Suomi24 seksi ilmaiset homoseksuaaliseen seksi

suomi24 seksi ilmaiset homoseksuaaliseen seksi

Itse en näe homo- ja prostituutiofobiassa juurikaan eroa, kumpikin on omaan seksuaalisuuteemme kietoutuva ilmiö josta ilmeisesti emme koskaan pääse eroon, mutta jonka tiedostaminen auttaa tekemään parempia ratkaisuja eikä vain yrittää rajoituksin ja laein hillitä ilmiötä, joka on itse asiassa sisällämme.

Niin,sinänsä erikoista tämä prostituutio"keskustelu" on ollut,että kukaan ei ole mitään konkreettisia argumentteja esittänyt siitä,miksi se pitäisi kieltää. Kaikkien vain "kuuluu" omalla nimellä asiaa kommentoidessaan olla sitä mieltä,että se alistaa naista ja on "aina väärin",niin kuin näiden eduskunnan naisten vankin perustelu kuuluu.

Toisenlaisesta mielipiteestä leimataan naisia alistavaksi perverssisiaksi alta aikayksikön. Jos olet poliitikko,tai muu julkisuuden henkilö,niin tämä leimaaminen suoritetaan oikein lehtien lööpeissä. Kumma juttu vain,että asia ollaan kieltämässä siksi,että se "alistaa" niitä naisia,jotka eivät ammattia itse harjoita!

Perusteluna se hokema,että se on "aina väärin",on ihan yhtä pätevä,kuin jos alettaisiin ajamaan homosuhteiden kieltämistä siksi,että ne on "aina väärin". Niiden,jotka ovat tuskin koskaan edes ihan oikeaa,elävää prostituoitua tai homoa nähneet. Miksi näiden mielipide on tärkeämpi,kuin niiden jotka joutuvat asian kanssa ihan käytännössä tekemisiin? Jotenkin kyllä aika järkyttävää,että näillä perusteilla "alistaa meitä kunniallisia naisia" ja "se on aina väärin" voidaan saada asia kriminalisoitua.

Siis ilman mitään oikeita,järjellä perusteltavissa olevia konkreettisia argumentteja. Ainiin,sitten on vielä nämä lähinnä vitsin tasoa olevat "mitä jos oma tyttäresi haluaisi prostituoiduksi? Ensinäkin täysi-ikäisillä ihmisillä kai on oikeus päättää omasta elämästään,eikä tuo oman tyttären prostituoiduksi rupeaminen vielä tällä lailla muutenkaan miksikään muutu,sillä palvelujen tarjoaminenhan jää lailliseksi edelleen.

Toisekseen AIDS ongelmaan taas on ratkaisu olemassa;valvotut julkiset bordellit,joissa työntekijöille on säännölliset terveystarkastukset. Siltä kin osalta tilanne vain paranisi nykyisestä ja siitä,mitä tällä nyt puuhattavalla lailla "saavutetaan".

Näihin argumentteihinhan eduskunnan feministi- ja populistienemmistön nykyinen vastaus on"se on aina väärin En ole kyllä koskaan prostituutioseksuaalisuudesta kuullut.

Kaupallisesta seksistä; eiköhän ole sama asia. Tietysti besserwisserit sanovat, ettei prostituutiossa ole kyse seksistä, vaan väkivallasta, mutta se jätettäköön omaan arvoonsa. Kuinkahan he sen tietävät, jos eivät ole kokeilleet? Olen ilotyttö, koska en voi elää ilman seksiä päivääkään. En löytänyt elämässäni yhtään miestä, joka olisi halunnut seksiä niin paljon kuin minä.

Miksi minut pitää harrastaa itsetyydytystä, jos voisin auttaa puutteessa oleville miehille? Haistakaa vittuni kaikki vittuni volvojat!!!!!!! Tätä argumenttia on käyttänyt mm. Kaunishelena julkisuudessa perustellessaan ammatinvalintaansa. Onko sitten niin, että jos antaa ilmaiseksi ei saa seksiä?

Ei pyddy ymmärtään ny. Päinvastoin, paljastaa enemmän kirjoittajan tyhmyydestä. Haloo onko ketään kotona Suoraan sanottuna aika tyhmä kysymys. Kyseletkö sitten vaikkapa taiteilijoilta,että eikö niitä tauluja saa maalata ilmaiseksi,kun pitää oikein rahaa pyytää niistä? Jostain se elanto on hankittava ja jos sen saa siitä,mistä eniten pitää,niin mikä sinä olet sitä arvostelemaan? Halusin kiinnittää huomiota epäloogiseen väitteeseen: Tämä väite on shittiä, jolla peitetään oikeita perusteita.

Olkoonkin, että voimakas seksivietti nimenomaan auttaisi alalla toimista. Mutta on aivan turha väittää, etteikö ilmaiseksi saisi seksiä niin paljon kuin haluaa. On älytöntä odottaa, että joku tyydyttäisi tarpeet ilmaiseksi. Niin politiikoissa, hitsaajissa, näyttelijöissä, diploomi-insinööreissä kuin prostituoiduisssakin on sekä fiksuja ja tyhmiä.

Itse ymmärrän varsin hyvin prostituoidun halua ja tarvetta perustella valintaansa toimia maailman halveksituimmassa ammatissa. Prostituoitu on kuin syytetty, jota koko ajan pommitetaan erilaisilla syytöksillä. Oma kommenttisi on erinomainen esimerkki tästä.

Minä en ymmärrä sinun halua ja tarvetta halveksia prostituoituja koko ajan. Olet sä kyllä aika ihme tyyppi Jos joku haluaa paljon seksiä ja vielä siinä ohessa tienatakin,niin mitä se sulle kuuluu? Minkä takia joku olisi sulle velvollinen tilittämään "perustelujaan"? Justiinhan sinä itse tuossa ylhäällä sanoit,että seksiä saa ilmaiseksi niin paljon kuin haluaa.

Koskeeko se oikeus siis vain naisia? Jos ei vaimo kotona anna ja ravintelista löytyy halukas nainen,niin mitä sekään sulle kuuluu? Miksi siitä pitäisi maksaa? Kumpikinhan siinä sitä tyydytystä on hakemassa. Pitäisikö siis sen naisenkin maksaa? Vaan eipä prostituutio liene kovin suuri yhteiskunnallinen ongelma. Jos sitä ei sitten hyväksytä, niin onko se sitten sairaus, kuten alkoholismi.

Pitääkö ihmiseltä hoitaa prostituutio pois? Kaupallisessa seksissä suurin rikollinen on seksinostaja mies. Miksi mies valitsee puoliksi rikollisen tavan tyydyttääkseen seksuaalisuuttaan? Argentiinaan muutti luvun alussa paljon miehiä. Naisista oli huutava pula. Miksi haluat olla sellaisten ihmisten seurassa, jotka eivät hyväksy sinua? Minä suosittelen sinulle ensiksi kaapista ulos tuloa. Jos sellaisia ei tuttavapiirissäsi ole, käytä ihmeessä ammattiauttajan apua. Olet käynyt masennuksesi vuoksi lääkärissä: Oletko kenellekään päässyt kertomaan syytä masennukseesi?

Jos tuntuu turvallisemmalta, keskustele ensin ammattilaisen kanssa ennenkuin kerrot vaimollesi. Et ole huono ihminen vain siksi, että olet biseksuaali ja haluaisit toteuttaa seksuaalisuuttasi useamman kuin yhden ihmisen kanssa. Nämä ominaisuudet eivät tee sinusta huonompaa kuin muista. Pahan mielen aiheuttaminen ja toisen tarkoituksellinen loukkaaminen ovat kaksi eri asiaa. Jos vaimosi saa pahan mielen siitä, että kerrot, kuka ja millainen oikeasti olet, et ole tehnyt mitään väärää.

Vaimosi on aikuinen ihminen, ja hän on vastuussa omista tunteistaan - myös tässä kohtaa. Jos sen sijaan tietoisesti petät lupauksesi yksiavioisuudesta, esim. Näillä on merkittävä ero eettiseltä kannalta. Ihmisen seksuaalisuus muuttuu elämän kuluessa. Siinä, että homoseksuaalinen puolesi on vahvistunut, ei ole mitään ihmeellistä. Se ei ole synkkää eikä likaista. Vaimoni tietää että olen bi, hän myös tietää että olen ennen häntä elänyt suhteessa miehen kanssa.

Elämme aika mukavaa elämää, meillä on niinsanotusti kaikkea ja tämän takia asia on minulle vaikea, koska pelkään että vaimoni ei voi elää kanssani jos minulla on avioliiton ulkopuolisia suhteita. Toki soisin myös sen mahdollisuuden hänelle. Pelkään kuollakseni että menetän sen mitä nyt minulla on ,mutta samalla minulta puuttuu jotakin todella tärkeää, mies elämästäni Tuntuu että miehet suhtautuvat vaimojensa lesbojuttuihin paljon suopeammin kun mitä vaimot miestensä homoiluihin???

Laittakaa ajatuksianne, saa olla myös erimieltä Masennukseen en ole saanut muuta apua kun ssri lääkityksen ja bentsoja!

Se mitä noihin kavereihin tulee, nii ei oo häävejä ,mutta on vaikea saada miespuolisia kavereita, niin tyydyttävä vähän kehnompiinkin, että ei tarvi olla yksin. Voisit ottaa aiheen puheeksi vaimosi kanssa - vaikka se ei ole helppoa. Kerro hänelle, että tällainen asia on mielessäsi, kysy, miten hän siihen suhtautuu. Toki sen tehdessäsi otat riskin; vaimosi ei välttämättä hyväksy ajatusta. Kun tällaisen asian ottaa puheeksi, jotain suhteessa muuttuu peruuttamattomasti.

Mihin suuntaan muutos etenee, on aina arvoitus. Ennen asian puheeksi ottamista voisit itse miettiä tarkemmin, mitä oikeastaan haluat. Onko se satunnaista seksiä joskus vai mahdollisesti syvällisempi ihmissuhde miehen kanssa. Jos haluat jälkimmäistä, suosittelen, että tutkit aihetta polyamoria enemmänkin.

Netistä löytyy vaikka mitä aineistoa, suomeksi ainakin polyamoria. Yksiavioisten suhteiden avaamisesta on vaikka kuinka paljon ohjeita ja neuvoja; helppoa se ei taida silti ikinä olla. Toki sitten avoimista suhteista muistakin kuin polyamorisista on tietoa netissä. Minä en ole niihin niin perehtynyt, koska itse olen aina halunnut nimenomaan syvällisiä rakkaussuhteita, en pelkkää seksiä. Usein suhteen avaamiseen menee aikaa, sillä tämän tason ajattelun muutos on valtava.

Jos se tulee vaimollesi uutena ja yllättävänä asiana, hänellä luultavasti kestää pitkään sen sulattamisessa jos siis niin onnellisesti kävisi, että hän pystyisi asian lopulta hyväksymään. Onko jotain joltakulta pois on tilannesidonnainen kysymys.

Fakta on, että aika on rajallinen resurssi, ja kukin suhde vie oman aikansa. Näin ollen voi olla, että se aika on pois vaimoltasi, jonka vietät toisen kanssa. Toki voi olla, että se aika on pois vaikka harrastuksistasi tms - jostain se joka tapauksessa on pois. Samoin deittailu voi viedä rahaa, joka sekin on sitten muusta pois. Suuri osa ammattiauttajista ei ole tietoisia näistä aiheista tai osaa niitä asiakkaan kanssa käsitellä neutraalisti.

Siitä huolimatta suosittelen, että etsit itsellesi ammattiapua masennuksesi takia. Useilla paikkakunnilla on terveyskeskuksessa psykiatrisia sairaanhoitajia, joiden juttusille pääsee ilmaiseksi; tosin aikaa voi joutua odottamaan pitkäänkin. Jos mainitset aikaa varatessasi itsemurha-ajatuksistasi, voi ajan saada nopeammin. Vaikka olenkin hyvin sympaattinen ap'n tilannetta kohtaan niin haluaisin kuitenkin tarkentaa että monet "bisset" silti ihan onnellisesti yksiavioisia.

Jos tarvitsee toteuttaa molempia niin sitten tarvitsee, kunkin seksuaalisuus on yksilöllinen, mutta on yleinen virhekäsitys ettei kenestäkään biseksuaalista ole yksiavioiseen suhteeseen. En usko että kannattaa ryhtyä suhteeseen miehen kanssa niin kauan kuin olet asiasta noin mutkalla -muuten poikaystäväsi joutuisi terapeutiksesi. Ensimmäinen askel on hyväksyä itsensä, hae siihen terapiaa tai ainakin tukiryhmä josta toivottavasti löydät parempia kavereitakin. Kunhan olet sen saanut työn alle ei kenestäkään koskaan tule täydellisen tyyntä tietenkään, mutta itsemurha-ajatuksia ei pitäisi olla niin voit kiinnittää huomion siihen mitä liitollesi tekisit.

Vaimosi tietää suuntautumisestasi joten hylkäämistä ei tarvitse pelätä -tietääkö hän miten vaikeaa sinulla on?

.. SEKSI TREFFI GAY MEIS SEX

Suomi24 seksi ilmaiset homoseksuaaliseen seksi

Treffi Suomi24 Riihimäki Ilmaiset Seksivideot, ilmaiset treffit piristävät arkea! homoseksuaalisen suuntautumisen, Treffi Seuraa Janakkala Ilmaiset Seksi. toukokuu Himo naiset pornoa tallin seksiä vaasassa myytävt mökit siniset Ilmaisia homo videot oma alastonkuva homoseksuaalit naturistit youtube. 2. syyskuu Ajattelin nuorempana(nyt33) että kun kerran seksi naisen kanssa onnistuu ja on Kului vuosia kunnes homoseksuaaliset haluni alkoivat voimistua. . juttusille pääsee ilmaiseksi; tosin aikaa voi joutua odottamaan pitkäänkin.

Suomi24 seksi ilmaiset homoseksuaaliseen seksi

Sama taudin pelko on nyt seksin ostokiellon perusteluissa. Keskeistä on tunne, että homous tai prostituutio on kauhistuttava, jopa kuolemaa pahempi kohtalo ihmiselle. Ajatus siitä, että on olemassa jokin luonnollinen seksi, joka omalla painollaan ohjaa omaa seksuaalisuutta oikeaan suuntaan on kummallekin pelolle tyypillinen.

Se on ja pysy. Pelkääjien määrä on kuitenkin monikertainen niihin verrattuna, jotka lopulta toteuttavat piilevän seksuaalisen halunsa.

Itse en näe homo- ja prostituutiofobiassa juurikaan eroa, kumpikin on omaan seksuaalisuuteemme kietoutuva ilmiö josta ilmeisesti emme koskaan pääse eroon, mutta jonka tiedostaminen auttaa tekemään parempia ratkaisuja eikä vain yrittää rajoituksin ja laein hillitä ilmiötä, joka on itse asiassa sisällämme. Niin,sinänsä erikoista tämä prostituutio"keskustelu" on ollut,että kukaan ei ole mitään konkreettisia argumentteja esittänyt siitä,miksi se pitäisi kieltää. Kaikkien vain "kuuluu" omalla nimellä asiaa kommentoidessaan olla sitä mieltä,että se alistaa naista ja on "aina väärin",niin kuin näiden eduskunnan naisten vankin perustelu kuuluu.

Toisenlaisesta mielipiteestä leimataan naisia alistavaksi perverssisiaksi alta aikayksikön. Jos olet poliitikko,tai muu julkisuuden henkilö,niin tämä leimaaminen suoritetaan oikein lehtien lööpeissä. Kumma juttu vain,että asia ollaan kieltämässä siksi,että se "alistaa" niitä naisia,jotka eivät ammattia itse harjoita! Perusteluna se hokema,että se on "aina väärin",on ihan yhtä pätevä,kuin jos alettaisiin ajamaan homosuhteiden kieltämistä siksi,että ne on "aina väärin".

Niiden,jotka ovat tuskin koskaan edes ihan oikeaa,elävää prostituoitua tai homoa nähneet. Miksi näiden mielipide on tärkeämpi,kuin niiden jotka joutuvat asian kanssa ihan käytännössä tekemisiin? Jotenkin kyllä aika järkyttävää,että näillä perusteilla "alistaa meitä kunniallisia naisia" ja "se on aina väärin" voidaan saada asia kriminalisoitua. Siis ilman mitään oikeita,järjellä perusteltavissa olevia konkreettisia argumentteja. Ainiin,sitten on vielä nämä lähinnä vitsin tasoa olevat "mitä jos oma tyttäresi haluaisi prostituoiduksi?

Ensinäkin täysi-ikäisillä ihmisillä kai on oikeus päättää omasta elämästään,eikä tuo oman tyttären prostituoiduksi rupeaminen vielä tällä lailla muutenkaan miksikään muutu,sillä palvelujen tarjoaminenhan jää lailliseksi edelleen. Toisekseen AIDS ongelmaan taas on ratkaisu olemassa;valvotut julkiset bordellit,joissa työntekijöille on säännölliset terveystarkastukset.

Siltä kin osalta tilanne vain paranisi nykyisestä ja siitä,mitä tällä nyt puuhattavalla lailla "saavutetaan". Näihin argumentteihinhan eduskunnan feministi- ja populistienemmistön nykyinen vastaus on"se on aina väärin En ole kyllä koskaan prostituutioseksuaalisuudesta kuullut. Kaupallisesta seksistä; eiköhän ole sama asia. Tietysti besserwisserit sanovat, ettei prostituutiossa ole kyse seksistä, vaan väkivallasta, mutta se jätettäköön omaan arvoonsa.

Kuinkahan he sen tietävät, jos eivät ole kokeilleet? Olen ilotyttö, koska en voi elää ilman seksiä päivääkään. En löytänyt elämässäni yhtään miestä, joka olisi halunnut seksiä niin paljon kuin minä. Miksi minut pitää harrastaa itsetyydytystä, jos voisin auttaa puutteessa oleville miehille? Haistakaa vittuni kaikki vittuni volvojat!!!!!!! Tätä argumenttia on käyttänyt mm.

Kaunishelena julkisuudessa perustellessaan ammatinvalintaansa. Onko sitten niin, että jos antaa ilmaiseksi ei saa seksiä? Ei pyddy ymmärtään ny. Päinvastoin, paljastaa enemmän kirjoittajan tyhmyydestä. Haloo onko ketään kotona Suoraan sanottuna aika tyhmä kysymys. Kyseletkö sitten vaikkapa taiteilijoilta,että eikö niitä tauluja saa maalata ilmaiseksi,kun pitää oikein rahaa pyytää niistä?

Jostain se elanto on hankittava ja jos sen saa siitä,mistä eniten pitää,niin mikä sinä olet sitä arvostelemaan? Halusin kiinnittää huomiota epäloogiseen väitteeseen: Tämä väite on shittiä, jolla peitetään oikeita perusteita. Olkoonkin, että voimakas seksivietti nimenomaan auttaisi alalla toimista.

Mutta on aivan turha väittää, etteikö ilmaiseksi saisi seksiä niin paljon kuin haluaa. On älytöntä odottaa, että joku tyydyttäisi tarpeet ilmaiseksi.

Niin politiikoissa, hitsaajissa, näyttelijöissä, diploomi-insinööreissä kuin prostituoiduisssakin on sekä fiksuja ja tyhmiä. Itse ymmärrän varsin hyvin prostituoidun halua ja tarvetta perustella valintaansa toimia maailman halveksituimmassa ammatissa.

Prostituoitu on kuin syytetty, jota koko ajan pommitetaan erilaisilla syytöksillä. Oma kommenttisi on erinomainen esimerkki tästä. Minä en ymmärrä sinun halua ja tarvetta halveksia prostituoituja koko ajan. Olet sä kyllä aika ihme tyyppi Jos joku haluaa paljon seksiä ja vielä siinä ohessa tienatakin,niin mitä se sulle kuuluu? Minkä takia joku olisi sulle velvollinen tilittämään "perustelujaan"? Justiinhan sinä itse tuossa ylhäällä sanoit,että seksiä saa ilmaiseksi niin paljon kuin haluaa.

Koskeeko se oikeus siis vain naisia? Jos ei vaimo kotona anna ja ravintelista löytyy halukas nainen,niin mitä sekään sulle kuuluu? Miksi siitä pitäisi maksaa? Kumpikinhan siinä sitä tyydytystä on hakemassa. Pitäisikö siis sen naisenkin maksaa? Vaan eipä prostituutio liene kovin suuri yhteiskunnallinen ongelma. Jos sitä ei sitten hyväksytä, niin onko se sitten sairaus, kuten alkoholismi. Tietääkö vaimosi, että olet bi? Vai onko tämä puoli sinusta salaisuus, josta ei puhuta?

Masennuksesi syvyydestä päättelen, ettet ole kertonut asiaa edes vaimollesi. Entäs sitten nämä sun kaverisi Miksi haluat olla sellaisten ihmisten seurassa, jotka eivät hyväksy sinua? Minä suosittelen sinulle ensiksi kaapista ulos tuloa.

Jos sellaisia ei tuttavapiirissäsi ole, käytä ihmeessä ammattiauttajan apua. Olet käynyt masennuksesi vuoksi lääkärissä: Oletko kenellekään päässyt kertomaan syytä masennukseesi? Jos tuntuu turvallisemmalta, keskustele ensin ammattilaisen kanssa ennenkuin kerrot vaimollesi. Et ole huono ihminen vain siksi, että olet biseksuaali ja haluaisit toteuttaa seksuaalisuuttasi useamman kuin yhden ihmisen kanssa.

Nämä ominaisuudet eivät tee sinusta huonompaa kuin muista. Pahan mielen aiheuttaminen ja toisen tarkoituksellinen loukkaaminen ovat kaksi eri asiaa. Jos vaimosi saa pahan mielen siitä, että kerrot, kuka ja millainen oikeasti olet, et ole tehnyt mitään väärää. Vaimosi on aikuinen ihminen, ja hän on vastuussa omista tunteistaan - myös tässä kohtaa.

Jos sen sijaan tietoisesti petät lupauksesi yksiavioisuudesta, esim. Näillä on merkittävä ero eettiseltä kannalta. Ihmisen seksuaalisuus muuttuu elämän kuluessa. Siinä, että homoseksuaalinen puolesi on vahvistunut, ei ole mitään ihmeellistä.

Se ei ole synkkää eikä likaista. Vaimoni tietää että olen bi, hän myös tietää että olen ennen häntä elänyt suhteessa miehen kanssa. Elämme aika mukavaa elämää, meillä on niinsanotusti kaikkea ja tämän takia asia on minulle vaikea, koska pelkään että vaimoni ei voi elää kanssani jos minulla on avioliiton ulkopuolisia suhteita. Toki soisin myös sen mahdollisuuden hänelle. Pelkään kuollakseni että menetän sen mitä nyt minulla on ,mutta samalla minulta puuttuu jotakin todella tärkeää, mies elämästäni Tuntuu että miehet suhtautuvat vaimojensa lesbojuttuihin paljon suopeammin kun mitä vaimot miestensä homoiluihin???

Laittakaa ajatuksianne, saa olla myös erimieltä Masennukseen en ole saanut muuta apua kun ssri lääkityksen ja bentsoja! Se mitä noihin kavereihin tulee, nii ei oo häävejä ,mutta on vaikea saada miespuolisia kavereita, niin tyydyttävä vähän kehnompiinkin, että ei tarvi olla yksin.

Voisit ottaa aiheen puheeksi vaimosi kanssa - vaikka se ei ole helppoa. Kerro hänelle, että tällainen asia on mielessäsi, kysy, miten hän siihen suhtautuu. Toki sen tehdessäsi otat riskin; vaimosi ei välttämättä hyväksy ajatusta. Kun tällaisen asian ottaa puheeksi, jotain suhteessa muuttuu peruuttamattomasti. Mihin suuntaan muutos etenee, on aina arvoitus. Ennen asian puheeksi ottamista voisit itse miettiä tarkemmin, mitä oikeastaan haluat. Onko se satunnaista seksiä joskus vai mahdollisesti syvällisempi ihmissuhde miehen kanssa.

Jos haluat jälkimmäistä, suosittelen, että tutkit aihetta polyamoria enemmänkin. Netistä löytyy vaikka mitä aineistoa, suomeksi ainakin polyamoria. Yksiavioisten suhteiden avaamisesta on vaikka kuinka paljon ohjeita ja neuvoja; helppoa se ei taida silti ikinä olla. Toki sitten avoimista suhteista muistakin kuin polyamorisista on tietoa netissä.

Minä en ole niihin niin perehtynyt, koska itse olen aina halunnut nimenomaan syvällisiä rakkaussuhteita, en pelkkää seksiä. Usein suhteen avaamiseen menee aikaa, sillä tämän tason ajattelun muutos on valtava. Jos se tulee vaimollesi uutena ja yllättävänä asiana, hänellä luultavasti kestää pitkään sen sulattamisessa jos siis niin onnellisesti kävisi, että hän pystyisi asian lopulta hyväksymään. Onko jotain joltakulta pois on tilannesidonnainen kysymys.

Fakta on, että aika on rajallinen resurssi, ja kukin suhde vie oman aikansa. Näin ollen voi olla, että se aika on pois vaimoltasi, jonka vietät toisen kanssa. Toki voi olla, että se aika on pois vaikka harrastuksistasi tms - jostain se joka tapauksessa on pois. Samoin deittailu voi viedä rahaa, joka sekin on sitten muusta pois. Suuri osa ammattiauttajista ei ole tietoisia näistä aiheista tai osaa niitä asiakkaan kanssa käsitellä neutraalisti.

Siitä huolimatta suosittelen, että etsit itsellesi ammattiapua masennuksesi takia. Useilla paikkakunnilla on terveyskeskuksessa psykiatrisia sairaanhoitajia, joiden juttusille pääsee ilmaiseksi; tosin aikaa voi joutua odottamaan pitkäänkin.

Jos mainitset aikaa varatessasi itsemurha-ajatuksistasi, voi ajan saada nopeammin. Vaikka olenkin hyvin sympaattinen ap'n tilannetta kohtaan niin haluaisin kuitenkin tarkentaa että monet "bisset" silti ihan onnellisesti yksiavioisia. Jos tarvitsee toteuttaa molempia niin sitten tarvitsee, kunkin seksuaalisuus on yksilöllinen, mutta on yleinen virhekäsitys ettei kenestäkään biseksuaalista ole yksiavioiseen suhteeseen.