Sex shop homoseksuaaliseen lahti äitiä perseeseen

sex shop homoseksuaaliseen lahti äitiä perseeseen

Hieman alle kahdeksan minuuttia kestävä videopätkä on mielenkiintoista kuunneltavaa. Katolinen kirkko on näin suuressa pulassa, koska sen on annettu olla itsenäinen seiniensä sisällä. Pappien tekemiä rikoksia yritetään ratkaista liperikaulusten ja hassujen hattujen voimalla.

Kaitlyn Hunt oli tavannut high schoolissa nuoremman tytön. He olivat tuttuja, vaikka toinen oli neljä vuotta nuorempi. Ystävyys syventyi seurustelusuhteeksi asti. Koulun pesäpallovalmentaja tuli tietoiseksi tyttöjen seurustelusta. Hän ilmoitti tyttöjen vanhemmille. Kaitlyn potkittiin pois koulusta. Nuoremman tytön vanhemmat olivat soittaneet poliisille ja nostaneet syytteen Kaitlyniä vastaan. Helmikuussa tyttö haettiin kotoaan ja ranteisiin lyötiin käsiraudat. Syytteenä oli seksi alaikäisen kanssa.

Tosin hieman rajummalla "sexual battery" termillä, mikä viittaisi pakotettuun seksiin. Jos Kaitlyn tunnustaisi olisi edessä vain kaksi vuotta kotiarestia ja pysyvä merkintä seksirikoksesta.

Edessä on oikeudenkäynti, jossa hän voi saada 15 vuoden tuomion. Kaitlynin puolustuskampanja alkoi internetissä. Vanhemmat kertovat oman versionsa. Nuoremman tytön vanhemmat eivät olleet yhteydessä Kaitlynin vanhempiin ennen poliisille soittamista. Pelkkää pahansuopaisuuttaan he eivät yrittäneet sopia asioita, vaan pilasivat kerta heitolla Kaitlynin elämän.

He olivat odottaneet Kaitlynin täyttävän vuotta, jotta rikoksen merkit täyttyisivät. Tyttöjen lesbosuhde ja varsinkin rakkaan lapsen paljastuminen ei-heteroksi olisi ollut koko kohun taustalla.

Tarina olikin tunteita herättävä, kunnes poliisin julkaisema paperi Kaitlynin valaehtoinen todistus tuli luettavaksi.

Seksisuhde oli alkanut, kun Kaitlyn oli vuotias. Nuorempi tyttö oli vain vuotias. Todistus sisältää kuumaa kuvailua tyttöjen tekosista. Seksiä harrastettiin jopa koulun vessassa. Nuorempi tyttö jopa karkasi kotoaan viettämään yötä Kaitlynin luona. Floridan osavaltion laki ei edes välitä ovatko osapuolet yhdessä halukkaita. Alle vuotiaan kanssa peuhaamiselle ei ole näillä näkymin lieventäviä asianhaaroja, eikä haaravälien ominaisuuksilla ole lieventäviä asianhaaroja.

Kaitlyn on rikkonut Floridan lakia. Selitykset lesbosuhteesta eivät vaikuta lakiin sen enempää kuin vuotias poika olisi ollut sekstailemassa vuotiaan tytön kanssa. Eroja esiintyy siinä miten vanhemmat ottavat yhteyttä poliisiin. Jos vuotias tekisi tuhmia temppuja vuotiaan kanssa, niin Floridan osavaltiossa selviäisi pienemmällä kohulla.

Discovery Institute ei lannistu. Älykkään suunnitelman idea saadaan jollakin tavalla julkisten koulujen oppitunneille. Opiskelijoille tarkoitettu ID-kesäseminaari jatkuu edellisten vuosien tapaan. Mukaan pääsee suosituskirjeellä, jonka on kirjoittanut ID: You must be currently enrolled in a college or university as a junior, senior, or graduate student.

Ennakkosensuuri on akateemisen vapauden ydin. Pelkkä seminaarien järjestäminen ei kuitenkaan vielä tee älykkäästä suunnittelusta tieteen vallankumousta. Lukijoita rohkaistaan seuraamaan biologista ja kosmologista todistusaineistoa sinne minne se johtaa.

Nuoret oppivat ajattelemaan kriittisesti. Ei ollenkaan huono idea! Juuri sellaista kannattaa laittaa kouluihin. Mutta voih ja harmillinen tuhahdus sentään. The Discovering Intelligent Design curriculum is designed for educational use by home schools and private schools rather than public schools.

When this subject of intelligent design is forced into public schools, it tends to generate polarization, transforming the topic from a scientific investigation into an emotional, politicized debate. However, the use of this curriculum should not be restricted to formal educational environments.

It is perfect for anyone interested in learning more about the world around them and discovering the scientific evidence for intelligent design. Vaikka DID on täysin tieteellistä, ilman uskonnollista sisältöä. Sitä varten on se aikaisempi Explore Evolution -kirja. Kotiopetuksen ja yksityisten kristillisten koulujen oppilaat saavat sen sijaan nauttia ID: Syynä on keskustelun pikainen muuttuminen tunteelliseksi ja poliittiseksi. Kuten Doverin oikeudenkäynti todisti, kun luokkaan yritettiin sujuttaa IDeistien kirjallisuutta.

Of Pandas and People -kirja ei ole enää Discovery Instituten suosittelema kirja. Who can use DID? In a word or two , most anyone. While best classified as a textbook, DID reads like a book and is intended for a wide range of ages - from teen to adult - in settings such as: Kirkkojen ympäristö voikin olla suotuisinta asiakaskuntaa kirjalle.

Toivotan Discovering Intelligent Design -kirjalle valoisaa tulevaisuutta. Ja toivon löytäväni sen jostain ilmaiseksi. Detox-laastareita on markkinoitu terveyden edistämisen nimessä. Tuhti laastari kiinnitetään vaikkapa jalkapohjaan. Ihon läpi poistuu haitallisia kuona-aineita, kun detox tekee temppujaan. Mikä parasta, se tapahtuu nukkuessasi. Parempi ja puhdistunut olo pelkästään nukkumalla?

Iltalehden Terveys -palsta otti yhden tällaisista laastareita testiin. Hieman yllättäen mukaan mahtui kontrollitesti. Kiinalaisen tohtori Itsuko Kawasen kehittelemänä Foot Detox -puhdistuslaastari on tarkoitettu imemään kehon toksiineja jalkapohjan kautta. Lopputulos oli yllättäen sama. Onneksi maahantuojan edustaja Juha Salolla on selitys: Jos lautasella on kosteutta epäpuhtauksien kera, toki ne kuiva-aineeseen imeytyvät" Lautaset aiheuttavat siis samanlaisen reaktion laastareissa kuin ihmisten jalat.

Periaate on sama kuin jalkakylpy-Detox laitteissa , joiden vesi muuttuu ruskeaksi olivat jalat vedessä tai eivät ole. Detox-laastareissa oleva bambuetikka selittää miksi ne muuttavat väriä pakkauksesta poistamisen jälkeen. Ilmankosteus reagoi etikan kanssa. Kyseessä on tuote, joka on kahdella patentilla suojattu ja palkittu monissa, kansainvälisesti arvostetuissa eri instansseissa toimivuudestaan.

Ei meillä ole koskaan ollut syytä epäillä, ettei tuote toimisi luvatulla tavalla Patentti ei tarkoita, että patentoitu tuote toimii kuten luvataan. Se tarkoittaa sitä, että tuotteen toimintaperiaate on suojattu kopioiden rahastusyrityksiltä. No eipä tietenkään, jos tuote kuuluu valikoimiinne.

Laasterin toimintaa perustellaan mm. Eli laastarin paikka jalkapohjissa voi olla ratkaiseva. Kuona-aineita poistuu oletettavasti eri vauhdilla eri kohdista ihon läpi. Ihmiskeho poistaisi siis kuona-aineita tavallista nopeammin, jos ihossa on kiinni joku laastari. Iltalehden testaajat eivät huomanneet mitään eroa vireydessään käytettyään laastareita.

Salo toteaa, että tämän vastapainoksi hänellä on useita positiivisia anekdootteja. Kiitos vinkistä herra Lesoselle. Oklahoman Cityn lähiöiden läpi runnoi tornado. Ensimmäiset arviot kuolleista olit 90 paikkeilla.

Onneksi päivän aikana selvitettiin tarkemmin vauroita. Kuolonuhrit laskivat 24 kohdalle. Luku voi vielä muuttua. Tornadon tiellä oli sairaala ja kouluja.

Ihmiset jäivät loukkuun kotiensa kellareihin. Yli sata uhria päätyi sairaalaan. Dramaattiset kuvat raunioista saivat tutut päänaukojat taas kameroiden eteen. Saarnaaja Pat Robertson muistutti miksi hän on ikävä ihminen. Hän väitti kaupunkilaisten vain tarvinneen enemmän rukousvoimaa tuhojen välttämiseksi. Ne tulkitaan Alaskasta lähetetyn energian jäänteiksi, joilla muovataaan myrskyrintamia tornadoiksi.

HAARPia on salaliittoteorioissa käytetty selittämään maanjäristyksiä, sotilaiden aivopesua ja muita asioita. Sadetutkien kuvista havaitut renkaat voivat kuitenkin selittyä jollakin muulla kuin kansainvälisen salaliiton supersalaisella superaseella. Tutkasignaalit määräytyvät tutka-aseman ympäristön mukaan. Koko maan kattava sääkuva kootaan usean eri tutkan materiaalista. Tämän sekamelskan takia joka toimii suuremmin osin mainiosti sekaan pääsee niitä pilvien neliöitä, kolmioita ja ympyröitä.

He aiheuttavat tornadoja alueella, joka on vilkkainta tornadojen suhteen. Usko on ihmeellinen asia. Se pakottaa tekemään outoja asioita.

Ghanasta kantautui uutisia tällaisesta oudosta uskosta. Pääkaupungin evankelisessa kirkossa oli jaossa pyhää vettä. Eikä mitään tavallista pyhää vettä, vaan sitä versiota jonka uskotaan parantavan sairauksia.

Hän on parantanut mm. Ihmisten kärsimyksellä rikkauksia kerävää touhua. Meno ei loppunut kokonaan edes viranomaisten mielenkiinnon herättyä, sillä suitsimia heilteltiin pelkästään Lontoossa. Synagogue Church of All Nations toimii kansainvälisesti.

Ghanassa väki ryntäsi hakemaan sitä hieman liian suurella innolla , kun kirkon menoissa ilmoitettiin ilmaisesta vedenjakelusta. Alttarille pyrkinyt väki talloi jalkoihinsa edessä olevia. Sen universumiin mahtuu vannoutuneita veteraaneja, kapteeneja, kauppiaita sekä amiraaleja. Mukana on politiikkaa, liittoutumia, petoksia, sotaa ja vaihtoehtoista talousjärjestelmää.

Korporaatiot kilpailevat tähtijärjestelmien rikkauksista. Korkea aloituskynnys pitää kasuaalit pelaajat Tellukselle vangittuna, kun muuta lentävät New Edenissä. Avaruusaluksilla tehty seikkailu sai täydennystä planeettojen pinnalla tapahtuvalla toiminnalla. Kyseessä on melko kunnianhimoinen projekti, jossa konsolilla pelaavat ihmiset vuorovaikuttavat PC-pelaajien kanssa.

Dust on pelkästään Playstation 3 konsolilla saatavilla oleva ilmainen FPS peli. Valikot muuttuivat selkeämpään suuntaan. Taitojen valinta ja kokemuspisteiden käyttö on lähes ymmärrettävässä muodossa. Serverillä on päivityksen jälkeen n.

He kamppailevat palkkasotilaina eri planeetoilla, joilla toistetaan paria karttaa. Mukana on futuristisia jeeppejä, panssarivaunuja ja joukkojenkuljetuslentohärpäkkeitä.

Niiden varustaminen yhä paremmilla asejärjestelmillä vaatii taitopisteitä ja pelin valuuttaa, ISK: Ja niitähän joutuu keräämään jatkuvasti. Aloittaminen on kaikkea muuta kuin kivaa. Tähtääminen tuntuu kankealta verrattuna BF3 tai KZ3 kontrolleihin. Aseet ovat alitehoisia verrattuna vähänkään sinua enemmän pelanneiden aseisiin. Toiset tuntuvat juoksevan nopeammin, pidemmälle ja korkeammalle. Kuolema korjaa satoaan nyyppien ryhmissä. Tarkka-ampujan luokka on heikoin mahdollinen, sillä tähtääminen heiluu, ellei ole valmis sijoittamaan parin illan aikana tienaamieen pisteitä vakauttamiseen.

Ymmärrän hyvin niitä, jotka lopettavat pelaamisen yhden session jälkeen. Pelaaminen muuttuu kontrollien puolesta siedettäväksi vasta puuduttavan grindaamisen jälkeen. Se ei lupaa hyvää pelaajien määrän kasvulle, sillä kilpailevissa peleissä tuo pelituntuma on sama alusta loppuun, varusteiden parantuessa. Rahastaminen onkin se tapa, jolla CCP aikoo tienata takaisin euronsa.

Pelin sisäinen valuutta kasaantuu kiitettävästi, kunhan jaksaa tahkoa taisteluita. Parempaa kamaa saa nopeammin ostamalla oikealla rahalla toista valuuttaa: Sillä voi ostaa taitopisteitä boostaavia bonuksia. Aurumilla ostetaan paremmat aseet nopeammin kuin eurojaan säästävät pelaajat. Peli on suunniteltu rahastamisen näkökulmasta, mikä on ymmärrettävää. Onhan peli ladattavissa ilmaiseksi. Sama periaate on tehnyt World of Tanks -pelin luojat varakkaiksi.

Erilaisuutta yleisiin räiskintäpeleihin kyllä löytyy. Taitopisteitä sijoitetaan taitopuuhun, jonka oksia etenemällä saadaan parannettua varusteiden, sotapukujen, aseiden, ajoneuvojen ja raskaiden tykkien ominaisuuksia. Vaihtoehtoja selatessa menee sormi suuhun. Palkkasotilaan virittely itsessään vie helposti puolet peliajasta iltaisin.

Sen optimaalisen taisteluyhdistelmän etsiminen on haastavaa. Taistelupukujen, aseiden ja varusteiden  käyttö vaatii saatavilla olevan energian ja tietokoneprosessorien tehojen tasapainottamista. Taistelupuvut tuottavat niitä rajallisen määrän. Pelaajan täytyy tietää etukäteen aikooko hän olla etulinjassa rynnäköivä sotilas, ammuksia jakava ja panssareita korjaava taituri, hyökkäysvaunun komentaja, skannereissa näkymätön puukottaja oh my lack of god, how I hate you , Dropship-pilotti viemässä joukkuetta linjojen taakse, ohjusjärjestelmää kantava kävelevä terässeinä, tai vuorien rinteillä piileskelevä tarkka-ampuja suom.

Eve Onlin e-pelin rinnakkainen pyöriminen Dust Avaruusaluksellaan kiertoradalla odottava pelaaja pääsee laukaisemaan aseensa planeettaa kohti. Juoksuhaudoissa pelaava palkkasotilas näpyttelee sovitun koodin ja valitsee kartalta minne taktinen pommitus putoaa.

Näyttää hienolta ja herättää kunnioitusta. Kokemus kentällä aiheutti myös muista peleistä poiketen ihan oikeaa vihaa. Se oli harvinainen kokemus, mutta erittäin muistettava.

Tilasin käyttööni pelin kalleimpiin kulkuneuvoihin kuuluvan kuljetusaluksen, jota ihailin pikaisesti vierellä kierrellen. Satunnainen joukkuetoveri hyppäsi kyytiin ennen minua. Viisi sekuntia myöhemmin parisen sataa tuhatta rahayksikköä maksanut alukseni räjähti päreiksi maahansyöksyssä. Toivoin sitä ominaisuutta, jolla pääsee kuristamaan verkon välityksellä kanssapelaajia. Ajoneuvojen menetys kirpaisee, sillä niihin on itse sijoittanut sitä digitaalista rahaa.

Juuri siksi taistelussa nousee helpommin hiki pintaan, kun suojakentät säihkyvät ja panssarilevyt sulavat ympäriltä. CCP on luvannut jatkaa päivittämistä ahkerasti. Tekijät ovat tietoisia siitä, ettei peli ole valmis.

Luvassa on lisää kaikkea sekä yksityiskohtien hiomista. Aseiden ääniefektit kuulostavat ponnettomilta. Tiu-tiu-tiu voi olla tulevaisuuden aseääni, mutta se voisi olla jykevämpi.

Ehkä parin kuukauden kuluttua kokemus on houkutteleva jo aloittelevien pelaajien temmellyksessä. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 3: Perussuomalaisten Mika Niikko on huolissaan koulujen opetuksen tasosta. Hän esitti kirjallisen kysymyksen eduskunnassa. Kysymys onnistui herättämään mielenkiintoni. Niikko on niitä uskovaisia, joiden mielestä tieteelliset teoriat ovat samalla viivalla uskonnollisen mytologian kanssa. Hän soveltaa Yhdysvalloista lainattua Teach the controversy -taktiikkaa.

On olemassa useampia selityksiä ihmisen ilmaantumiselle tällä planeetalla, ja kriittisen ajattelun sekä paremman opetuksen nimessä meidän pitää opettaa lapsille niitä kaikkia.

Onneksi Niikko osaa muotoilla sanansa sivistyneesti. Onneksi minä osaan olla sarkastinen tässä kirjoituksessani. Tieteen tarkoituksena on saada tietoa ympäröivästä maailmasta. Tavoitteena ei ole saada selville lopullista totuutta, vaan esittää teorioita ja hypoteeseja.

Tiede on merkittävä menetelmä todellisuuden ymmärtämisessä, koska se korjaa itseään. Tieteellisen tutkimuksen pohjalta on syntynyt teoria eliökunnan synnystä sekä ihmisen biologisesta evoluutiosta.

Evoluutioteoria on tällä hetkellä maailman syntyteorioista se, jota yleisesti pidetään validina. Alku hyvin, kaikki hyvin. Valtakunnallisen opetussuunnitelman perusteiden mukaan perusopetuksen arvopohjana ovat ihmisoikeudet, tasa-arvo, demokratia, luonnon monimuotoisuuden ja ympäristön elinkelpoisuuden säilyttäminen sekä monikulttuurisuuden hyväksyminen.

Tämän lisäksi jokaiseen oppiaineeseen liittyvät omat, sille ainekselle määritellyt oppimistavoitteet. Teoriaa eliökunnan synnystä ja ihmisen evoluutiosta käsitellään perusopetuksen 7. Biologian opetussuunnitelma pohjautuu evoluutioteoriaan, kun taas uskonnon opetussuunnitelma tarjoaa sille syvemmän arvopohjaisen merkityksen, luomiskertomuksen.

Voin veikata miten hän vastakkain asettelee nämä näkökulmat omassa maailmankuvassaan: Olemme apinoita ilman elämän tarkoitusta VS Olemme Jumalan rakkaita lapsia. Valtakunnallisen opetussuunnitelman perusteiden mukaisesti biologian opetuksessa tutkitaan elämää, sen ilmiöitä ja edellytyksiä OPS, 7. Biologian opetus on siis tutkivaa opetusta. Historian opetuksen tehtävänä puolestaan on ohjata oppilasta kasvamaan vastuulliseksi toimijaksi, joka osaa käsitellä oman ajan ja menneisyyden ilmiöitä kriittisesti OPS, 7.

Evoluutioteoriaa voitaisiin pitää eräänä historiallisena ilmiönä, vaikka sitä opetetaankin osana luonnontieteitä. Näin kätevästi evoluutioteoria saadaan kriittisen ajattelun kohteeksi koululuokissa.

Opetussuunnitelman perusteet siis kannustavat ja myös vaativat opettajaa auttamaan oppilasta itse arvioimaan kriittisesti vastaanottamaansa tietoa sekä itse tutkimaan ja löytämään vastauksia. Voisin oikeastaan kannustaa tätä.

Biologian tunnilla perehdyttäisiin teorian hienouksiin ja selvityksiin siitä minkälaisella tieteellisellä näytöllä esim. Katso läpi vaikka Juha Valsteen luento ihmisen kehitykseen liittyvistä tulkinnoista. Puhtaasti tieteelliseltä kantilta, ilman uskonnollista maustetta. Mutta tällainen lähestymistapa ei kelpaisi kansanedustajallemme. Hän vaatii uskonnollista mytologiaa luonnontieteisiin. Kun biologian opetussuunnitelma esittää vain yhden teorian maailman synnystä, tämä tavoite ei pääse täysin toteutumaan.

Olisi tärkeää, että oppilaille tarjottaisiin kriittistä pohdintaa varten myös vaihtoehtoisia teorioita, kuten teoria luomisesta. Mika Niikko esittää viimeiseksi kysymyksensä opetusministerille: Mitä hallitus aikoo tehdä, jotta valtakunnallisen opetussuunnitelman perusteiden mukainen oppimistavoite tutkivasta ja kriittisestä oppijasta voi toteutua ja vaihtoehtoiset teoriat maailman synnystä otetaan opetussuunnitelmassa huomioon?

Opetusministeri Jukka Gustafsson vastaa pitkällä tekstillä. Lyhyesti vastaus menee näin: Uskonnon opetuksessa maailman syntyä tarkastellaan ihmisestä ja hänen toiminnastaan lähtien, ei luonnontieteellisenä ilmiönä. Perusopetuksen ylemmillä vuosiluokilla vaihtoehtoiset käsitykset maailman synnystä tulevat esiin keskusteluissa, ei edellä todetun mukaisesti tavoitteissa tai sisällöissä. Käsityksiä maailman synnystä esitellään sellaisina kuin ne ovat.

Raamatun kertomusten kohdalla luomiskertomuksen esitellään olevan sen ajan ihmisille kirjoitettu historiallinen selitys maailman synnystä, ei kertomus tieteellisestä maailman synnystä. Uusimpaan tieteelliseen tutkimukseen perustuen perusopetuksen uskonnonopetuksessa ei ole syytä muuttaa maailman syntyä koskevaa käsittelyä.

Suomessa yritetään tuota Teach the controversy maneeria. Ehkä parin vuoden kuluttua täällä kokeillaan sitä seurannutta versiota, eli akateemiseen vapauteeen vetoamista. Opettajille vaaditaan oikeutta kertoa älykkäästä suunnittelusta ja mahdollisesta vapautta jakaa lisäoppiaineena ID-materiaalia. Yhdysvaltojen monissa osavaltioissa kokeiltu tapa ei kuitenkaan välttämättä edes onnistu Suomessa, jossa opetussuunnitelma ja perusopetuslaki ovat valtakunnallisesti yhteneväiset.

Luonnospöydälle unohtunut kirjoitus vuodelta Skientologien uusin mainosvideo pyörii netissä ja joillakin televisiokanavilla.

Siinä käytetään tavaramerkiksi muodostunutta sinisävyistä maisemaa ja skientologian tarjoamien vastausten ylistämistä. Tällä kertaa vihjaillaan, ettei ihmisten tarvitse takertua kuolevaisuuteen. Vapauteen jonka vain skientologia kykenee antamaan. You are your own soul. You are not mortal. You can be free. Kaikesta huolimatta skientologia ei enää vedä puoleensa väkeä.

Nettimedia on varmistanut kultin historian julkisuuden. Kultin entinen jäsen Steve Hall kertoo miksi skientologian mainoskampanjat eivät kehity muun maailman mukana.

Hän valvoi skientologien Dianetiikan markkinointiosaston toimia. Esitteet ja TV-mainokset luotiin järjestön sisäisellä työvoimalla.

Mainosstrategiat eivät ole moderneja. Ron Hubbard kirjoitti mainonnanohjesääntöjä ja luvulla. Skientologien täytyy noudattaa niitä myös tämän vuosituhannen aikana. Johtotason skientologien ongelmana on se miten skientologiasta kerrotaan kultin ulkopuolisille.

Tärkeimpiä oppeja täytyy suojella. Tai kuten skientologeille opetetaan, ulkopuolisia täytyy suojella tiedolta, jota he eivät kestäisi. Vielä luvulla skientologia houkutteli uusia ihmisiä. Sitten David Miscavige perui markkinointikampanjoita. Mainosten tekemistä ei kuitenkaan lopetettu kokonaan. Hall kertoo miten Miscavige laittoi mainoskampanjat tienaamaan rahaa: Their PR was not nearly as bad back then as it as now. The purpose was to show the ads at the events that generated donations.

The ads only run for a short time. He spends a minimal amount of money. Jäsenille näytetään style mainos. He innostuvat ja antavat rahaa mainoskampanjaa varten. Mainokset pyörivät televisiossa pari kuukautta. Joskus vain pari päivää. Enimmäkseen mainokset luotiin vain kampanjan rahoittamista varten. Rivijäsenten rahat päätyvät johtajien taskuihin.

David Miscavige , scientologia. Huumevieroitusta myyvä palvelu on kaikkea muuta kuin luotettava. Oklahomalaisessa Narconon keskuksessa sattui kuolemaan kolme nuorta, kun vieroitus oli liian rajua. Monen tunnin saunomista yhdistettynä vitamiinipillerien ahmimiseen voi kuulostaa oudolta.

Ja sitähän se on, sillä detox-teoria huumeet tallentuvat rasvasoluihin on L. Ron Hubbardin pään sisältä. Samasta syystä vieroitukseen tuodut ihmiset houkutellaan skientologijärjestön jäseneksi.

Huumeriippuvaiset ovatkin otollista maaperää kultin värväystoimille. Narcononin työntekijät napataan myös vieroituksessa onnistuneiden joukosta. He saavat skientologien hyväksymän koulutuksen. Seinälle saa hienon sertifikaatin huumevieroitustaidosta. Sertifikaatti on tietenkin itse Narcononin tekemä alusta loppuun.

He osaavat toitottaa hyvää onnistumisprosenttia. Tilasto on kaivettu David Miscavigen perseestä. Täytyy muistaa, että skientologeilla on moraalinen oikeus valehdella ei-skientologeille. Uutisessa Narconon klinikan entinen pomo ja työntekijä kertovat miten homma toimii.

Puheet ovat karua kuultavaa. Onneksi virkavalta on hiljalleen heräämässä Narcononin toimiin. Atlantassa käytiin keräämässä Narcononin toimiston papereita ja tietokoneita talteen. Meneillään on tutkinta Narconon of  Georgia -firman rahastuksesta ja vakuutuspetoksesta. David Miscavige , huijaus , huumeet , L. Ron Hubbard , scientologia.

Arkkipiispa Kari Mäkinen puhui tänään Turussa avioliitosta. Aihe on monipuolinen ja siihen liittyvä keskustelu käy kuumana. Siksi Mäkinen osasikin puhua asiallisesti ja asiaan keskittyen. Koko puhe on luettavissa PDF-tiedostona. Ei mitään mullistavaa materiaalia, vaan järkevää asiaa erilaisten ihmisten ihmissuhteista, kirkon roolista avioliittoihin vihkijänä, sekä kirkon sisäisen keskustelun tärkeydestä.

Huomasin jopa itse kokevani sen erittäin hyväksi linjavedoksi näistä aiheesta. Valitettavasti valtamedian pienissä uutissa saadaan ns. Otsikoissa sanotaan, että arkkipiispan mielestä heterosuhteet ja homosuhteet ovat joissain asioissa samanvertaisia. Veikkaan, ettei raivokommentoijilla ole aikaa tai kiinnnostusta perehtyä koko puheeseen.

Siellä tiedustellaan tuliko arkkipiispa nyt ulos kaapista. UusiSuomi todistaa olevansa kansan monipuolinen äänikanava. No, olkoon tuo leipäpappi mitä mieltä haluaa. En muuten menisi koskaan saunaan tuon homopiispan kanssa, on se niin paskapappi, kuten kaikki muutkin ev. Mikko Valjakka yhdistää vähemmistöille suodut oikeudet ihmiskunnan tappioksi, jossa jopa sukupuutto häämöttää: Arkkipiispalta näyttää unohtuneen perhe, lapset ja sukupolvien jatkumo tyystin.

Jos kirkko ei enää keskustele parisuhteesta nämä asiat edellä, kristillinen avioliittokäsitys on hukattu. Mäkinen ei lue enää Raamattua vaan jotain ihan muuta kirjaa kun pystyy tuollaisia kommentteja antamaan. Herra armahda suomea, pimeys on vallannut jo piispankin, anna meille anteeksi suomelle.

Mie haluaisin saada selvän vastauksen herra arkkipiispalta! Aki lehtonen   Arkkipiispa Mäkisen puhe tulee varmasti herättämään lisää keskustelua. Ehkä jopa tasokasta sellaista, kunhan uutinen saavuttaa paperisten lehtien kautta enemmän ihmisiä. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 7: Viime vuonna nuori Jessica Ahlquist huomautti koulunsa rikkovan lakia.

Koulun seinällä ollut rukoustaulu olisi otettava pois. Siitä seurasi kohua ja hieman pieniä vastoinkäymisiä, joista Jessica onneksi selvisi. Tuomari päätti, että taulu on otettava alas. Samanlainen tapahtumasarja on parhaillaan käynnissä kymmenen käskyn takia , mutta toisessa osavaltiossa. Muldrow Middlen koulussa eräs koululainen otti valokuvan luokkansa koristeista. Moniissa luokkahuoneissa komeilee kymmenen käskyä. Tuo oppilas oli lukenut Yhdysvaltojen perustuslakia ja uskonnon asemasta julkisissa kouluissa.

Hän ilmoitti käskyistä Freedom From Religion Foundation ille. He tiesivät miten moni ennakkotapaus samoista uskonnollisista tauluista on päätynyt oikeussaleissa. Julkinen koulu ei saisi laittaa yhtä uskontoa muiden edelle.

Aivan kuten ennenkin, koululaiset olisivat vapaita pitämään ristejään ja lukemaan Raamattujaan kouluissa, mutta koulu ei saa määrätä koululaisia rukoilemaan tai laittamaan virallisiin tiloihin yhden uskonnon pamfletteja. Näin toteutetaan katsomusten tasa-arvoa kaikkien kesken. Aivan kuten ennenkin, jotkut kristityt tulkitsevat lain noudattamisen tarkoittavan kristinuskon vainoamista.

Koulua pyritään puolustamaan t-paitakampanjalla, jossa lapset pitävät yllään kymmentä käskyä. Siinä ei olekaan mitään laitonta. Jotkut vanhemmat ovat kommentoineen toimittajille käskyjen puolustamista näin: Mutta se ei tarkoita, että kaikkien muiden on tehtävä se mitä he haluavat.

Ennakkotapaukset ovat selkeät ja julkisen koulun on lopulta pakko noudattaa lakia. Kymmentä käskyä saisi levittää vaikka tapettipapereina, jos koulu olisi yksityinen. Sillä välin tuo ilmoituksen tehnyt koululainen on seurannut miten koululaiset alkoivat syyttelemään muita. Olihan tuo ilmoituksen tekeminen ja lainrikkomisesta kertominen huono juttu. Se loukkaa uskovaisten uskonnollisia tunteita. Friendly Atheist -blogin Hemant Metha oli yhteydessä tuohon koululaiseen. Gage Pulliam päätti tulla julkisuuteen, sillä hänen kaverinsa joutuivat syyttelyjen kohteeksi.

Hän ei halunnut viattomien kärsivän koulukiusaamisesta. Ateistina eläminen ei ole aivan ongelmatonta Oklahomassa. Gagen pikkusisko sai myös tuta sosiaaliseen paineen iskut. Hänelle ei enää jutella koulussa.

Gagen tyttöystävää on neuvottu pysymään kaukana Gagesta, tai muuten poikaa lyödään. Kaikesta huolimatta Gage kokee teon tekemisen arvoiseksi. Hänellä on vielä edessään vuosi koulua tämän kohun jälkeen. Toivottavasti tarpeeksi moni kristitty osaa puolustaa ateistia toisten painostukselta. Ja tarpeeksi moni kristitty ymmärtää, että he saavat rukoilla ja saarnata sydämensä kyllyydestä julkisten koulujen ulkopuolella.

This is me trying to create an environment for kids where they can feel equal. Tutustuessani kristittyjen populaarikirjoitteluun tulee aina välillä vastaan jännää kamaa. The American Conservative julkaisun kautta sain lukea kristinuskon tappiosta samaa sukupuolta olevien avioliiton kohdalla. Tekstiä oli ilo lukea. Yhä useampi konservatiivi on tajunnut, että edessä on häviö.

Nuorempi väki ei enää näe GLBT-väkeä niin suurena uhkana sivilisaatiolle. Ovatpa jotkut jopa valmiita hyväksymään sellaisen väen liitot omina liittoinaan kristilliset katsomuksen rinnalla. Yhä useampi pitää itseään uskonnottomana, mutta ei kuitenkaan ateistina. Tämä on yhteydessä moraalisten perinteiden katoamiseen. Yksilönvapautta pidetään tärkeämpänä kuin Jumalan tahtoa suomennos: Uskonnollisia argumentteja ei edes haluta kuunnella poliittisessa keskustelussa.

Yhä useampi huomaa, että onnellinen elämä onnistuu ilman järjestäytynyttä uskontoa. Conservatives have been routed, both in court and increasingly in the court of public opinion. It is commonly believed that the only reason to oppose same-sex marriage is rank bigotry or for religious reasons, neither of which—the argument goes—has any place in determining laws or public standards.

Tiukkapipoisuuden takia oppi pysyy ns. Sitoutuessaan ihmisten seksielämään kristinusko ampui itseään jalkaan luvun seksuaalisen vallankumouksen jälkeisessä maailmassa. Koko artikkeli on mielenkiintoinen. Toinen kiva juttu tuli vastaan Christian Postin top 10 -listalla.

Siinä kerrotaan tuohon seksuaalisuuden hallintaan vedoten miksi kannattaa jättää ensimmäinen seksikokemus avioliittoon. Yliampuvissa kohdissa onkin käytössä kova retoriikka. When atomic power is used correctly it can create boundless energy; when it is used in the wrong way it destroys life.

Sex is the same kind of powerful force. Sex is a gift from God to give us the greatest pleasure, to help in creating a deep companionship with one's spouse and for procreation of the next generation. But if you play with this powerful force outside the bounds of marriage, it destroys you and those close to you.

Ei siis "ehkä" sanan käyttöä, vaan varmuutta seksin tuhoavasta voimasta, jos se vapautetaan ilman papin aamenta. Kolmas kohta sopii pelkestään yhteisöihin, joissa seksi on onnistuttu asettelemaan ahdistavaan ilmapiiriin. Seksi on syntiä, väärin ja Paha asia. The majority of women cannot enjoy sex outside of the bonds of marriage. The development of a fulfilling sex life needs the security and peace of the marriage bond.

Premarital sex usually takes place sneaking around in hidden places dealing with the fear of being caught, the fear of pregnancy and feelings of guilt.

All these worrisome factors undermine pleasure in premarital sex, most especially for women. Neljäs kohta ei kolahda ajastusmaailmaani sitten millään. Taidankin olla niin toivoton tapaus näillä materialistisilla arvoillani.

Virginity is to be given to the most important person in your life, the person you committed yourself to stay with forever in marriage.

Jos typeryys sattuisi olisi Ethan A. Se että on olemassa joitakin virusryhmiä, joita vastaan opittu immuunipuolustus luovuttaa, mutta luonnollinen immuniteetti voikin toimia, ei mitenkään tarkoita, että rokotteet olisi todettu tarpeettomiksi. Immuunijärjestelmä on niin monimutkainen ja -tahoinen, ettei kyseinen B-solujen toimintaa testannut ryhmä ole varmasti hautaamassa rokotteita.

He havaitsivat, että lamautetut B-solut pystyvät tuottamaan kemikaalia, joka vuorostaan aktivoi makrofaageja. Makrofaagit tuottavat suojakuoren VS-virusta vastaan. Tästä voidaan päätellä, että tiettyjä viruksia vastaan voidaan taistella myös ilman aktiivisia B-soluja. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 8: Valtakunnan virallinen Skeptikko -lehti on päivittänyt ulkoasuaan. Koko kasvoi jämäkkään A4 kokoon. Vanhat versiot olivat kansikuvineen kovin vaihtelevia. Alkutaipaleella kansissa komeili mustavalkoisia piirustuksia.

Järvisen titaanikoura on ruoskinut rakennetta modernimpaan suuntaan. Aiheissa on vakavaa asiaa, hieman huumoria, keskustelua ja uutisia.

Veren, hien ja kyyneleiden maaginen yhdistelmä tuotti tällaisen sivuisen Skeptikko-lehden. Tuota kehtaa heilutella julkisella paikalla.

Sisältöä pääsee tuottamaan, jos vain yhtään kiinnostaa kirjoitella mielenkiintoisia artikkeleita. Onhan siellä minun kirjoittamia höpinöitä, joten kynnys ei ole kattoon naulattu. Ota rohkeasti yhteyttä toimitukseen. En ole vielä suorittanut vertailevaa lehtitestiä Skeptikolla. Jos saan taivuteltua apulaiseni testausasentoon, niin ilmoitan tulokset kommenteissa.

Tähtitiede innostaa monia maailmankaikkeudesta kiinnostuneita nuoria. Sen alkeet ovat melko helposti ymmärrettävissä. Tähdet ja planeetat ovat yötaivaalla tarkasteltavina ilmaiseksi. Aloitusvälineeksi riittää laadukas kiikari.

Kovempien vieroitusoireiden iskeässä hankitaan peiliteleskoppii PA: Televisiosta tulee näyttäviä dokumentteja mustista aukoista ja galakseista. Scifisarjat ammentavat maisemiaan aidoista ja mielikuvituksen yhdistelmistä. Yhä useamman eksoplaneetan löytäminen vetää mattoa sen uskomuksen alta, jossa Maa on universumin tärkein likapallo.

Risupartaiset tähtitieteilijät ovat jopa populaarimedian lellikkejä. I'm too sexy for this beard. Tämän tieteen varjossa eräs uskovainen tähtitiedefani kokee ahdistusta. Hän on nähnyt miten nuoret uskovaiset ovat kiinnostuneita tähtitieteestä. Samalla jotkut eksyvät kauemmaksi Jumalan sanasta. Evoluutioproganda puskee seurakuntalaisten verkkokalvoille televiossa.

Sen vastapainoksi on tarjolla David Rives Ministries. Nuori ja fiksun näköinen David Rives esittelee luennoillaan taivaan kauneutta.

Muistuttaen samalla, että kaikki Powerpoint-esityksessä pyörivät tähdet, planeetat ja galaksit julistavat Luojan käsityötä. Raamatusta löytyy selitykset tähtien mysteereihin. Seassa on parisen profetiaa, jotka saavat varmistuksensa taivaan liikkeistä. David kertoo myös siitä miten maallistuneet tähtitietelijät harhailevat pimeässä arvauksineen. World Net Daily on nähnyt miehen tuotannon levittämisen arvoiseksi. Tässä lyhyt näyte Davidin esityksestä. Siksi Raamatulla on sananvaltaa, koska Raamatussa on väitteitä maailmankaikkeudesta.

Kunnon kristitty tunnistaa kumpi on luotettavampi tietolähde: Raamattu vai ihmisten jumalattomat teoriat? David on puhunut kouluopetuksen tärkeydestä. Sekä tasapuolisen koulutuksen tarpeesta. Opettajien ei sallita opettavan kreationismia valtavirran tähtitieteen rinnalla, joten opetus on lasten aivopesua. Big Bang -kritiikin lisäksi David hahmottelee maailmankaikkeuden ikää. Jos maailmankaikkeus ei ole laajentunut hieman noin 13 miljardin vuoden ajan, niin mitkä ovat tähtien oikeat etäisyydet toisiinsa?

Tähtiä on niin monenlaisia, niin monilla etäisyyksillä , ettei yksi tietty mittausmenetelmä voi millään mitata kaikkien tähtien etäisyyksiä. David kertoo pelkästään parallaksin käyttämisestä tähtien etäisyyksien mittaamisessa. Se onkin yksinkertainen tapa verrattuna muihin menetelmiin. Kuitenkaan parallaksikulmalla ei voi mitata tarkasti kaukaisimpien galaksien mittoja. Kaikki muut menetelmät teilataan "tiedemiesten oppineiksi arvauksiksi. Davidia tyydyttävällä tavalla , niin samalla ei voida luotettavasti selvittää maailmankaikkeuden ikää.

Davidin videoiden tarkoituksena on luoda kuva maailmankaikkeudesta, joka ei ole satunnainen, eli ei toimi luonnonlakien sanelemien ehtojan kautta. Sen sijaan maailmankaikkeus on ominaisuuksiaan myöten Jumalan säätämä. Loppuun vielä näyte siitä miten David kumoaa tähtien muodostumiseen keskittyvät teoriat. Joten tähdet ovat Jumalan rakentamia. Davidin kaltaiselle yrittäjälle löytyisi markkinarakoa myös Suomesta.

Sitä todennäköisemmin Suomesta löytyy myös useampi nuoren maailman kreationisti. Varmasti Suomestakin löytyy miehiä, jotka opettavat lapsille tähtitaivaan olevan turvallinen kiinnostuksen kohde, joka ei olekaan ristiriidassa Raamatun kirjaimellisemman tulkinnan kanssa.

Kaivosyhtiö Talvivaara on ollut suuri siunaus Suomelle. Se on tuottanut varallisuutta, työtä ja teknologista edistystä. Niin maan perinomaisen mainio laitos tuo Talvivaara. Kaivostoiminnan kritiikki tuleekin yleensä viherpipertäjähippien ja kettuhalaajien deodorantittomalta suunnalta.

Minulla ei ole mitään valitettavaa kaivoksen toiminnasta. Paitsi yksi pienen pieni asia. Se oli epäsuorasti otsikoissa helmikuussa, kun Talvivaaran hakemus kaivosprosessin luvista tuli julkisuuteen. Lupahakemus ei sinällään ole mitenkään huono juttu. Talvivaara haluaa vain päivittää toimintaansa entistä paremmaksi ja luontoystävällisemmäksi. Uraanin talteenottolaitoksessa käsiteltäisiin koko Talvivaaran metallintuotannon pääliuos.

Lisäksi Talvivaara hakee lupaa käsitellä kaivosalueella Norilsk Nickel Harjavallalta tuotavaa uraaniraaka-ainetta. Talvivaara hakee Pohjois-Suomen aluehallintovirastolta lupaa toiminnan aloittamiseen jo ennen ympäristölupapäätöksen lainvoimaiseksi tulemista.

Alueelle rakennetaan kemikaaleja ja liuoksia varten varastosäiliöt, altaat ja siirtoputkistot sekä uraaniraaka-ainetta varten purkupaikka. Rakentaminen on aloitettu keväällä. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 9: Eduskunnassa keskusteltiin keskiviikkona avioliittoaloitteesta. Ääneen päästettiin myös perussuomalaisten James Hirvisaari.

Lakialoitetta on markkinoitu harkitun harhaanjohtavasti puhumalla tasa-arvoisesta avioliittolaista, mutta eihän kyseessä ole mikään tasa-arvoasia vaan röyhkeä kajoaminen avioliittoinstituutioon, ja siinä samalla lapsetkin halutaan uhrata itsekkyyden alttarille. Tässähän on kyse myös homo- ja lesboparien oikeudesta ulkoiseen adoptioon. Toisin kuin heterot, homot haluavat lapsia pelkästään itsekkäistä syistä.

Tämän täytyy olla totta, tai muuten James höpisi aivan outoja eduskunnassa. Ainoastaan me perussuomalaiset huomasimme adoptiolakiin piilotetun miinan ja halusimme lakiin tarkentavan kirjauksen siitä, että adoptiossa lapsi sijoitettaisiin ensisijaisesti sellaiseen perheeseen, jossa hän saa isän ja äidin. Sellaista kirjausta ei lakiin saatu. Koska lapset kasvavat samalla todennäköisyydellä hyviksi tai huonoiksi ihmisiksi, olkoon vanhempina isä ja äiti, tai isä ja isä, tai äiti ja äiti.

Tiedän, että se tuntuu pahalta Jamesin rintakehässä. Todellisuudella on sellainen vaikutus. Realiteetit ovat läpsineet minuakin päin kasvoja useaan otteeseen. Se on valitettavaa, sillä adoptiolaki oli aivan ilmiselvästi valmisteltu tätä sukupuolineutraalia avioliittoa silmällä pitäen, mikä lienee nyt jo tullut selväksi kaikille.

Niinpä hyväksytty adoptiolaki käy nyt aivan sellaisenaan myös homoliittojen adoption pohjaksi. Juuri sen takia jätimme lakivaliokunnan mietintöön ankaran vastalauseen.

On huomattava sekin, että homoavioliitto kiilaisi adoptiossa myös avoliitossa elävän heteroparin ohitse. Mielestäni tässä voi jo puhua oikeusministeriön huolella suunnittelemasta höynäytyksestä. Ehkä James tarkoitti, että adoptioasioissa homoparit ja heteroparit laitettaisiin samalla linjalle.

Ainakin teoriassa asian pitäisi olla niin, mutta virkailijoiden ennakkoluulot puolesta tai vastaan voivat olla ratkaisevampia kuin adoptiolaki. Huomio avo parien ja avio parien erosta adoptioasioissa on totta, mutta mikä pakottaa avoparia pysymään avoparina, jos he haluavat adoptoida? Samalla tavalla heterojen avioparit laitetaan heterojen avoparien edelle.

Eniten hämmästelen sitä, että edes kristillisdemokraatit eivät halunneet adoptiolakiin selkeää mainintaa isästä ja äidistä. Se oli minusta aivan pöyristyttävää sinisilmäisyyttä. Osalle edustajista on toki samantekevää, onko lapsella vanhempina vaikka kaksi miestä, Voi veljeskunta sentään, nyt tulee hyvää settiä!

Jamesin ja kumppanien loukkaantuminen on toki valitettavaa. Aivan kuten se, että minä loukkaannun ja saan henkisiä särkyjä, kun eduskunnassa lauotaan epäloogisuuksia. Se ei kuitenkaan estä kansanedustajia laukomasta epäloogisuuksia, eikä epäloogiset puheet ole laittomia. Enkä ole vaatimassa niitä laittomiksi.

Vedotessaan pyhien asioiden loukkaamattomuuteen James on liikenteessä aivan samalla logiikalla kuin Muhammadin kuvia kieltävät islamistit. Loukkasinko minä muuten jumalattomalla mutta heteronormatiivisella avioon astumisellani tuota pyhää instituutiota?

Entäpä se, että tuo pyhä instituutio on nykyään tehty helposti raukeavaksi avioeron helpottamisen jälkeen. Onko se siedettävää epäpyhyyttä? Se mikä on toiselle pyhää on toiselle hauska vitsi.

Kuten lukijani ovat ehkä joskus huomanneet. Kun niin kutsutun salamitaktiikan mukaan edetään viipale viipaleelta, seuraava epäpyhä siivu ja harha-askel lienee vihreiden nuorten markkinoima moniavioisuus, sen jälkeen ikärajojen laskeminen jne.

No jos joku sitä osaa vaatia, ja osaa perustella tasa-arvoisuudella lain edessä, ja hyödyllä perheelle, jne, jne, niin antaa mennä vaan. Slippery slopen laskettelu voi olla oikea uhkakuva, mutta samalla se on avoin tunnustus siitä, ettei mäkeä kauhistelevalla ole oikeasti jäljellä argumenttia. Mutta tässä ei nyt ole kysymys siitä, että homoparit saisivat yhteisen sukunimen.

He haluavat oikeuden ostaa itselleen kaupasta lapsia vähät välittämättä lasten oikeudesta isään ja äitiin. Entäpä jos lapsilla on oikeus rakastaviin ja päteviin huoltajiin? Tuo vaatimus vanhempien sukupuolielinten yhteensopivuudesta näyttäisi olevan viimeinen puolustuslinja. Hieman ala-arvoisesti tunnustan, että argumentti "oikeus isään ja äitiin" tuo mielikuvan siitä, että vanhemmat varmistavat lastensa tietävän mitä sukupuolta heidän heterovanhempansa ovat.

Avioliitto on yhteiskunnassamme myös kristillinen traditio. Senkö vuoksi sitä pitää häpäistä? Onko kristillisyys niin kamala asia, että se pitää kivi kiveltä väkisin murskata? Mitä ajattelitte sillä voittaa?

Senkö, että saisitte toteutettua vasemmistolaisen tasapäisyyden ihanteen, jossa ei ole sukupuolta, isänmaata, ei äidinkieltä eikä kukaan omista yhtään mitään, ettei joku toinen vain tulisi kateelliseksi? Tasa-arvoisen avioliittolain kannattajia löytyy kyllä muualtakin kuin vasemmistosta, mutta unohdetaan se tosiasia hetkeksi.

En ole mikään politiikan asiantuntija, mutta mielestäni kokoomus ei ole vasemmistopuolue. James on huolissaan siitä, että suomalainen yhteiskunta toimii yhä enemmän kristillisyyden ulkopuolella. Sekulaarisuuden olemassaolo on uhka Jamesille. Avioliitolla on tietenkin myös kristilliset perinteet. Kansanedustaja Peter Östman sanoi samassa istunnossa, että: Avioliittoon vihkimisen on tuhansien vuosien ajan sekä Suomessa että Euroopassa hoitanut kristillinen kirkko.

Ero todellisuuteen oli vain pieni, sillä avioliitto on ollut kristillisten kirkkojen tekosia satoja vuosia. Ehkä se oli lapsus Östmanilta. Suosittelen hän lukemaan mitä Martti Luther kirjoitti avioliitosta. Jamesin pelko äidinkielettömästä Suomesta oli myös erikoinen, mutta varmasti mies pystyy pyydettäessä selittämään sitäkin tarkemmin. Siitäkö haaveilette, että ahneet kapitalistit voisivat huoletta tuoda maahan halpatyövoimaa ja maksimoida omat voittonsa tuhoamalla suomalaiset ammattiliitot, työaikalait ja itsenäisyyden siinä samalla, kun minareetteja alkaa nousta oman kulttuurimme savuaville raunioille?

Tulkitsen niin, että erityisesti vihervasemmalla halutaan yhteiskunnan moraalisia tukipilareita kaataa. Tasa-arvoinen avioliittolaki - kissanviikset, kaikkea kanssa, kyseessä ei ole mikään tasa-arvo, vaan kristillisyyden ja perinteisten perhearvojen täysin tahallinen maahan polkeminen. Good riddance to old rubbish. Eikös muuten minareetit saataisi harvemmaksi muuttamalla Suomesta mahdollisimman rappeutunut suom.

James on niitä ihmisiä, joiden maailmassa ei-kristillinen moraali on moraalittomuutta. Tässä yhteiskunnassa korostetaan suvaitsevaisuutta ja erilaisuuden hyväksymistä. Se on hyvä asia, se on tärkeä asia. Mutta yhteiskunnasta poistuisi monta jännitettä, jos homoseksuaalit itse hyväksyisivät oman erilaisuutensa, lakkaisivat meuhkaamasta ja luopuisivat vaatimasta muita muuttumaan yhä enemmän heidän kaltaisekseen.

James on erehtynyt luulemaan, että tasa-arvo edellyttäisi kaikkien muuttumista homoseksuaaleiksi. Täytyy löytyä joku toinen tie siihen, että monenkirjavat seksuaalivähemmistöt voisivat kokea itsensä hyväksytyksi osaksi yhteiskuntaa. Sitä ei mitenkään voida saavuttaa aiheuttamalla yhä vain lisää jännitteitä erilaisten arvomaailmojen välille.

Ehkä homoseksuaalit voisivat matkustaa bussien perällä? Erilaiset mutta tasa-arvoiset, kuten joskus jossain on perusteltu. Tämä lakiesitys on huono ja yhteiskunnan moraalirakenteita hajottava. Sukupuolineutraali avioliittolaki avaa pikatien homo- ja lesboparien adoptio-oikeudelle.

Sitä askelta ei pidä ottaa. Koska Jamesin mielestä lapsista kasvaa eheitä ihmisiä vain heterojen perheissä. Nyt on myös aika korjata virhe. Sukunimilakia voitaisiin helposti muuttaa, mutta lapsi ei saa olla se hinta, mikä maksetaan seksuaaliselta identiteetiltään vähemmistöön kuuluvan henkilön itsetunnosta. Jamesin harmiksi ihmiset lisääntyvät ilman myös avioliittoa. Samoin suomalaiset menevät naimisiin, vaikka eivät suunnitele hankkivansa lapsia.

Avioliiton sitominen lisääntymisestä riippuvaiseksi ei vain toimi. Miksi pitää muuttaa toisen ihmisen pyhää sen vuoksi, että pieni vähemmistö ei mahdu tradition raameihin? Miksi orjuus piti poistaa, vaikka se oli taivaallisen auktoriteetin asettama traditio? Miksi adoptiolapselta halutaan riistää oikeus äitiin ja isään? Adoptiolapselle annetaan käytännössä oikeus rakastaviin vanhempiin. Oli muuten hauska katsella miten arvoisa puhemies naureskeli taustalla, kun James pääsi vauhtiin.

Jälleen nostettiin esiin lasten oikeus isään ja äitiin. Se on se oikeus joka murskattaisiin uudella avioliittolailla. Kansanedustaja Tiainen toteaa olevansa naimisissa, mutta ei ole lisääntynyt. Ja että avioliittoon kuuluu seksi. Edustaja Jaana Pelkonen oli puheenvuorollaan myös ihanan viiltävä. Hän lainasi Raamatusta kohtaa jossa naisten on vaiettava seurakunnassa. Johon Niikko myöhemmin vastasi, että Raamatussa on kohtia ja kulttuurillisia rituaaleja, jotka ovat sitoutuneita aikakauteensa.

Timo Soini oli aivan ihmeissään lakialoitteen erikoisesta esilletuomisesta. Hän ei myöskään hyväksy, että lakialoitteen vastustajia kutsutaan suvaitsemattomiksi. Soini ei kertonut sen enempää perusteluistaan. Östman oli huolissaan kristittyjen avioperinteiden suojelusta. Edustaja Lea Mäkipää totesi, että homojen ja lesbojen avioliitot sallimalla tulee samalla hyväksyttäväksi insestiavioliitot. Koska insestillä ei näemmä ole mitään esteitä homojen avioliiton estävän padon murruttua.

Myöhemmin Mäkipää puhui sukupuolielinten toiminnasta, ja mainitsi samalla darwinismin ja älykkään suunnittelun! Hänellä ei ollut sellaisia tutkimuksia. Käytin tuohon kokemukseen pari tuntia. Oli havahduttava kokemus kuulla miten usea suu kävi lainailemaan Raamattua.

Luoja sitä, Jumala tätä. Aivan kuin eduskunnan säätämät lait olisivat Jumalan lakeja. Kristillisdemokraatit saivat kiitosta asiallisesta keskustelusta. Perussuomalaisia ei kiitetty samalla tavalla. Onneksi kukaan ei sanonut, että homoparien lapsia kiusattaisiin koulussa. Pientä edistystä on tapahtunut. Alexander Stubbin avustaja Sanni Grahn-Laasonen teki vaikutuksen asiapitoisella ja perusteluja sisältävällä puheellaan.

Hänestä tullaan kuulemaan lisää. Parhaat perustelut tulivat Oras Tynkkysen pitkän puheenvuoron aikana. Vaatimukset kirkkojen vihkimisoikeuden muuttumattomuudesta onkin perusteltu. Olen aikaisemminkin todennut, että kirkoilla täytyy olla oikeus syrjiä ihmisiä. Pasi Turusen kanssa samaa mieltä siitä, että lakiin on kirjattava tarkasti liperikauluksilla varustettujen ihmisten oikeus kieltäytyä vihkimästä joitakin pareja.

Puhe kirkon oikeudesta päättää itse keitä se vihkii on poliittista vakuuttelua vailla uskottavuutta. Mikäli laki sukupuolineutraalista avioliitosta menee läpi ainoa keino taata tällainen toimintavapaus on kirjata kyseiseen lakiin yksiselitteisesti ja ilman tulkinnanvaraisuutta pykälä, jossa selvästi todetaan, ettei laki aseta mitään juridista velvoitetta kirkolle tai sen työntekijöille vihkiä samaa sukupuolta olevia pareja, vaan kyse on ainoastaan siviilivihkimisestä.

Oikeus kieltäytyä, ilman juridisten sanktioiden uhkaa, vihkimästä samaa sukupuolta olevia pareja on merkittävä lakiin. Muutoin ollaan vain hyväntahtoisten vakuutteluiden varassa, jotka katoavat savuna ilmaan heti kun arki koittaa ja juhlapuheet unohtuvat. Kirjoituksessaan Turunen toteaa, että homoseksuaalisuus ei välttämättä ole synnynnäistä.

Aiheesta käyty keskustelu onkin ollut vilkasta viime vuosina. Siitä onko homoseksuaalisuus synnynnäistä vai opittua ei kuitenkaan vielä voi päätellä onko homoseksuaalisuus moraalisesti huono vai hyvä asia. Kaikesta debaatista huolimatta lakialoite ei todennäköisesti taivalla pitkää matkaa. Lakivaliokunnan puheenjohtaja on ilmoittanut , ettei sitä pitäisi ottaa käsittelyyn, joten vastustusta löytyy vastaanottajissa. Allekirjoituksia on kerätty vain 76 kappaletta.

Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 1: Kesällä ilmestyvä sarjisleffa Kostajat on lupaavalta näyttävä popcornviihdyke. Aivot nollille ja dolby surroundin tuurruttamiseksi päätyminen olisi hauskaa. Mutta jätän kesän viihdepaketin väliin. Syynä elokuvan yhteystyösopimus huuhaa-tuotteen kanssa.

Skeptikkona joudun noudattamaan velttona venyvän moraalisen selkärankani velvoitteita. En anna rahojani elokuvateattereissa tuollaisen toiminnan tukemiseen. Japanilainen Colantotte on tehnyt mainontasopimuksen Marvelin kanssa.

Eli elokuvaan on tuotesijoitettu magneettirannekkeita. Rannekkeissa on vallankumouksellista magneettiteknologiaa. MagTitan Neo Legend tarkoittaa suomeksi sitä, että rannekkeeseen vierekkäin asennettujen magneettien S- ja N-navat vaihtelevat.

Varmasti tämä ratkaisu takaa muita magneettirannekkeita paremmat tulokset. Colantotten takia en näe Scarlett Johanssonia punapäisenä ja tiukoissa mustissa vaatteissa isolla valkokankaalla. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 7: Kreationisti David Coppedge on päässyt älykkään suunnittelun pääjärjestö Discovery Instituten keppihevoseksi.

Coppedge oli Jet Propulsion Labin työntekijä, mutta sai potkut uskonnollisen vainon takia. Työnantaja ei hyväksynyt miehen avointa ID-kannatusta. Tuo on Coppedgen versio tapahtumista. Kaikki ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista, kuten edellisissä osissa olemme huomanneet.

JPL ja Coppedge ovat olleet käräjillä parisen päivää. Tuomarille on esitelty avauspuheenvuorot ja -kansiot. Avauskirjoitusten sisältö sai Time -lehden Jeffrey Klugerin hämmästelytuulelle. Hän on lukenut lakia. Siksi Coppedgen lakitiimin laatima muistio sai Klugerin raapimaan päätään. Normaalista lakitekstistä poiketen Coppedgen puolustus näyttäisi laatineen luonnoksen tv-elokuvan käsikirjoituksesta.

Ehkä tämä selittää miksi Discovery Instituten blogissa jo todettiin, että kävi miten kävi oikeudessa, on Coppedge jo tehnyt hyvän työn. Eli Discovery Institute olisi aistimissa miten vahvalla pohjalla Coppedgen keissi on. Olen lukenut Kitzmiller vs Dover oikeudenkäyntiin liittyviä muistioita. Coppedgen muistio on todellakin erilaista luettavaa kuin tavallisen tylsät muistiot.

Hieman vaarallisella tavalla Coppedgen kannalta muistio alkaa sillä, miten työnantajan puoli raivoaa Coppedgelle siitä, ettei hän saa tyrkyttää uskontoaan työtovereilleen työpaikallaan. Työnantaja on velvoitettu valvomaan kaikkien työntekijöidensä oikeuksia. Jos työyhteisössä on työntekijä, joka ei anna muille työrauhaa tyrkytyksillään, niin tuon työntekijät jatkomahdollisuudet ovat lain silmissä heikot.

Eikä työntekijän uskomuksien sisällöllä ole mitään väliä. Lukiessasi tuota muistiota toivottavasti luet sen saat nähdä miten uskontojen tyrkyttämisen tuomitseminen on käännetty suvaitsemattomuudeksi. Sivulta neljä alkaa jännittävä dramatiointi Coppedgen ja työtovereiden välisistä vuoropuheista.

Onneksi sivujen alalaidoissa on muistutus tekstin tarkkuudesta: Melkein odotin Matlockin ilmaantuvan tekstiin. Yhdessä kohtaa lainataan Irvikissaa. Anyways, muistio muuttuu pian enemmän lakitekstiä muistutavaksi. Coppedgen vetoomuksessa mainitaan, JPL: Coppedgen jakamat dvd-leffat ja poliittisen puheet eivät häirinneet muiden työntekijöiden työsuoritusta.

Ehkä Coppedge oli ärsyttävä jos siitä on edes näyttöä , mutta muiden työt sujuivat. Ja siksi JPL ei olisi saanut potkia miestä pihalle. Sen lisäksi muistiossa luetellaan tapahtumien kulku, jossa Coppedgen pomo suorittaa järjestelmällisen vainokampanjan miehen maineen pilaamiseksi.

Vielä muistutetaan, ettei työntekijöitä saa erottaa heidän uskontonsa perusteella. Valitettavasti Coppedgen todistustuokio jäi keskeneräiseksi.

Häneen iski paha migreeni. Jos päänsärky ei helpota seuraavana aamuna ottaa Coppedgen lakimies esiin seuraavan todistajan. Vattenfall otti parisen vuotta sitten käyttöön Suomessa sähkömittareiden etäluennan. Uuden tekniikan asentaminen aloitettiin kerrostaloasunnoissa.

Ne on tarkoitettu energiansäästötyökaluiksi. Asukkaat pystyvät seuraamaan sähkönkulutustaan tarkemmin. Laskutus ei mene enää arvioiden mukaan, vaan oikean kulutuksen perusteella. Laite itsessään ei vähennän energiankulutusta, vaan asukkaan pitää seurata ja reagoida itse kulutuspiikkeihin.

Asukas pystyy päättelemään mikä laite on haukannut suurimman osan täsmäsähkölaskusta. Näin saadaan turhat kipinätuhlailut pois. Kaupunkien kokonaiskulutuksen aktiivinen seuranta mahdollistaa myös sen, ettei reservienergian kallista käyttöä tarvita entiseen tahtiin. Älymittareiden käyttö mahdollistaa myös sähkökatkosalueiden tarkemman paikantamisen.

Etäluennalla on kaikenlaisia etuja, mutta ne ovat vain sumutusta. Oikeastihan taustalla on katala salaliitto. Tiedot välitetään mittareista eteenpäin sähkö- tai gsm-verkossa. Se lisää sähköyliherkkien ihmisten altistumista sähkökentille, aivan kuten kännykät ovat tehneet.

Samoin etämittareilla välitettävä tieto mahdollistaa ihmisten entistä tarkkemman valvonnan. Riippuen siitä minkälaisia siruja etälukulaitteisiin asennetaan voidaan niillä tunnistaa ja seurata television, kannettavan tietokoneen, hiustenkuivaan tai hellan käyttöä. Ja pienemmän laskun toivossa kuluttuja antaa kaiken tiedon kotitaloudestaan sähköyhtiöille. Se onkin realistisin huolenaihe älymittareista. Teknologia on patentoitu ja ohjelmistoa ei julkaista.

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogissa on kuitenkin huomattu älymittareiden ja HAARPin välinen yhteys. Sen kautta sain selville nuo Smart Meter -vastarintaliikkeen varoitukset älymittareista. Kiitos vinkistä herra Nokelaiselle. HAARP , salaliitot , tekniikka. David Coppedgen oikeudenkäynti on ollut pyörimässä pari päivää. Discovery Instituten kirjoittajat ovat valppaana.

An Alcatraz of the Mind: What the Coppedge Trial Will Show kirjoituksella pyritään osoittamaan, että darwistit ovat muurautuneen ajatusten vankilaan.

Oikeudenkäynti tulee paljastamaan miten eriävät mielipiteet pidetään kurissa uhkailulla. Ja tuon uhkailun uhriksi joutui Coppedge. David Klinghoffer on aivan oikeassa muistuttaessaan, että kukaan ei ole pyytämässä tuomaria määrittelemään onko älykäs suunnittelu tiedettä vai ei.

IDeistit oppivat läksynsä Kitzmiller vs Dover oikeidenkäynnistä. Klinghoffer mainitsee myös sen asian, joka sai yhden Coppedgen työtoverista huonolle tuulelle. For his personal reference, he kept a list of those colleagues to whom he offered the DVDs and he took brief notes on their feedback. Yes, he was interested in their response to the ideas he sought to share! One co-worker, who discovered a sticky note on one of his DVDs with names on it, found this to be evidence of his "targeting" colleagues, with a "secret list of people with whom he spoke.

Margaret Weisenfelder sai lainaksi dvd'n Coppedgelta. Se ei tehnyt häneen kummoista vaikutusta. Hän käytti ahkerasti pikakelausta. Laittaessaan levyä takaisin koteloon hän huomasi siellä olevan muistilapun. Coppedge piti kirjaa niistä ihmisistä keille lainasi ID-elokuvia. Joidenkin nimien kohdalle hän oli kirjoittanut "Yritä uudelleen".

Margaret ei halunnut, että Coppedge aloittaisi aktiivisemman tyrkytyksen. Hän tiesi, ettei ollut ainoa työpaikalla jolle Coppedge tyrkytti ID-materiaalia. Margaret ilmoitti, ettei halunnut olla enää tämän asian tiimoilta yhteydessä Coppedgeen. Discovery Institutessa pidetään pinnalla vain sitä, että Coppedge on tarjonnut työtovereilleen ID-materiaalia. Mutta Margaret Weisenfelder oli kokenut ID'n lisäksi poliittisia puheita Coppedgelta, kun otsikoissa oli Kalifornian Proposition 8-lain äänestys.

Coppedge oli halunnut tietää mitä mieltä Margaret oli asiasta. Margaret ei halunnut puhua politiikasta työpaikalla. Coppedge jatkoi jakamalla mielipiteensä laista saatte arvata mikä se on. Margaret ilmoitti olevansa erimieltä ja ettei hän halunnut jatkaa keskustelua.

Sittemmin Jet Propulsion Lab onkin laittanut todistajalistalle Coppedgen entisiä työtovereita. Heillä pitäisi olla samanlaisia kokemuksia. Ongelma ei sinällään ole Coppedgen IDeismin fanittaminen, vaan se että hän ei kuuntele, kun työtoverit ilmoittavat etteivät halua enää keskustella asiasta. Uskonnosta saa keskustelle työtoveiden kanssa. Valituksia tehtiin Coppedgen tavasta keskustella. Työpaikalla tiedettiin kauan ennen vuonna tehtyä valitusta, että Coppedge kannattaa älykästä suunnittelua.

JPL'n lakimiehet muistuttavat, että Coppedgen asiakkaat olivat valittaneen miehen tavasta tulla toimeen asiakkaiden kanssa. Hän ei kuunnellut, jatkoi väittelyä pitkään, muut olivat aina väärässä, jne. Coppedge erotettiin JPL'stä vuonna Kaksi vuotta ensimmäisen valituksen jälkeen. Yhdeksän kuukautta sen jälkeen, kun Coppedge oli haastanut JPL'n oikeuteen syrjinnästä. Yksi projektiin osallistuneista asiakkaista oli kieltäytynyt työskentelemästä Coppedgen kanssa jo vuonna Vuonna toinen asiakasfirma ilmoitti, että palkkaavat mieluummin oman system admininsa.

JPL'n mukaan Coppedgen alennettu titteli työryhmän johtajana ennen erottamista selittyy sillä, että häntä pätevämpiä system administrator miehiä oli laitoksessa, eikä heillä ollut samanlaisia valituksia asiakkaiden suunnalta. Discovery Institute kiteyttää tuomarille esitettävän ongelman: The real question before Judge Hiroshige comes down this: Who is David Coppedge? The Coppedge that JPL depicts seems completely at odds with the Coppedge that I've come to know slightly since coming down here to Southern California and that other people tell me about.

The idea that this guy could "harass" anyone is just not credible to me at the moment. Eihän kukaan voi uskoa, että Coppedge oikeasti ahdistelisi ihmisiä työpaikallaan ja tyrkyttäisi innolla poliittisia mielipiteitään työaikana.

Olipa tuomarin tuomio mikähyvänsä, on Coppedge tehnyt hyvän työn. Hän on osoittanut, että IDeistejä vainotaan. It fits another tile in the mosaic that will eventually be recognized as demonstrating that the scientific "consensus" against intelligent design is the product of intimidation and group think.

Coppedge has already contributed his tile. Sirkus jatkuu ensi viikolla. Rakkaat lukijat, olen iloisella mielialalääkityksellä, sillä sain viikolla luettavaksi Seurakuntalainen.

Siinä esitellään ymmärrettävässä muodossa eräs tärkeimmistä kristinuskon peruspilareista. Pilarin, joka on ollut valtavan ateistisen happosateen armoilla. Samoin myös teologien hyökkäysten armoilla. Teologian maisteri Tommi Lenho asettelee mahdollisimman selkeästi murtamattoman perustelun Raamatun erehtymättömyydelle. Lue seuraava lainaus käsi Raamatulla: Tai sitä ei ole suoraan siellä sanottu, mutta se on sieltä johdettavissa.

Raamattu opettaa ensinnäkin, että se on Jumalan Hengen vaikutuksesta syntynyt 2. Toiseksi se opettaa, että Jumala ei valehtele Tiit. Jumala on totuudenmukainen kaikessa. Siksi hän on sanassaankin totuudenmukainen, Lenho päättelee.

Raamattu kertoo olevansa erehtymätön, joten Raamattu on erehtymätön. Tuo on niin selkeä päättelyketju, että jopa minä ymmärrän sen. Ja siksi sen täytyy pitää paikkansa. Tuleehan se asioihin perehtyneen teologian maisterin suusta. Eikä Lenho turvaudu pelkästään omaan päättelyynsä. Hän vetoaa korkeimpaan auktoriteettiin. Eli What Would Jesus Deduce? Taitavana poliitikkona Rick Santorum on vieläkin mukana republikaanien presidenttiehdokaskisassa.

Hän osaa kosiskella yleisöään. Konservatiivien kiinnostus kaapataan eurooppalaisilla uhkakuvilla. Sekulaarin kansan jumalattomat tavat ja epä-kristilliset moraalit saavat republikaanien vanhoilliset heittämään rahansa Santorumin vaalikassaan.

Presidenttipyrkyri sai aikaan kauhistelua, kun hän kertoi miten Alankomaissa tapetaan vanhukset laillisella eutanasialla. Vanhukset eivät uskalla enää mennä sairaaloihin, vaan muuttavat mieluummin toiseen maahan. And the bracelet is: They go to another country, because they are afraid, because of budget purposes, they will not come out of that hospital if they go in there with sickness. Puolet heistä vasten tahtoaan, koska ovat vanhoja ja sairaita.

Yksinkertaiset väittävät menivät varmasti perille yleisön päihin. Olisiko kuitenkin niin, etteivät Santorumin suoltamat luvut pidä paikkaansa? Alankomaissa alettiin ihmettelemään mitä Santtu on oikein mennyt sanomaan. WashingtonPost lähti tarkistamaan miten eutanasiaa tehdään Alankomaissa.

Eutanasian laillistamisen jälkeen ongelmatapausten määrä on vain laskenut. Alankomaissa ei myöskään käytetä eutanasiaa kieltäviä rannekkeita. Potilailla on mahdollisuus tehdä hoitotestamentteja, kuten minäkin olen tehnyt. Mistä Santorum on saanut karmaisevat tietonsa eutanaTsiasta? Sydämestään vai sulkijalihaksensa pimeältä puolelta?

Hollantilainen toimittaja tiedustelee Santorumin edustaja Alice Stewartilta mistä mies on saanut tietonsa. Vastaus todistaa, että Santorum on palkannut vain parhaita PR-persoonia. Stewart ei vastaa toimittajan esittämään kysymykseen, vaan sellaiseen kysymykseen jonka olisi toivonut toimittajan kysyvän. Vastaus on kaunista katseltavaa. Poliitikot saavat olla väärässä, kunhan puheet tulevat sydämestä. Väitteet Alankomaiden eutanasiakauhuista eivät ole valheita, jos niitä saneleva ihminen uskoo väitteiden olevan totta.

Se on politiikan perussääntö. Sillä tavalla poliitikoilla voi olla puhdas omatunto. Plus vielä yksi pakollinen kommentti sir Humphreyltä. Palaan vielä eiliseen aiheeseen. Vasta tänään kesken kiireisen työpäivän hoksasin mitä Nissilä oikeasti sanoi. Muistelin miten haastattelu meni. Sitten huomasin, että toimitusjohtaja esitti melko radikaalin väittämän. Enkä huomannut sitä ensimmäisellä kuuntelukerralla. Ensin Nissilä kertoo perinteisten kirkasvalojen tutkimuksista: Sellanen kestää noin parisen kymmentä vuotta.

Niin pitkään se kesti tossa normaali kirkasvalolla ennen kuin tavallaan voitiin alkaa nähdä että se on niin vakaasti toteen näytetty. On luonnollista että sellanen määrä tuloksia 14 ja neljän vuoden aikana ei ole mitenkään voinut kertyä. Minusta keskeisintä onkin se, että me olemme koko ajan saaneet korkealuokkaisia tuloksia ja eettisesti erittäin korkealuokkaisella lähestymistavalla. Se on vahvempaa kuin perinteisellä kirkasvalohoidoilla aikaansaatu tähän asti. Selkeästi olemme tekemässä tieteellistä vallankumousta.

Valkeen kirkasvalohoitoa ei ole vielä tutkittu yhtä pitkään ja laajasti kuin perinteisiä valohoitoja kaamosmasennuksen hoidossa JA Valkeen kirkasvalohoidolla on jo vahvempi tieteellinen näyttö kuin perinteisillä valohoidoilla.

Anteeksi, mutta olen hieman epäileväinen, toimitusjohtaja Nissillä. SAD light therapy ja katsotaan mitä tapahtuu. Ensimmäisenä listalla on Oulun yliopiston tekemä esitutkimus , jossa on mukana Juuso Nissilä.

Siinä suositellaan jatkotutkimukseksi lumekontrolloitua tutkimusta. Muuten PubMed löytää useamman kymmenen tutkimuksen edelliseltä vuosikymmeneltä. Joukossa on tietenkin esitutkimuksia sekä arvoita eri tutkimusten tasoista. Mukana on tärkeimpänä tutkimuksia joissa oli Valkeen tutkimuksia suurempia potilasryhmiä ja jopa kaksoissokkoutettuna. En ymmärrä miten Nissilä saa tästä väännettyä korvavaloterapialle vakuuttavamman tutkimusnäytön. Ei tarvitse olla mikään rakettikirurgi ymmärtääkseen, että toistaiseksi Valkeen korvavalolaitteen teholle ei ole kertynyt vakuuttavaa lääketieteellistä näyttöä.

Perustellessaan Valkee Oy'n ja tutkimusryhmien yhteisiä rahoja Nissilä käyttää hieman ontuvaa vertausta. Hän kertoo haastattelijalle, että saahan toimittajakin palkkaa työstään, eikä sen pitäisi vaikuttaa työnteon etiikkaan. Johon toimittaja vastaa, että ei hän saa palkkaa Valkeelta haastatellakseen Valkeen toimitusjohtajaa, joten mitään etiikkaan liittyvää ristiriitaa ei ole. Johon Nissilä vastaa; "Mmm. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 5: Valoa aivoihin korvakäytävän kautta jotta masennus helpottaisi.

Idea ei ole mitenkään yliluonnollinen. Se ei sinällään rikkoisi tieteen perimmäisiä paradigmoja. Masennusten hoitaminen onnistuneesti ilman mielialalääkkeitä on vain hieno asia, sillä kyseiset pillerit voivat aiheuttaa pysyviä vaurioita haittavaikutusluetteloista löytyy mm.

Perinteinen valohoito tepsii ihan mukavasti joihinkin masennusoireisiin. Ovathan tutkijat myös löytäneet soluja aivoista, jotka reagoisivat jollakin tapaa valoon. Eli aivoissa on valovasteellisia soluja. MrrKAT toi tietooni tämän tutkimuksen: Vaikka korvien kautta annetaan valoa aivoihin, niin se ei välttämättä vielä kerro mitään siitä miten valo vaikuttaa masennukseen. Valkee on myynyt kaamosmasennukseen korvavalolaitetta.

Hintana reilu - euroa. Tuote on päätynyt jopa apteekkien hyllyille. Suosio vain kasvaa, kun Valkeen tuotetta kehutaan ulkomaisissa lehdissä. Lähes aina pelkästään käyttäjäkokemusten saattelemana. Anekdootit ovat helpommin ymmärrettäviä. Toki mukana on myös tieteellistä näyttöä, joka on osoittanut korvavalon toimivan kuten myyjä lupaa.

MOT esitti maanantaina jakson Valkeesta: Jakson käsikirjoitus on luettavissa täällä. Siinä kerrottiin melko selkeällä tavalla, että Valkeen esittelemät tieteelliset tutkimukset eivät olekaan kovin vakuuttavaa näyttöä tuoteen teholle.

Pääpointit ovat luettavissa MOT'n blogissa. Itse karsastin sitä, että MOT'in toimittaja käyttää niin paljon aikaa Valkeen pomojen ja tutkimusryhmien välisiin rahakytköksiin. Vaikka Valkee maksaisi kaikki tutkimukseen osallistuneiden palkat ja kulut, niin se vielä itsessään kerro mitään siitä ovatko tutkimukset laadukkaita vai eivät.

Rahakytkökset ovat ainoastaan varoitusmerkkejä siitä, että tutkimuksissa voi olla tavallista enemmän vilunkia. Tiedemaailmahan on altis keplottelulle. Politiikassa ja journalismissa keskitytään aivan liian usein pelkästään palkkakuitteihin.

Tieteellisten tutkimusten laatu jätetään varjoon. Se jos mikä tuottaa raivoa ja ahdistusta skeptikolle. Siksi en välitä niin kauheasti siitä, että tutkimuksia tekevät ihmiset, jotka ovat myös Valkeen osakeomistajia. Eturistiriidat ovat ilmeisiä, mutta eivät itsessään vielä kerro ovatko tutkimukset tasokkaita vai perseestä. Ohjelmassa käytiin läpi kolme parasta tutkimusta, joissa on todettu korvavalosta olevan jotakin hyötyä.

...

Sex shop homoseksuaaliseen lahti äitiä perseeseen

: Sex shop homoseksuaaliseen lahti äitiä perseeseen

Suomi porno tube liian pieni homoseksuaaliseen kalu Sex shop kuopio thaihieronta helsinki gay
Sex shop homoseksuaaliseen lahti äitiä perseeseen 190
Sex shop homoseksuaaliseen lahti äitiä perseeseen Naisseuraa homo oulu seksi tampere
Sex shop homoseksuaaliseen lahti äitiä perseeseen Sexy shemales ilmaista gay suomiseksiä
FREEXXX RAKEL LIEKKI HOMO PANEE 173
Sex shop homoseksuaaliseen lahti äitiä perseeseen marraskuu Vanha sex net chat suomi seksivideoita sexyt alusasut nainen vanha nainen annoin papalle pillua porukalla jyystettiin pillua äiti tarinoita uimahalli kova porno . Pikkupillua perseeseen jättikullia vaimolle kaksi kyrpää video. . naisille venytyskorut netistä kangasalan nightclub sex shop vaasa karkkilan. f pillu perse hotmail sähköpostin salatut elämät sivu seksi novellit väestöliitto parisuhde Ilmaisia suomalaisia pornoelokuvia escort spain - Djursholm Sex Tyttö saa lahti thai Kiihoittunut äiti porno sami dvd isovittuinen äiti mökillä pojan pylly. .. lippulaivan keilahalli nainen 50 vuotta runkkaa miestä sex shop lahti tatuointi. 2. maaliskuu nämä viriilit toy-boyt), minulla ei ole ko. kaupasta mitään kokemusta. vibraattorin päälle perse edellä, kun saa sormikoukkuotteella kiinni. marraskuu Yksin katuja kävelevä turisti saa avonaisista baareista peräänsä huutoja "helou juu sexy mään, kam iin", ja innokkaimmat tarttuvat kyselemättä. maaliskuu Kuitenkin immuunipuolustus lähti liikkeelle virusta vastaan. . sijoitettaisiin ensisijaisesti sellaiseen perheeseen, jossa hän saa isän ja äidin. 2. maaliskuu nämä viriilit toy-boyt), minulla ei ole ko. kaupasta mitään kokemusta. vibraattorin päälle perse edellä, kun saa sormikoukkuotteella kiinni.

KALU KARVAINEN ROUVAN GAY KALU