Eroottinen foorumi homoseksuaaliseen gay seksiä

eroottinen foorumi homoseksuaaliseen gay seksiä

Kuulun niihin, jotka ovat lääpällään irstaisiin arabimiehiin. Meikään vetoavat vanhemmat, vatsakkaat, viiksekkäät mutta kuitenkin voimakkaat miehenköriläät.

Olen käynyt arabimaissa ja koska satun olemaan blondi, juuri tuollaiset vanhemmat herrat loivat minuun irstaita katseita ja saivat perhoset pörrimään mahassani. Uskaltaako mennä itse asiaan? Ja ennen kaikkea missä - Egyptissäkö? Vai täytyykö tyytyä vain Saksan rajalliseen tarjontaan?

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Ryhmät Lesbo, gay, bi ja trans Gay Miesten välinen rakkaus ei aitoa? Miesten välinen rakkaus ei aitoa?

Siis kuka on määrittelemään kenenkään rakkauden voimakkuutta!? Mistä rakkauden määrä mitataan? Verestä vai jostain aivokäyristä? Onko rakkautta vain yhtä laatua? Minusta erilaista rakkautta on se mitä tunnemme muita läheisiämme kuin kumppania kohtaan. Rakastan ystäviäni, vanhempiani ja sisaruksiani eri tavoin. Rakkaus kylläkin voimistuu ajan myötä mitä pidempään ollaan yhdessä. Siitä olen samaa mieltä, että kahden miehen välinen rakkaus on erilaista kuin miehen ja naisen, mutta en todellakaan allekirjoita sitä väitettä, että homojen rakkaus ei ole aitoa.

Minusta se ei voi pitää paikkansa, että homo ei kykene rakastamaan toista miestä yhtä voimakkaasti kuin joku heteromies voi rakastaa naista.

Koska homo ei pysty rakastamaan naista samalla tavalla kuin miestä joten silloinhan se tarkoittaisi, että homo ei kykene koskaan saamaan "aitoa" rakkautta, koska se aidon rakkauden kohde on poissuljettu. Homo kuitenkin tuntee vetoa samaa sukupuolta olevaan henkilöön romanttisella, eroottisella ja seksuaalisella tasolla. Miksi homo siis ei voisi oikeasti rakastaa?

Minulle väitettiin, että se vetovoima on ainoastaan eroottista ja seksuaalista. Kun ensimmäinen suhteeni, joka on ollut myös pisin suhteeni, päättyi niin itkin joka päivä monen viikon aikana, koska ihan oikeasti rakastin sitä miestä.

Miksi olisin itkenyt sellaisen miehen perään jota en olisi rakastanut? En minä samalla tavalla olisi itkenyt kaverisuhteen päättymistä ellei kaveri olisi kuollut. Mutta kuolemasta johtuva menetyksen tuska on muutenkin suurempaa kuin se, että henkilö vain irtautuu pois omasta elämästä, vaikka silti on olemassa.

En minä sen vuoksi itkenyt, että seksielämä hänen kanssaa loppui vaan sitä, että se romanttinen elämä päättyi. Eihän seksi ollut edes tärkein prioriteetti meidän suhteessa! Asuimme yhdessä joten kyllä siinä oli pakko keretä tekemään muutakin yhdessä kuin harrastaa seksiä.

Minusta on vaan törkeää kun minulle väitettiin, että en ole koskaan aidosti ollut rakastunut tai koskaan aidosti rakastanut. Sanokoon mikä tutkimus mitä tahansa, tiedän kyllä itse paremmin milloin olen rakastunut ja milloin ihastunut. Irstaat arabimiehet Kuulun niihin, jotka ovat lääpällään irstaisiin arabimiehiin.

Hieno kirjoitus ja niin totta kuin vaan voi olla, kiitos! Itselläni täysin samanlaiset tunteet ja kokemukset. Siis eihän homoilussa ole kyse rakkaudesta, vaan tarpeesta olla erilainen. Miehet, jotka eivät halua mennä massan mukana rupeavat homoiksi, jotta saisivat huomiota. Erilaisia ihmisiä usein syrjitään, joten harva haluamalla haluaa olla erilainen. Homous ei ole valinta kuten ei ole heterouskaan. Käsityksesi homoseksuaalisuudesta on täysin väärä.

Homoseksuaalisuudessa on kyse kiinnostuksesta samaan sukupuoleen romanttisella, eroottisella ja seksuaalisella tasolla. Rakkaus on sitä mikä jää jäljelle kun karsitaan kaikki intohimo ja hormoonitoiminta pois. Rakkaus on uhrautumista, vastuunkantamista riidoista ja erimielisuyyksistä huolimatta. Rakkaus on ikuista ja se jatkuu sukupolvelta toiselle. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ei ole edelleenkään valinta.

Jos olisi valinta niin homoja ei olisi juuri ollenkaan. Ota selvää asioita ennen kuin kirjoitat vitun pässi. On todella tyhmää väittää, että se olisi valintakysymys. Miksi ihmeessä joku valitsisi sellaisen asian? Mutta tähän ensimmäiseen kysymykseen: Ja näin sanon vaikka itsekin olen homo.

Saan tietty homoaktivistien vihat tästä päälleni, mutta kuten sanottu, mielestäni kyse ei ole rakkaudesta vaan jostain ihan muusta. Luettuani kaikki nimimerkilläsi kirjoitetut viestit tulin siihen johtopäätökseen että olet pikkukaupungissa kasvanut katkera kaappihomo?

Tee kaikille palvelus ja lopeta tuo paskanjauhanta, mielipiteesi eivät ole kiinnostavaa luettavaa. Kyllä minä koen rakastavani nykyistä poikaystävääni ja sinähän et siitä tiedä mitään etkä voi väittää ettenkö rakastaisi.

Tunnistan kyllä sen olenko vain hieman kiintynyt tai onko kyse kaveruudesta vai sitten ihan rakkaudesta. Kumppanuus ei todellakaan ole pelkästään sitä. Itse et varmaankaan ole edes suhteessa vielä ollut tai aidosti rakastunut?

Kukaan aidosti rakastunut henkilö ei sanoisi noin. Ja kropat ja vehkeet kai. Vaikuttaako myös sekin, että tietää heidän olevan homoja, niin ei tule sellaista käytännön fyysistä himoa, muuten kuin katseltavana.

En tiedä ymmärsittekö, mitä yritin tarkoittaa? Hienoa, kun kirjoititte näitäkin asioita. Voiko siis kikkeli joskus olla hyvän seksin tiellä? En tiedä voiko olla seksin tiellä mutta vaikuttaisi joskus olevan kiihottavan erotiikan tiellä. Tästä on jo useita vuosia kun kyselin samaa kuin aloittaja Aika on siis kypsempi Hyvä niin! Tykkäsin 10 vuotta sitten sarjasta Queer as folk en muista suom. Siihen se homma telkkarissa jäi. Pelkkä pornokin alkaa vähän tympiä kun ei siinä ole "tarinaa" Brokeback Mountainkin oli vähän kesy, hyvä leffa sinänsä.

Ja sitten, helmenä elämässäni Ihan hetken päähänpisto vapaa-ajan matka. Umpiheteroita kaikki, se on varma. Kun mulla oli vähän säpää toisen kanssa ollut vaikka se oli naimisissa, mutta ei työpaikkaromanssia. Perjantai meni miten meni - dokatessa. Lauantaina alettiin jossain alkuillasta sekoilla kun oltiin hotellilla. Ensin tää kenen kanssa oli jo jotain säpää ollutkin, alkoi härnätä.

Se toinen lähti mukaan ja koko homma jotenkin riistäytyi. Koska minäkin lähdin mukaan. Me sitte päädyttiin johonkin orgiatilaan, minkä yhteydessä sain nähdä miten miehetkin lämmitteli toisiaan. Se oli ihan epärealistista ja niin totta.

Niillä oli kyllä semmonen vire ja katse, että ei ne olleet omia itsejään. Semmoseen olis ikinä kuvitellu alkavani, mut niin vain kävi. Sunnuntaina alettiin vähän miettiä mitä tuli tehtyä ja sovittiin ettei ikinä siitä puhuta. Puhuttiin kyllä seuraavalla viikolla kuin pitihän se purkaa mut sen jälkeen ei olla puhuttu eikä edes viitattu siihen suuntaan edes keskinäisessä läpässä.

Suomessa elämä palautui raiteilleen. En ole sen jälkeen kummankaan kanssa soheltanut mutta hyvinä työkavereita ollaa edelleen.

Queer as folk oli Älä kerro äidille.

ILMAISTA VITTUA PUH GAY SEX

Sissy sex free gay homo sex

Birth order and sibling sex ratio in homosexual versus heterosexual males and . becomes erotic = eksoottisesta tulee eroottinen) mukaan oman sukupuolen. Sinkkuäiti Tinderissä: ”Mietin, etsinkö seksiseuraa vai arjen jakajaa” peräti jonkinsortin feminismi tai latentti homoseksuaalisuus vaivaa - tai sitten ongelma on voisin hyvän yön suukon antaa, vaikka eroottista latausta olisikin ilmassa. . naimisiin naisen kanssa ja sitten roikkuvat gay-palstoilla ruinaamassa seksiä?. leville terveydenhoitajille homoseksuaalisuuden kohtaamisesta asiakas- työssä. The aim of this thesis was to study gay men's experiences of encounters with public health nurses in . ka ovat harrastaneet seksiä miesten kanssa. Verta saa sesti sekä fyysisesti kokemalla eroottista tai seksuaalista mielihyvää. Kai-.

Eroottinen foorumi homoseksuaaliseen gay seksiä

heinäkuu Homoseksuaalisuus on eroottista vetoa omaan sukupuoleen. . romanttiseen vetoon vaan heille homoseksuaalisuus on yhtä kuin homoseksi. marraskuu Rape pic asian young young gay free mature rape sex gay video gay credit: .. Homoseksuaalinen latina tiukka booty ens Colin steele, kasey anthony Seksi foorumi erotic massage myself - videot ja Hegre art'in eroottiset. Birth order and sibling sex ratio in homosexual versus heterosexual males and . becomes erotic = eksoottisesta tulee eroottinen) mukaan oman sukupuolen.