Sain käsiin pistelyä ja kutinaa jopa tietokoneesta, sanomalehdistä ym. Elämä oli pelkkää kärsimystä, joka vaikutti myös perheeseen, tuttavatkin pitivät luultavasti jo seonneena.

Vuodenvaihteessa lopetin kortisoonirasvojen käytön, ne saivat ihon tulehtumaan usein. Olen joutunut pitämään käsivarret ja jalat vaatteilla peitettynä, muuten niitä on pistellyt, kutittanut tai kirvellyt.

Kuukausi sitten aloi käyttää luomumaitoa, käytän sitä lähinnä kahvissa ja muussa ruuanlaitossa. En ollut aluksikovin tarkka, suklaasta ja jäätelöstä en ole koskaan paljon pitänytkään. Syön niitä useimmin vain kylässä. Juhlien jälkeen minulla on usein ollut tosi huono olo. Viikon päästä maidon vaihdosta minulle tuli jostain syystä näppyjä ja kuivia läiskiä joka puolelle paitsi ei kasvoihin.

Käytän ulkona täydellistä aurinkosuojaa kasvoille. En mennyt lääkäriin kortisoonia hakemaan, onhan minulla vielä jokaista vahvuutta jäljelläkin. Näpyt alkoivat parantua melkein heti, eikä niitä kutittanut, mutta sitten minulle tuli jotain ruskeaa vuotoa, ei kovin runsasta.

Jaloissa ja käsivarsissa oli yöllä ilkeä tunne, kuin lievää suonenvetoa. Pari viikkoa sitten huomasin ihmeellisen asian: Iho tuntui erilaiselta, kädellä koettaessa kuin vauvan iholta, eikä se mene rikki eikä hilseile vaikka vähän raapiikin. Verisuonetkin näkyvät, eivätkä kädet väsy enää niinkuin ennen. Kuukautiset tulivat ja ei ollut kipuja eikä vuoto niin runsasta kuin ennen. Olen muutaman kerran käyttänyt tavallisia maitotuotteita ja parantuminen on pariksi päiväksi pysähtynyt ja vähän vatsaa nipistellyt.

Olen parina päivänä uskaltautunut kauppaan lyhythihaisessa puserossa. Iho ei pala tai punoita auringosta. Yöllä ei oikein hyvin nukuta, ennen olin jatkuvasti väsynyt. On kuin olisi herännyt pitkästä painajaisunesta. Ei iho ole ihan täysin kunnossa vielä, mutta siltä näyttää, että se paranee, samoin muut vaivat.

Olen kuukauden ajan käyttänyt homogenoimattomia maitotuotteita. Kirjoittelinkin jo sinulle joku aika sitten, mutta laitetaanpa kirjoituksesi nyt palstalle. On hyvä, että kerrot oireistasi noin tarkkaan; moni muukin voi löytää niistä yhtymäkohtia omiin vaivoihinsa. Kohta kaksi kuukautta olen jo käyttänyt homogenoimattomia tuotteita ja maitoa.

Kolme viikkoa olen ollut hyvin tarkka. Iho meni huonommaksi helteiden aikaan, kun kävimme asuntomessuilla, olin varmaan syönyt jotain sopimatontakin. Tällä hetkellä olotila on hyvä, vain vähän punoitusta nenän alla ja käsivarsien taipeissa. Sormista ja kämmenien sivuista hilseilee ihoa ja se välillä muuttuu paksummaksi ja kutisee. Ainut hoitokeino joka vähentää sitä on sellainen, että sekoitan puolukan mehua perusvoiteeseen.

Voiko se olla jotain hiiva tai sienitulehdusta? Minulla on ollut samanlaista jo kauan. Lääkäri sanoi vuosi sitten, että se on allergiaa, minun mielestäni ei. Se on kuitenkin vähentynyt huomattavasti. Aloitan työn uimahallin lippukassalla ja pidän siinä samalla pientä kahviota. Tytär ja mies ovat luvanneet auttaa tarpeen mukaan.

Muutama kuukausi sitten en olisi pystynyt oikein mihinkään työhön. Toivottavasti iho pysyy kunnossa, koska ilma on vähän kosteampaa uimahallissa. Kahviosta löytyy varmasti homogenoimattomia tuotteita tavallista enemmän. Olen kertonut asiasta monelle tutulle jolla on vaivoja, dieetti on vaan useimpien mielestä tosi hankala. Tyttäreni, joka on vuotias on huomannut tulleensa paljon virkeämmäksi ja miehen kuivat jalat ja kantapäät, joihin mitkään rasvat eivät ole tehonneet, ovat tulleet parempaan kuntoon.

He eivät ole tarkalla dieetillä, vaan syövät tavallista jugurttia ja juovat gefiluspiimää. Omissa jaloissani on tapahtunut värin muutos, ne olivat ennen usein sinipunaiset, varsinkin varpaat.

Nyt ne ovat ihan normaalin väriset. Kuinkahan saisin yli vuotiaan äitini juomaan luomumaitoa? Hänellä todettiin syksyllä reuma ja jalat ja kädet ovat kipeät ja tulehtuneet usein. Olen vähän puhunut vanhemmilleni maitoasiasta, mutta luulen, että he eivät vaihda punaista maitoa mihinkään muuhun.

Mukava kuulla, että paraneminen etenee. Ihan mainiosti sinulla voi olla sieni-ihottumaa, maitotautihan altistaa sillekin.

Itsellänikin oli ihottumaa, johon kortisoni ei tepsinyt, mutta sienilääkkeellä se sitten parani. Sokeroimaton puolukka voi olla ihan hyvä, ja saahan sitä Daktarinia apteekista ilman reseptiäkin. Täydellinen dieetti on todella hyvin vaativa, se vaatii paljon tietoa ja vahvaa luonnetta. Kun hyvinkin pienet määrät homogenoitua maitoa pitävät oireita yllä, ei ole mikään ihme että tätä ei ole aikaisemmin huomattu.

Kyllähän vanhakin ihminen voi muuttaa ruokatottumuksiaan, jos asian hyvin perustelee. Kerrohan, että luomumaito on sitä oikeaa, vanhanaikaista maitoa mitä hänen lapsuudessaankin juotiin. Ja varmaan äitisi tietdossa on myös omat positiiviset kokemuksesi asiasta. Onpa hyvä, että on tulossa ainakin yksi kahvibaari missä tiedetään tämä homogenoimaton maitodieetti!

Ja siinähän sinä voit kertoa asiasta muillekin. Olen kolmekymppinen perusterve nainen. Muutaman viime vuoden aikana vaivanani on ollut eri ihoalueiden kutina. Aluksi jaloissa, sittemmin peräaukossa ja nyt viimeisen vuoden aikana varsinkin vatsan iholla ja kainaloissa. Lääkärissä olen käynyt kolmasti mutta saadut kortisonivoiteet eivät ole tuoneet helpostusta vaivaani.

Kuvaavaa on, että vaiva on pahimmillaan öisin niin että heräilen vähän väliä raapimaan eikä nukkumisesta ole oikein tullut mitään pariin viime vuoteen. Kainaloiden iho on myös ruskeampaa kuin muu iho, varsinaista ihottumaa ei kuitenkaan missään näy paitsi niskassa. Perusvoiteita käytän kylvyn jälkeen. Voisiko syy olla niin simppeli kuin homogenoitu maito?

Käytän kuitenkin jkv maitotuotteita; juustoja, jogurttia, jäätelöä ja ihan maitoakin, sitä tosin luomuna. Lapsena minulla ei ollut iho-ongelmia. Vatsaongelmia ei juuri ole satunnaisia ilmavaivoja ja turvottelua lukuunottamatta. Jokunen vuosi sitten olin 7 vrk mehupaastolla ja silloin tunsin oloni paremmaksi kuin koskaan.

Nyt tämä kutinaoireilu alkaa kuitenkin käydä ylivoimaiseksi ja nukkumattomuus alkaa vaikuttaa kaikkeen elämään. Toinen lääkäri tarjosi hoidoksi mielialalääkkeitä mutta mielestäni psyykeni ei ole ongelman ydin eivätkä ne auttaneetkaan puoli vuotta niitä kokeiltuani. Kyllähän nuo kuvailemasi oireet sopivat erittäin hyvin maitotautiin.

Ihon kutina ja ihottuma ovat hyvin tavallisia kuin myös ilmavaivat ja vatsan turvotus. Ilmeisesti homogenoitu maito muuttaa myös ulosteen laatua sillä tavoin, että uloste erittäin helposti ärsyttää peräaukon seutua, vaikka olisi hygieniassa hyvinkin tarkka. Lapsilla hankala vaippaihottuma kuuluu kuvaan. Maitotauti on tosiaankin hyvin simppeli juttu, mutta sen vaikutukset ovat kaikkea muuta. Ja kunnollinen dieetti vaatii opettelua, luonnetta ja sellaiset olosuhteet, että sitä voi noudattaa. Olen kolmekymppinen rajun atopian, astman ja kroonisen nuhan mallikappale.

Aikuisiällä atopia on suurin vaivoistani. Ihottumani on laaja-alaista, kädet ovat ainoa alue kropastani missä sitä ei ole ollut huh.

Kasvoni ovat erittäin herkät ja saattavat ärtyä hehkuvan punaiseksi milloin tahansa. Kortisonia olen käyttänyt vuosia lähinnä ulkoisesti, mutta myös sisäisesti. Siklosporiinia on syöty, takrolimuusia protopic olen ilolla käyttänyt, riemuitsin siitä paljon, mutta valohoidon takia sitä ei uskalla käyttää nyt, eikä kesälläkään kai..

Luontaishoidoista helokista oli joskus apua suurilla annoksilla, mutta myöhemmin ei. Nyt syön kalaöljyä, ja toista vastaavaa jossa on a, d, e - vitamiinit lisättynä. Kallista on, mutta jotakin hyötyä olen kokenut saavani. Maitotuotteiden haitoista olen kuullut monesti sieltä sun täältä, mutta aina kovin ylimalkaisesti. Urheilen paljon, se auttaa minua jaksamaan, ja astman hallinta on hyvän kunnon ansiosta helppoa. Koen tarvitsevani proteiinia paljon, tai sen saanti on hankalaa.

Kalaa syön paljon mutta muun lihan syönnissä en haluaisi olla suurkuluttaja. Olen kokeillut urheilijoille tarkoitettua lisäravinnevalmistetta fast, reco2 jossa proteiini on saatu maitoherasta. Onko maitohera aina homogenoitua? Tiedän lisäravinneriskit, luultavimmin niiden käyttö on epäluonnollisuudessaan hulluutta atoopikolle, vai?. Välillä kuitenkin tunnen, että ravinnon saantini on puutteellista suhteessa fyysiseen rasitukseeni joka on melkoinen henkireikä kuitenkin.

Jugurtteja on vaikeaa löytää homogenoimattomina. Toivottavasti listasi ja asiasi saisi kovasti lisää julkisuutta, jotta noita listastasi löytyviä pienmeijereiden tuotteita tulisi pienimpiinkin kauppoihin paremmin.

Miksi tämä homogenoimattomuus asia tuntuu välillä olevan aivan kuin piilossa? Tämä asia on tärkeä - Atopiaa hoidetaan melkoisilla lääkkeillä, mutta länsimainen lääketiede ei tunnu saavuttavan mitään sen syiden tutkimisessa.

Voimaa sinulle ja julkisuutta siinä sivussa! Kun sinulla on noin hankalat oireet, suosittelen maidon jättämistä kokonaan pois ainakin kuukaudeksi, tarvittaessa vieläkin pidemmäksi ajaksi. Mutta se tarkoittaa tosiaan täydellistä poistamista, muuten siitä ei todennäköisesti ole hyötyä. Ainakaan homogenoitua maitoa ei pidä käyttää yhtään.

Pitkäaikainen kortisonihoito voi muutenkin hidastaa ihon paranemista. Lisäravinteista en tiedä enkä niitä suosittelekaan. Hera voi olla homogenoitua, usein se on. Parasta olisi syödä perusraaka-aineista valmistettua ruokaa.

Nyt, jos jätät maitotuotteet pois, korvaa maidon proteiinit jollain muulla kananmunaa, kalaa, lihaa, palkokasveja, jos ne sopivat. Jugurtteja ei paljon ole homogenoimattomana - ne ovat luomua ja varsin hinnakkaita. Valion luetteloista löytyy, ja sitten on Ilolan kartanon erinomaiset laadut. Eräs toimittaja kirjoitti minulle, että "järjestelmä homogenoinnin ympärillä näyttää olevan raudanluja.

Sen näkee siitä, että mitään ei tapahdu, vaikka asia on ollut niin paljon esillä Kukahan tätä tutkimusta sponsoroisi, eivät lääketehtaat ainakaan. KELAakaan asia ei tunnu kiinnostavan, vaikka yhteiskunnan rahaa palaa tässä asiassa ja paljon. Ja muutkin asiasta vastuussa olevat ovat olleet luvattoman velttoja; olen kyllä kirjoitellut vaikka minne!

Toivoisin, että kaikki aiheesta kiinnostuneet tekisivät töitä tämän eteen, vain hyvin monen ihmisen painostus saa muutoksen aikaan! Olen koko ikäni kärsinyt atooppisesta ihottumasta. Aiemmin ihottumaa oli vain käsissä, mutta nyt viime talvena se levisi kasvoille ja kaulalle.

Tämä talvi on ollut erityisen rankka ihottuman takia. Ihottumaa on laajoilla alueilla käsissä ja kaulalla ja kasvoissa. Tuossa aiemmin syksyllä oli niin pahasti tulehtunut kaula, että sain siihen antibioottikuurin.

Kyllähän se hyvin lääkkeillä parani, mutta tulee aina takaisin. Minulla on myös laktoosi-intoleranssi ollut jo 23 vuotta. Olen aina käyttänyt maitoa ja kärsinyt kiusallisista ilmavaivoista. Kävin kuukausi sitten homeopaatilla valittamassa oireita.

Käski minun jättää kokonaan maito pois, myös sokeri ja valkoiset vehnäjauhot. Määräsi minulle homeopaattisia lääkkeitä ja reilusti luontaistuotteita.

Oli sitä mieltä, että suolisto täytyy ensin saada paranemaan, ennen kuin saa apua iho-oireisiin. Olen nyt kuukauden noudattanut tarkkaa diettiä.

Aluksi tuntui ihottuma paranevan käsistä oikein vauhdilla. Välillä taas tuntuu pahenevan. Nyt ihottuma tuppaa jatkuvasti kasvoille ja kaulalle.

Sain aiemmin sen pysymään kurissa uudella Protopic voiteella, mutta nyt sekään ei tunnu enää auttavan. Ajattelin, josko nuo homeopaattiset lääkkeet vielä pahentaa ihottumaa, kun alussa juuri niin saattaa käydä. Vai olenkohan allerginen jollekin luontaistuotteelle? Kuinka kauan tälläistä maidotonta dieettiä pitäisi noudattaa, että saisi pysyvää paranemista aikaan? Homeopaatti puhui kuukaudesta kahteen. Olen niin lopen uupunut tähän jatkuvaan kutinaan, etten enää jaksa. Jos tälläistä tulee aina olemaan talvet.

Kesällä on ollut aina parempi, mutta en tiedä tulevasta kesästä. Atooppisen ihottumasi takia epäilisin vahvasti maitotautia. Laktoosi-intoleranssikin voi johtua samasta syystä, ja saattaa parantua, kun maitodieetti on kunnossa. Tämä talvi kovine pakkasineen on koetellut herkkää ihoa; vaiva helpottuu, kun ilmat lämpenevät.

Homeopaattisi oli varmasti ihan oikeilla jäljillä. Itsekin suosittelen aluksi maidotonta jaksoa, jos oireet ovat pahat. Suurin osa on kyllä voinut siirtyä suoraan homogenoiduista tuotteista homogenoimattomiin, laktoosi-intolerantit voivat huomioida niissä myös vähälaktoosisuuden.

Homeopaattiset lääkkeet tuskin vahingoittavat, mutta luontaistuotteissa saattaa olla allergisoivia aineita. Elimistö kyllä korjaa itsekin tilanteen ilman lisäravinteita,jos ruokavalio on kohdallaan.

Sopivat lisäravinteet voivat kyllä nopeuttaa paranemista. Maidottomia maitohappobakteereita voisit kyllä käyttää. Ja mustikka on vanha mahalääke. Lasten ihottuma paranee yleensä noin kolmessa viikossa, kun homogenoidut tuotteet jätetään tarkkaan pois. Jos ärsytys on jatkunut kauan - kuten aikuisilla - voi kuvassa olla jo muitakin ruokayliherkkyyksiä. Gluteenipitoinen vilja on varsin tavallinen, eikä kaikki näy kokeissa. Aikuisten ihottumat ottavat enemmän aikaa.

Yksi syy voi olla, kuten jo mainitsin, muutkin herkistymiset. Harva oppii tarkan maidottoman dieetin kuukaudessa. Maitoa on aivan uskomattomissa paikoissa ja pienetkin määrät vaikuttavat. Pitäisi suurinpiirtein tehdä kaikki ruoka itse perusraaka-aineista, että varmasti tietää mitä syö. Yksi maitosuklaapala voi vesittää dieetin pariksi viikoksi. Maidoton dieetti on hyvin ikävä, jos on tottunut maitotuotteita käyttämään. Mielestäni voisit jo nyt kokeilla homogenoimattomia vähälaktoosisia tuotteita, katso luetteloita sivuiltani!

Ilolan kartanon jogurtti on se, jolla kannattaisi aloittaa. Hyla-viili ja rahka, kypsät juustot, johan siinäkin syömistä löytyy. Olen sangen innostunut myös Energiasäästön www. Vitamiinit niissä ovat varmasti tallessa. Pitkäaikainen kortisonivoiteiden käyttö hidastaa myös ihon toipumista. Onneksi törmäsin artikkeliisi, sillä palaset alkoivat heti loksahdella kohdalleen. Olen atoopikko, mutta oireeni ovat olleet lieviä lapsuutta lukuunottamatta Maitorupi. Nyt aikuisiällä ne ovat pahentuneet ja käsivarret ja -taipeet, kaula sekä sääret ovat pahimmat kutinan paikat.

Kortisonia olen käyttänyt ajoittain, mutta ihottumat ja kutina palaavat heti kuurin loputtua. Kutinaa ja kuivuutta on ilmestynyt myös kasvoihin ja silmäluomiin. Suvussani on keliakiaa, mutta en ole huomannut itselläni vielä oireita elleivät nämä iho-oireet viittaa juuri siihen. Vehnää en kuitenkaan käytä ollenkaan. Myös närästystä esiintyy nykyään usein, enkä ole päässyt selvyyteen sen aiheuttajasta. Lapsena pulauttelin kovasti ja minulla on todettu heikko ruokatorven sulkijalihas.

Vatsani on ollut myös sekaisin viimeisen kuukauden ajan. Käytän maitoa aamukahvin kanssa ja joudun juoksemaan sen jälkeen heti vessaan. Ennen tällaista vaivaa ei ole ollut. Epäilen vahvasti sen johtuvan maidosta. Listaa tarkastellessa huomasin olevani jo aika hyvällä homogenoimattomalla kuurilla, mutta jos ne pienetkin määrät vaikuttavat vahvasti, päätin kokeilla dieettiä.

Vai pitäisikö olla hetki täysin ilman maitotuotteita? Kiitos työstäsi, listat ovat todella hyviä ja homogenoimattoman ruokavalion kokeileminen tuntuu paljon helpommalta. Atopiaanhan tämä maitotauti näyttää selkeästi liittyvän. Ja kun suoli on ärtynyt tiettyyn pisteeseen, tuottaagluteenipitoinen viljakin monelle ongelmia. Itsellenikin kävi näin Lue Uniuutisten juttu näiltä Susirajan sivuiltani. Vehnä oli tosiaan pahin, mutta nyt olen jo vuosia pystynyt käyttämään tavallista viljaa.

Maitodieettini onkin jo kauan ollut hyvin tarkka. Kuvaamasi oireet viittavaat siihen, että ruuansulatusanava on jo varsin pahasti ärtynyt. Silloin voi käydä niin,ettei mikään maitotuote vähään aikaan sovi.

Maidoton ruokavalio on hyvin rajoittava eikä siihen tahtoisi helpolla ryhtyä, jos ei ole ihan pakko. Suurin osa on kyllä voinut siirtyä suoraan homogenoiduista tuotteista homogenoimattomiin ilman maidotonta välivaihetta.

Itse jouduin senkin kokemaan, pahimmassa vaiheessa eivät edes kypsät juustot sopineet. Jos nyt kuitenkin kokeilet homogenoimattomia tuotteita, jätä maito ensi alkuun vähemmälle, samoin vatkattu kerma.

Syö vaikka tavallista viiliä homogenoimatonta ja Ilolan kartanon jogurttia. Siinä on varsinainen vatsalääke hyödyllisine maitohappobakteereineen. Alussa voi joutua rajoittamaan huonosti sulavia tai ilmavaivoja aiheuttavia ruoka-aineitakin - kaalia, omenaa, sipulia, herneitä, papuja, valkoista viljaa, sokeria jne.

Älä kuumenna maitopohjaista ruokaa mikrossa äläkä käsittele sitä esimerkiksi tehosekoittajan leikkaavalla terällä. Mustikka voisi olla hyväksi, ja kauratalkkuna olisi kokeilemisen arvoinen juttu.

Hänellä ei ole koskaan ollut maitoallergiaa, iho lievän atooppinen. Parivuotiaana puhkesi infektioastma, joka hävisi noin 5-vuotiaana, kunnes taas palasi viime keväänä kuvioihin puhjenneen koivuallergian myötä. Astmapiippua on otettu silloin tällöin myös tänä syksynä kuivaan yskään ja "röhimiseen" kestänyt nyt kohta kuukauden. Hän on jonkin verran ylipainoinen, ruoka maistuu hyvin, mutta mielestäni kohtuullisissa määrissä. Olen aina rajoittanut makeita ja rasvaisia, eikä muilla perheenjäsenillä ole paino-ongelmia.

Perintötekijöitä ylipainoon löytyy kyllä isän puolelta. Vatsakipuja on harvoin, sen sijaan röyhtäilyä ja paukuttelua päivittäin. Olen jo pitkään ihmetellyt painon nousua ja tehnyt kaikkeni sen hillitsemiseksi. Kilpirauhaskokeet ovat negatiiviset, minun isälläni on nuoruusiän diabetes. Mitä mieltä olet näistä yhtälöistä, voivatko liittyä maitotautiin? Lievä atooppinen ihottuma, astmaoireet ja ilmavaivat viittaavat vahvasti atooppiseen perimään, johon maitotauti näyttää selkeästi liittyvän.

Jopa ylipaino ja allergia voivat kulkea käsi kädessä. Imeytymishäiriöistä ja puutostiloista johtuen elimistö kaipaa jatkuvasti lisää "purtavaa". Jotkut ovat kertoneet laihtuneensa melko reippaastikin sillä, että ovat jättäneet maidon kokonaan tai siirtyneet homogenoimattomiin tuotteisiin.

Napostelun tarve on kuulemma jäänyt pois. Ilman muuta dieettiä kannattaa kokeilla ja tehdä se kunnolla! Pienetkin lipsumiset pitävät oireita yllä ja ajan kanssa pahentavat oireita. Diabeteksen ja maitotaudin yhteydestäkin minulla on omat epäilyni ja jonkin verran käytännön näyttöäkin.

Kannattaa olla varovainen, kun suvussakin ykköstyypin diabetestä on. Koulussa pitäisi saada asianmukaista ruokaa, usein se on käytännössä maidotonta. Monet koulut hankkivat luomumaitoa juotavaksi, ja voihan sen maitopurkin viedä itsekin. Hän on ollut maitodieetillä siitä lähtien. En ole aivan varma onko siitä hyötyä vai ei. Kun dieetistä hiukan lipsuttiin joulukuun alussa, hänen kämmenselkänsä tulivat punoittaviksi ja kuiviksi viime talvena oli sitä myös ja suun pielet rohtuivat ja punoittivat rajusti.

Muita näin selkeitä merkkejä en ole huomannut. Ovatko ne mielestäsi riittävät, jotta dieettiä kannattaa jatkaa? Voivathan ne olla vain talveen ja ilman kuivuuteenkin liittyviä oireita? Voisitko vielä tarkentaa, mitä sanoja ruokapakkauksista EI saa löytyä, jotta ne olisivat maidottomia tai homogenoimattomia?

Kyllähän se homogenoitu maito hirveän usein atooppisen ihottuman ja muidenkin atooppisten vaivojen taustalla on. En yhtään ihmettele, ettei tätä ole aikaisemmin huomattu. Dieetti on käytännössä tosi vaativa, ja sitä pitäisi tarkkaan noudattaa joka paikassa - koulussa, kavereilla, matkoilla jne. Itse tiedän kokemuksesta, että esimerkiksi pieni maitosuklaapala pitää oireita yllä parikin viikkoa. Yleensä ihmiset noudattavat kunnon dieettiä vasta sitten, kun oireet ovat niin pahat, ettei muuta keinoa ole.

Asioita ei kuitenkaan kannattaisi päästää niin pitkälle -''maitotautiin'' liittyy helposti muita sairauksia katso esim. En nyt muista tarkalleen, minkälaisia oireita tyttärellänne oli ennen tätä kokeilua.

Jos atooppista taipumusta on ollut - ja kuiva iho kai on - kokeilua kannattaa jatkaa ja tarkentaa. Talvi tietenkin rasittaa kenen tahansa ihoa jossain määrin. Maitojauhe tuotteissa saattaa sopia, jos se on Valion. Maito, maitoproteiini, hera, herajauhe, kaseiini, kaseinaati ovat yleensä homogenoituja. Tuoteselosteet eivät ole täysin kattavia, ja ristikontaminaatiokin voi aiheuttaa oireita tuotteita valmistettu samoilla tuotantolinjoilla.

Irtomyynnissä olevista kahvi- ynnä muista leivistä on vaikea saada selkoa. Valmistajatkin muuttelevat tuotteitaan, esimerkiksi Valion smetana on nyt homogenoitu marraskuun alusta alkaen, eikä pakkauksessa puhuta muutoksesta. Homogenoitua maitoa on hyvin monissa tuotteissa - murot, myslit, makeiset, suklaa, perunalastut, levitteet, sinapit, liemikuutiot, margariinit Fazerin käyttämä kasvimargariini on maidotonta. Dieetin opettelu vaatii työtä, mutta maksaa kyllä vaivan.

Minullakin on todettu lak-into, mut luomumaito ei aiheuta oireita Oletteko kokeilleet muita homogenoimattomia tuotteita kuin luomumaitoa? Aika kattavia luetteloita löytyy näiltä sivuiltani.

Myös keskustelupalstalla on vakuuttavaa palautetta. Antakaa äänenne kuulua tässä asiassa, oikeassa ollaan! Ja muistakaa ja muistuttakaa, että vika ei ole meissä, vaan maidon käsittelyssä.

Mieheni reagoi laktoosirasituskokeessa hyvin ankarasti pieneenkin laktoosimärään mutta - kas ihmettä - luomumaito tai tilamaito ei aiheuta ongelmia.

Ongelmia sen sijaan tulee hyvinkin pienistä määristä ruoka-aineita, joissa homogenoitua maitoa on. Mieleeni on tullut tavallaan lapsellinenkin kysymys: En pääse asiaa helposti selvittämään, ehkä se onnistuisi paremmin sinulta - olet varmaan jo rautainen ammattilainen näissä salapoliisihommissa!

Olipa vaikea kysymys, johon en osaa täsmällistä tietoa antaa. Tavallisesti laktoosirasituskokeessa annetaan aikuisille 50 g laktoosia, taitaa vastata samaa määrää, mikä reilussa maitolitrassa on.

Liekö tämä määrä kerralla liian suuri ja vielä tyhjään vatsaan otettuna? Moni muukin on kertonut samaa asiaa: En osaa sanoa - eivätkä valmistajatkaan aina suostu selvittämään - miten puhdasta kokeessa käytetty laktoosi on.

Onhan se mahdollista, että siinä voisi olla pieniä jäämiä maitoproteiinista, jonka uskon olevan ongelmiemme taustalla. Elintarviketeollisuus käyttää kernaasti homogenoitua maitoa tuotteissaan. Itsekin saan oireita jopa maidottomiksi ilmoitetuista kekseistä ynnä muusta, kun ne on valmistettu samoilla tuotantolinjoilla maitoa sisältävien kanssa. Kuulin juuri ilokseni, että Tanskassa on menossa - jo varsin pitkälläkin - tutkimus maidon homogenoinnin vaikutuksista. Tanskalaisethan tätä tutkivat hiirillä jo 80 -luvulla.

Palaan kysymykseesi, jos saan lisätietoa. Kaikenkaikkiaan tämän asian ympärillä on paljon selvitettävää. Voiko laktoosi-intoleranssin ja valkosolujen liian matalien arvojen välillä olla mitään yhteyttä mielestäsi? Enpä uskalla lähteä veikkaamaan puolesta enkä vastaan. Maitotautisten laboratorioarvoissa en ole huomannut selvää näyttöä minkään kokeen osalta.

Senkka heillä on usein vähän koholla, kun perusverikokeita otetaan, mutta sehän voi olla kohonnut monesta muustakin syystä. Toivottavasti vielä joskus kehitetään yksinkertainen testi, jolla maitotauti todennäköisesti viivästynyt allergia voidaan osoittaa. Näimme vaimon kanssa ohjelmasi ja päätimme siiryä kokeiluluontoisesti luomumaitoon sillä seurauksella, että vatsaongelmat ovat vähentyneet jopa voisi sanoa väistyneet.

Käytämämme nykyään pelkästään luomumaitotuotteita ja mikä ihmeellisintä voin juoda maitolasin silloin tällöin ilman pelkoa vatsaväänteistä. Toinen positiivenen etu on ettei enää tarvitse ostaa ja käyttää niin useasti esim. Onpa mukavaa saada tämmöistä palautetta! Tarkalla dieetillä voisitte luultavasti vieläkin paremmin.

Itselläni pienikin määrä homogenoitua maitoa aiheuttaa oireet, mutta oireiden voimakkuus on yksilöllistä. Näillä sivuillani on luetteloita tuotteista, jotka eivät sisällä homogenoitua maitoa. Olen kärsinyt erilaisista vatsavaivoista, iho-ongelmista ja astmaoireista jo useita vuosia. Niihin ei ole kuitenkaan löytynyt mitään varsinaista syytä, vaikka olenkin käynyt lääkärissä monia kertoja vaivojeni takia. Välillä on ollut kausia jolloin tuntuu ettei mikään ruoka sovi. Vasta äskettäin tuli mieleeni, että vaivoihin voi olla syynä maito, vaikka laktoosi-intoleranssia ei olekaan todettu.

Aina kun olen syönyt enemmän jotain maitotuotetta niin minulle tulee eriasteiset vatsavaivat ja pahimmassa tapauksessa hengitysvaikeuksia. Olen yrittänyt vältellä maitotuotteita parhaani mukaan, mutta aina se ei ole ollut helppoa.

Silloin oireet ovat pysyneet kurissa, vaikka eivät ole täysin poistuneet. Nyt aionkin kokeilla homogenoimattomia maitotuotteita, josko niistä olisi apua. Kun luin muiden oireita tuntui kuin olisin lukenut omaa oirelistaa.

Ja jos nämäkään eivät sovi minulle niin mistä löytyy tietoa kuinka syödä, kun ei voi käyttää maitotuotteita, ruisleipää ja monia muitakaan ruoka-aineita?

Jätä nyt kaikki maitoa sisältävät tuotteet muutamaksi viikoksi pois TARKKA dieetti ja tietenkin myös ne muutkin ruoka-aineet, joista saat oireita. Käytä maitohappobakteereita ja mustikkasoppaa, sitähän saa kaupastakin.

Aloita sitten kokeilut ensin kypsillä, homogenoimattomilla juustoilla ja homogenoimattomilla hapanmaitotuotteilla. Ilolan kartanon jogurtti on erinomaisen hyvää hyödyllisine bakteereineen. Jos näitten kanssa menee hyvin, voit kokeilla luomumaitoakin. Keitetty luomumaito voisi alkuun olla sopivampaa kuin suoraan purkista otettu.

Minullakin oli aikoinaan hyvin hankala ruokavalio; vain maidoton ja gluteeniton vauvanruoka sopi. Lue juttuni Uniuutisista ja soita minulle, jos tarvitset lisätietoja.

Olemme ostaneet nyt vain luomumaitoa ja dieetin tarkan noudattamisen aloitan vasta syksymmällä, kun nyt on jäätelökausi Mutta tuloksia näen jo nyt itsessäni. Minulla on laktoosi-intoleranssi ja voin juoda luomumaitoa ilman vaivoja! Kokeilin sitä ja olen iloinen, että voin juoda rasvatonta maitoa aikaisemman laktoosittoman kevytmaitojuoman tilalla.

Printtasin jo nyt homogenoimattomien tuotteiden listat ja yllätyin, että niin moni meillä käytettävä tuote on homogenoimaton, mikä on tosi hyvä.

Olen kotiäiti ja voin hyvin toteuttaa lapsillakin dieettiä. Niin kai se on, että vaikeaa dieetin noudattaminen on kaikissa tilanteissa kodin ulkopuolella. Mukava kuulla, että dieetistä on ollut apua. Älä kuitenkaan päästä vatsaasi oikein pahaksi sillä jäätelöllä; hankalat vaivat paranevat hitaammin. Astman ja maidon yhteys on joissakin tutkimuksissa todettu, mutta astmaan on varmasti muitakin syitä. Mitään tarkkaa aikataulua en osaa luvata, mutta tarkalla dieetillä luulisi parissa kolmessa kuukaudessa jotain tuloksia näkyvän.

Korostan vielä, että dieetin on oltava tarkka. Itsekin saan erittäin pienestä määrästä kuivaa yskää. Joskus sattuu vahinkoja, vaikka yrittäisi kuinka huolellisesti katsoa syömisensä. Olen kärsinyt laktoosi-intoleranssista 13 vuotta. Nyt olen 3 viikkoa pyrkinut käyttämään luomu ja homogenoimettomia tuotteita.

Ja ihme ja kumma vatsa -ja muut oireet poistuneet melkein kokonaan. Lasillinen luomumaitoa ei vie vatsaani ainakaan vielä sekaisin. Kiitos, kun kerroit kokemuksiasi, niistä on muillekin apua.

Jos sinulla on laktoosi-intolerassikin, niin ilmeisesti se ei ole kovin paha, koska voit käyttää luomumaitoa noinkin paljon. Ja monen laktoosivaivat ovat parantuneet kokonaankin, kun homogenoitu maito on poistettu ruokavaliosta. Pyri hyvin tarkkaan dieettiin homogenoidun maidon osalta, niin huomaat varmaan vointisi kohentuvan muutenkin.

Hyvin monta "maitotautista" vaivaa mm. Kerro asiasta muillekin ja soittele meijereille! Huomionarvoinen seikka on sekin, että jokapäiväiset tuotteet luomumaito, -jogurtti ja -piimä ovat paljon kalliimpia kuin tavanomaisesti tuotetut homogenoidut tuotteet.

Kaikki eivät haluaisi maksaa lisähintaa luomusta ja tavalliset tuotteetkin kelpaisivat, jos niitä ei olisi homogenoitu. Ei ole reilua, että muuttamalla maidon rakenne luonnottomaksi homogenoimalla ihmiset sairastuvat ja joutuvat sitten vielä maksamaan siitä hyvästä kalliimpina tuotteina. Täällä on oltu maitoproteenille allergisia jo monta vuotta.

Mutta ei tiedetty mistä vaivat johtuuvat. Mies 2 vuotta pilkkasi kun sanoin hänelle jätä maito pois. Nyt hän tietää totuuden. Eikä hänellä ole enään ollut niin pahoja vaivoja silloin kun hän joi maitoa.

Minulle vaikuttaa pieninkin määrä maidon valkuaista. Mutta voiko kurkunpää tulla punaiseksi ja lima kertyy kurkkuun ja saa aina olla rykimässä ja sylkemässä.

Kurkku on joskun tumman mansikan värinen ei satu nieltäessä. Kun on maitoproteenille allerginen ei maito sovi ollenkaan. Ei HYLA tai joku muu juttu. Kiitos Raija huolenpidostasi meitä ihmisiä kohtaan. Toivon sinulle Jumalan runsasta siunausta. Suurin osa maitotautisista kestää kyllä homogenoimattomia maitotuotteita. He, joiden oireet ovat hyvin pahat, voivat ensin rauhoittaa vatsansa parin viikon täysin maidottomalla jaksolla.

Luetteloita sopivista tuotteista löytyy susirajan sivuiltani. Dieetin pitäisi olla tarkka - pienetkin määrät homogenoitua maitoa aiheuttavat oireita, joiden on tapana ajan kanssa pahentua. Varsin monille kehittyy myös gluteenipitoisen viljan sitämättömyys ruis, vehnä, ohra, mahdollisesti kaura.

Tämä yleensä paranee, ellei kyse ole keliakiasta, kun jättää mainitut viljat pois joksikin aikaa. Ja tietenkin maitodieetin on oltava tarkka. Kyllähän kurkunpää voi maitotaudinkin takia ärtyä. Taustalla saattaisi olla maitotautiin usein liittyvä närästys ja happamat röyhtäisyt, jotka ärsyttävät kurkkua. Moni onkin sanonut oltuaan vähän aikaa dieetillä, että "limaa nousee vähemmän". Jos teillä on laboratoriokokein todettu IgE-välitteinen maitoallergia aikuisilla harvinainen , niin silloin eivät homogenoimattomatkaan maitotuotteet sovi.

Allergiamekanismeja on useita - maitotauti on ilmeisesti allergian viivästynyt muoto, eikä näy kokeissa. Myös silloin, kun vatsa ei ole ihan kunnossa esim. Minulla on ollut 4 vuotta todettuna laktoosi-intoleranssi ja tämä homogenointiasia oli minulle aivan uutta.

Yhteen seikkaan en sivustolta löytänyt vastausta eli jos tuotteessa on mainittuna maitoproteiini, niin käykö se laktoosi-intolerantikolle? Jos sinulla on pelkästään laktoosi-intoleranssi, niin maitoproteiinin pitäisi sopia. Mutta jos sinulla on laktoosi-intoleranssi ja "maitotauti", ei maitoproteiini sovi, koska se hyvin usein on homogenoitua.

Luin suurella mielenkiinnolla artikkeleitasi ja nämä sivut ovat tähän mennessä ainoat maitoallergiasta selvyyttä antavat. Minulla todettiin muutama viikko sitten maitoallergia mutta ei laktoosi-intoleranssia. Kysymykseni sinulle olisikin seuraavanlainen. Olen kärsinyt jo monta vuotta vatsavaivoista ja ymmärtänyt, että maidosta ne johtuvat mutta nyt vasta kun muutin 18 vuoden Ruotsissa olon jälkeen Suomeen ja aloin juoda suomalaista maitoa sain parissa viikossa valtavan kuukauden kestävän vetisen ripulin, enkä lainkaan ymmärtänyt että se voisi olla maidosta johtuva, sillä en ole sen takia ollut koskaan ripulissa aikaisemmin.

Eli onko tietoa siitä miten homogenointi tehdään Ruotsissa verraten Suomeen? Ja lisäksi minulla on joukko lääkäreille harmaita hiuksia aiheuttavaa ¿allergista nuhaa¿ vaikka tutkimusten mukaan ei allergeeneja löydy? Onko tietoosi tullut muitakin, jotka kärsivät samanlaisesta "yliherkästä" nenästä samaan aikaan kun ovat maitoallergikkoja.

Lisäksi minulla on aina silloin tällöin iho-ongelmia, nivelrikko sormessa ja kilpirauhasessa krooninen tulehdus! Luin eräästä artikkelistasi, että maito voi aiheuttaa myös sellaisia oireita.

.. Mikäs vika uskovaisten linkeissä on? Et voi tuoda mitään tieteellistä faktaa, että homous on synnynnäistä. Ehkä näin Raamattu kertoo mutta mitä se käytännössä tarkoittaa asialla onkin kokonaan eri asiansa. Sille on hyvin vähän, jos mitään tutkimusnäyttöä. Valitettavasti GB Glacen nettisivuilla ei mainita tuotteiden valmistusmaita.

: Kreeta kokemuksia kypsää naista homo

SUOMI LIVE CHAT SEKSI HOMOSEKSUAALISEEN OULU 582
FINNISH LEGS AND FEET HOMO CAM SEURAA Hieronta sex sex gay in helsinki
Nordic homo hotel forum kokemuksia eroottinen tarina 453
BIG BROTHER HOMO ALASTON KALUN HIEROMINEN Raakel homo liekki porno porno rus
Kreeta kokemuksia kypsää naista homo Suomi sex chat homo suomalaisia kotivideoita
tavanomainen lahja ennakkoperintö Puhelun hinta lanka- ja matkapuhelinliittymästä 0 snt/min. + pvm/mpm. atomizer short mitä tarkoittaa Autoverotusasioissa. heinäkuu Kyrvän kuvia kreeta kokemuksia Vanhempaa naista pillu panin tätiä naimassa naisia alasti kuvia salatut elämät näyttelijät alasti Kypsät naiset sexiä ilmainen video äiti ja narttu kiimassa kotirouva tiins seksiseuraa hämeenlinna Amerikkalainen teini homo seksikäs pojat kuva ja pieni teini homo pojat. Joillekin pissaamisen katselu on kiihottava kokemus, toiset haluavat tuntea sen kehollaan .. Blowjob homo homot homo Hieronta homo miesten homo. . Kpvaa kypsää naista naidaan väkisin ilmaiset rakasteluvideot sängyssä panee .. kalamaki kreeta metroauto areena julkkiksia alasti mummon tissit platoninen rakkaus.

Kreeta kokemuksia kypsää naista homo

HOMO POJAT SEX PANOSEURAA